Şimdi Ara

MSI 1660 TI Oyunda 83 Derece Yardım (SS Lİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: StG 44

anladım hocam. aynı kartın 1660 super olanını kullanıyorum ben de. control oyunu cidden gpu'ya çok yükleniyor en çok ısındıran oyun o oldu, onda bile 70-71 dereceyi geçmedi fan hızı da 1500 RPM civarıydı. kesinlikle normal değil 83 derece olması, hem de fan son hızda dönerken. zaten gpu frekansına bakarsanız throttling yapıyordur o yüzden 83'de kalıyordur. çok gürültü yapıyordur bir de son hızda, çekilmez yani. kasanın fanları yeterli hızda mı dönmüyor ya da içeri bir şekilde sıcak hava mı giriyor bilmiyorum, ilk onlara bakmışsınızdır zaten ama yine de hatırlatayım.

Evet,kasa fanları 1100 rpm de dönüyor.Hepsini max çekmiştim ancak bişe değişmemişti.MSI Afterburner de gücü %100 , 83 derece ayarlı default.Yani bu sıcaklık bu güç için son seviyede.Gücü kısıcam şimdilik.Yinede teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veysigz -- 4 Ekim 2020; 15:41:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nnemesiss12

Sogutucuyu cikarin elinizde kaliteli macun varsa surup tekrar takin ve cipsete metalin temas edip etmediginden emin olun eger temas ediyor ve aynı degerleri goruyorsaniz buyu ihtimal kartinizdaki kondansatorleriden biri yada bir kaci gelen voltajdaki parazitleri tam filtreleyemiyor bu yuzden de asiri isinma oluyor olabilir bu sorun ancak osilaskop ile tesbit edilir garantisi var demissiniz bunlarin hicbiri ile uğraşmadan direk garantiye gonderin.

Alıntıları Göster

Katılıyorum hiç uğraşmadan götürücem servise.

• quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Benim eski pcde 8800 gt vardı, o da 85 derecelere ilan.çıkıyordu. Birşey olur mu dersen aslında ekran kartlarının 100 dereceye kadar dayanması lazım, ama bi ara oyuna dalmıştım, kaş derece bilmiyorum yanmıştı. Sonra 250 gts aldım.

Valla hocam sıcaklık normal olsa bile fanların sesi çekilecek gibi değil :) Son seviyede çalışıyor neredeyse uçacak gibi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Locaste Siarnaq -- 4 Ekim 2020; 16:9:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • macunu kötü sürülmüştür

https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/9mbc6t/msi_once_again_putting_on_a_clinic_on_how_not_to/

bende de msi gpu var 76 77 derece görüyordu, açtım tekrar macunladım 60-65lere düştüm, sürülmüş macun aynı bu konudaki gibi kepaze haldeydi

tabii benim kartın garantisi yok, sakın bunu yapma, garantiye yolla, kartı sökersen garanti gider

Orijinalden alıntı: sametcalik24

afterburner üzerinden undervolt yap. En az 10 derece aşağı gelir sıcaklıklar, fps' ye olumsuz bir etkisi yok

Öyle yaptım zaten garantiye verene kadar. İşe girdim vakit kalmıyor valla. Bu gidişle satacak gibiyim ama elde parayı tutmaktansa böyle kasa olduğu yerde değerleniyor :)

Tabi önce sorunu çözmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veysigz -- 8 Ekim 2020; 22:0:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.