Şimdi Ara

msi 1070tigaming vs asus strix 1070

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 sene içerisinde pc alacağım yayın ve oyun odaklı olacak ama ekran kartına karar veremedim ryzen 5 2600x yanına asus rog strix 1070 mi yoksa msi 1070ti gaming x mi alınmalı fiyat farkı 200 bu sorulur mu ti lı tabii ki derseniz asusun çekirdek hızı daha fazla 3D VISION Game Ready özelliği var HDCP özelliği var bunlar ne işe yarıyor çok bi bilgim olmadığı için soruyorum zaten yardım ederseniz çok sevinirim.

• hocam o özellikler tüm 10 serisi nvidia kartlarda mevcut. ayrıca 1070Ti'ın çekirdek hızlarının daha düşük görünmesi Nvidia'nın saçma bir politikası. Merak etmeyin hız aşırtılıyor ve aşırtıldığında 1070Ti 1080 seviyesine geliyor. Yani aralarında 200₺'ye hayliyle değecek bir fark mevcut.
  • Giga gaming 1070ti ve giga g1 gaming 1070 kullanan birisi olarak 70ti derim hız aşırtma yapıldığında 80 kullanmaktan bir farkı kalmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene içinde sistem toplayacağım diye birşey olmaz, eğer donaınmdan anlamıyorsan belliki bu işlerde yenisin ilk bilmen gereken şey sistem toplarken bu konu sistemi alacağın aynı hafta hatta aynı gün açılmalıdır o günün şartlarına göre değerlendirilmelidir. Zaten bir seneye pascall kartlar kalmayacak yeni seri çıkacak, senin ürünü alacağın an günlük bir kampanya vs. olur ona göre farklı şeyler alacaksın veya almak zorunda kalacaksın.

İşin özü bir sene toplayacağın sistem için şu an parça belirlemenin mantığı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 1 Mayıs 2018; 17:19:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.