Şimdi Ara

MSDN iso dosyaları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar MSDN veya Dreamspark'dan el değmemiş isolarda, bootable özelliği otomatik oluyormu bizim birşey yapmamız gerekiyormu?
    Direk dvdye bastığımızda açılışta"press any key for contine" diye sorduğu olaydan bahsediyorum.

• ibrahimscare kullanıcısına yanıt
    Sen direk nero ile bir disk kalıbını cd yaz dersen de olur ashampoo ile yaparsan da olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeinBlue

Sen direk nero ile bir disk kalıbını cd yaz dersen de olur ashampoo ile yaparsan da olur

teşekkürler hocam bilgilendirmeniz için, ben dreamspark'dan key aldım ama henüz aktive etmedim, sistemi bir kaç ay içinde yenileyebilirim, şuan bu sisteme kurulum yaparsam anakart ilerde değişeceği için tekrar lisansımı kullanamam değilmi şuan beklemedeyim, izlediğim yol doğrumudur acaba?
    Lisans ne lisansı öğrenci için olan mı şirket lisansı mı
  • quote:

Lisans ne lisansı öğrenci için olan mı şirket lisansı mı

öğrenci lisansı. 8.1 industry pro olan.
    Daha sonradan bu lisans kullanılıyor deme ihtimali var.Bana sorarsan o sürüm pek fazla bilmiyorum ama bana soracak olursan anakartı yenileceksen hiç kurma derim hem o zamana kadar da driver programlar uyumluluk sorunları tamamen kalkar derim. Ama bildiğim kadarıyla windows 8 tamamen hatalı bir sürüm ;) Windows 8.1 yada Windows 7 de dur derim
  • quote:

Daha sonradan bu lisans kullanılıyor deme ihtimali var.Bana sorarsan o sürüm pek fazla bilmiyorum ama bana soracak olursan anakartı yenileceksen hiç kurma derim hem o zamana kadar da driver programlar uyumluluk sorunları tamamen kalkar derim. Ama bildiğim kadarıyla windows 8 tamamen hatalı bir sürüm ;) Windows 8.1 yada Windows 7 de dur derim

yukarıda belirttim hocam zaten windows 8.1 zaten sürüm.
    risk almaya gerek yok, lisanslamadan isoyu sanal makinede denedim, tek eksi yönü metrodaki uygulamar yüklü değil tıkladığımızda indiriyor.eskik olarak birtek bunu gördüm ek olarak normal pro sürümünden daha kapsamlı normalde.

bu arada 8.1 enterprise versiyonunda aldığım bütün güncellemeri bu sürümde buldu, lisans ücretsiz diye bir kısıtlama koymamış microsoft.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 İSO Dosyası İndirme
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Eksik bir kaç yönü vardır ama metrolarda olmayıversin ya =) Bence bir süre bekle yada zaten anakart alıcam yasal olmayan yöntemle etkinleştirip kullanim dersen olabilir ;)
  • quote:

Eksik bir kaç yönü vardır ama metrolarda olmayıversin ya =) Bence bir süre bekle yada zaten anakart alıcam yasal olmayan yöntemle etkinleştirip kullanim dersen olabilir ;)

hocam metro zaten var, atıyorum normal proda, hava durumu, hesap makinesi gibi uygulamalar otomatik yüklü geliyor. bu sürümde onların simgeleri var tıklıyorsun 1 2 saniyede indirip kuruyor.herhangi bir kısıtlama yok yani.
    Hocam istersen kur kullan daha sonra telefonla etkinleştirme yaparsın sıkıntı olmaz
  • istersen sana windows 8.1 pro vl sürüm + ürün anahtarı yollim telefonla etkinleştir
  • quote:

istersen sana windows 8.1 pro vl sürüm + ürün anahtarı yollim telefonla etkinleştir

hocam 8.1 den yeni döndüm sistemi oturttum, bazı programlar ve oyunlarda sıkıntı oluyor genelde, biraz daha otursun bakalım rayına, telefonla aktifleştirdiğim enterprise lisans yedeği mevcut zaten elimde, ilginize çok teşekkür ederim, sohbet gibi oldu biraz yöneticiler kızmadan kaçsak iyi olur
    Sırtımızdan para kazanıyorlar boşversene =) Uzaklaştırırlarsa daha girmem olur biter Ben onlara değil onlar bana muhtaç
  • quote:

Sırtımızdan para kazanıyorlar boşversene =) Uzaklaştırırlarsa daha girmem olur biter Ben onlara değil onlar bana muhtaç

evet dediğiniz gibi, msdn iso bootable türkçe olarak aradığımda doğru düzgün birşey bulamamıştım, onların işine gelir bir çok konuya soru cevap şeklinde sonuç getirdik sayenizde
  • LifeinBlue kullanıcısına yanıt
    quote:

katılıyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 14 Kasım 2013; 23:57:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.