Şimdi Ara

msdn e-academy ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSDN Academic Alliance Software Center ,

Microsoft tarafından Bilgisayar Mühendisliği , Yazılım Mühendisliği gibi yazılımla ilgili fakültelerdeki tüm öğrencilere , öğretim üyelerine ,

laboratuarlara ücretsiz programlarını sağladığı bir program. Microsoft Office ve özel işler için kullanılan programlar hariç diğer Microsoft programlarının

ücretsiz lisansına sahip olup bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Yükleyebileceğiniz bir kaç şey ; Windows Vista, Windows XP , Windows Server 2008 , SQL

Server 2005,2008 bütün sürümleri, Visual Studio 2005,2008 tüm sürümleri(team suite dahil) , Expression Studio 1,2 , Sharepoint Server , Sharepoint

Designer , Visio , OneNote , Virtual PC , MSDN Library ve daha onlarca kendinizi geliştirebileceğiniz program. Ücretsiz derken biz öğrencilere ücretsiz ,

üniversitelerin bu programı sağlamak için istediği her departmantmana yıllık 800$ ödemesi gerekiyor. Benim üniversitem , Çankaya Üniversitesi bu MSDN

Academic Alliance programını bizlere sağlıyor. Eğer sizin üniversiteniz böyle bir imkan sağlamıyorsa dilekçe toplayabilirsiniz. Ben burada kendi üniversitemde

Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri için kullanımını göstereceğim. Diğer üniversiteler için de fazla farklı olmasa gerek.

kaynak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.