MicrosoftOffice 2003 Word de bir kaç gün öncesine kadar her şey normaldi fakat şimdi yeni bir belge açıyorum yazmaya başlıyorum tüm yazılar kalın oluyor, biçim özelliklerinin hepsine baktım kalın hiç seçili değil zaten kalını seçince biraz daha kalınlaşıyor nasıl çözeceğim birisi yardım etsin...
Şimdiden teşekkürler...
yardımcı olacak olan yok mu ? yani office'nin tüm programlarının ayarlarını nasıl default yaparım bunu bilsem de yeter ;)
Biçim>Stiller ve biçimlendirme de sağ tarafta pencere çıkçak ordan dilediğini seç kolay gelsin
İlgin için teşekkürler ama bunu biliyorum, bunu yaptığım halde hala kalın..
sorunu çözdüm yaşayan arkadaş olursa belirtiyim (karıştırmadığı menü kalmadı sorunu anlayamadım)
programı kaldırıp kurmak da çözüm olmuyor defalarca yaptım :D programı kaldırın, iyi bir registry temizleme programıyla(sağlam olsun diye 3 programla yaptım, her seferinde sonuç çıktı, glary utilities, ccleaner bide ashamboo win optimizer 2009la yaptım) registry yi temizledikten sonra bir de bu 3 programında içinde bulunan dosya temizleme modüllerini kullanarak sistemi tarattım onları da temizledim :D ardından bilgisayarı YENİDEN BAŞLAT'tım (bu önemli galiba, registry için) ve tekrar kurdum sorun halloldu :D
rica ederim ayrıca sanada teşekkürler verdiğin bilgi için eğer br sorun yaşarsam denerim xD