Bildirim
*** MrsCroCoDiLe Full HP Vs KeN6N ZZZZ ***

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
güzel
kenan yarı çıplak 70 lvl adamları +7 chitin set +8 cleaver lı ardream charlarını iron setli charla kesip koyuyordu buraya koyar mı koyar karışmam ona ama kendinden çok fazla emin konuşuordu ama güzel bir playerlığı ve charı var hep o kesecek değil azcık kesilsin -
Ölümsüz değil sonuçta :) -
quote:
Orjinalden alıntı: Me®t
Ölümsüz değil sonuçta :)
+1903 -
güzel :) -
Amma Dusmanın Varmıs Kenan ha :D Bune Hinlik Adam Naptı Size -
guzel kesmissinde bu adam o degil galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alien23 -- 8 Mart 2008; 14:17:37 > -
K3n6n degilmiydi onun nik -
benim anlamadıgım şu kenan abinin hpsi tam bitmeden nasıl yatıyo onu bi açıklarmısınız sizin wurdugunuz skillere bakıyorum daha yarı bile değil nası oluyo o wede şunu bilin hiç kenan abi kesmemiş deildir onun kestiklerinide koyki seni bişiy sanalım böle bi tarafımın gösterip hawa atcagına öbür tarafınıda gösterde biraz hawan sönsün wede mesajlara bakıyomda kenan abi 200 bas fln diyo demekki siz basıyonuz o bomboş bekliyomu yani bu eşitligi anlatında ona göre puuan werelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk!$!$tyle -- 8 Mart 2008; 14:22:52 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Turk!$!$tyle
benim anlamadıgım şu kenan abinin hpsi tam bitmeden nasıl yatıyo onu bi açıklarmısınız sizin wurdugunuz skillere bakıyorum daha yarı bile değil nası oluyo o wede şunu bilin hiç kenan abi kesmemiş deildir onun kestiklerinide koyki seni bişiy sanalım böle bi tarafımın gösterip hawa atcagına öbür tarafınıda gösterde biraz hawan sönsün
Sen kendi kesildiğin zamanlar videomu alıyosun ? Yada aaa bakın ne güzel kesiyolar diye ss , video felan çekiyormusun ? -
gercek kenanmis hll olsun simdi nedicek acaba her kestigine ezik diyordu simdi de sen ona ezik diye hitap etsen hosuna gitcekmi bakalım -
quote:
Orjinalden alıntı: Antor
Sen kendi kesildiğin zamanlar videomu alıyosun ? Yada aaa bakın ne güzel kesiyolar diye ss , video felan çekiyormusun ?quote:
benim anlamadıgım şu kenan abinin hpsi tam bitmeden nasıl yatıyo onu bi açıklarmısınız sizin wurdugunuz skillere bakıyorum daha yarı bile değil nası oluyo o wede şunu bilin hiç kenan abi kesmemiş deildir onun kestiklerinide koyki seni bişiy sanalım böle bi tarafımın gösterip hawa atcagına öbür tarafınıda gösterde biraz hawan sönsün
ben haksız yere hawa atıyosam o benim sahtekarlıgımdır belki kenan abiyle 2 saat ws yaptılar sansa bala bikaç tanesini kazandı ben sadece bunun cewabını bekliyorum ::) wede polemik yaratmakta istemiyorum sadece yorumum::):)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk!$!$tyle -- 8 Mart 2008; 14:26:37 >
-
quote:
quote:
Sen kendi kesildiğin zamanlar videomu alıyosun ? Yada aaa bakın ne güzel kesiyolar diye ss , video felan çekiyormusun ?quote:
ben haksız yere hawa atıyosam o benim sahtekarlıgımdır belki kenan abiyle 2 saat ws yaptılar sansa bala bikaç tanesini kazandı ben sadece bunun cewabını bekliyorum ::) wede polemik yaratmakta istemiyorum sadece yorumum::):)
yaw arkadasim sacma sapan konusuyorsun bu isin sansa balasimi var adam kac tane resim koymus kesmis sonucunda daha neyin davasini yapıyorsun anlamadım
-
quote:
Orjinalden alıntı: alien23
quote:
quote:
yaw arkadasim sacma sapan konusuyorsun bu isin sansa balasimi var adam kac tane resim koymus kesmis sonucunda daha neyin davasini yapıyorsun anlamadım
tmm polemik yapmıycam cünkü gerek yok bi oyun için yeneni tebrik eder yenemeyene başarılar dilerim
-
Bu "o" Kenan'mi ? Onun ismi 'K3N4N' degilmiydi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuey -- 8 Mart 2008; 15:06:32 > -
oda orc zaten ben baktim o kenan
-
char benim değil forumda gördüm resimleri donanımhabere koydum işte Hiç bir palyer ölümsüz değildir bunu unutmayalım -
Kenanın çok topici vardı bunu kestim bunu kestim diye , tabiki ölümsüz değil ama kestiği her adamın itemi leveli fark etmez ezik diye hitap etmesinden hoşlanmıyordum belki önceye dayalı bi hikaye vardır ama bu adam ona ezik diye hitap etse ne kadar hoşuna gider mesela.. -
ken6n kımdı beyler forumdan birimi -
Kenanın forumdaki niki k3n6n.Oyundaki niki ken6n.Çoğu kişi bunu soruyor.
Mert kenanla bir akrabalığın arkadaşlığın varmı bu arada?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X