Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
96.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dizi bi yana, ben bu ablaya bitiyorum ya.

https://www.instagram.com/stephaniecorneliussen/

• Geçen sezon Mr. Robot, Romero'nun kafasına sıktığını hatırlıyorum. Ama gerçekten mi sıkmıştı yoksa aklından bir seçeneği düşünüp canlandırma kısmı mııydı hatırlayamadım. Ama galiba FBI'daki kızın atari salonun bulduğu mermi kovanı Romero'ya ait. Bir önceki cümlede bahsettiğim sahnede atari salonunda gerçekleşiyordu sanki. Tyrell'in eşinin olayını bir türlü çözemedim anlayan var mı acaba?

Ekşi'de son bölüme dair güzel yorum

eliot dostlarıyla iftarını açmak için kardeşler pide sponsorluğunda dışarıya büyük bir masa kurdurttu.

o bölgede ezan okunmadığı için tam akşam ezanı saatinde bir binayı hackleyerek patlattı bu şık hareketi dostlarından alkış aldı ve birlikte oruçlarını açtılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Geçen sezon Mr. Robot, Romero'nun kafasına sıktığını hatırlıyorum. Ama gerçekten mi sıkmıştı yoksa aklından bir seçeneği düşünüp canlandırma kısmı mııydı hatırlayamadım. Ama galiba FBI'daki kızın atari salonun bulduğu mermi kovanı Romero'ya ait. Bir önceki cümlede bahsettiğim sahnede atari salonunda gerçekleşiyordu sanki. Tyrell'in eşinin olayını bir türlü çözemedim anlayan var mı acaba?

eliot dostlarıyla iftarını açmak için kardeşler pide sponsorluğunda dışarıya büyük bir masa kurdurttu.

o bölgede ezan okunmadığı için tam akşam ezanı saatinde bir binayı hackleyerek patlattı bu şık hareketi dostlarından alkış aldı ve birlikte oruçlarını açtılar.

Geçen sezon Mr Robot, Romero'nun
    arka laboratuarına gelip tehdit ediyordu. Silahı aldıktan sonra kafasına dayayıp gruba geri dönmesini söylüyodu. Ben deliyim falan diyip BANG! diye bağırdı. Ama silah hiç ateşlenmedi. Ve silah Revolver tipi bir şeye benziyordu. Patlamış mısır makinesindekinden farklı diye hatırlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: grkm1

quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Geçen sezon Mr. Robot, Romero'nun kafasına sıktığını hatırlıyorum. Ama gerçekten mi sıkmıştı yoksa aklından bir seçeneği düşünüp canlandırma kısmı mııydı hatırlayamadım. Ama galiba FBI'daki kızın atari salonun bulduğu mermi kovanı Romero'ya ait. Bir önceki cümlede bahsettiğim sahnede atari salonunda gerçekleşiyordu sanki. Tyrell'in eşinin olayını bir türlü çözemedim anlayan var mı acaba?

Geçen sezon Mr Robot, Romero'nun
    arka laboratuarına gelip tehdit ediyordu. Silahı aldıktan sonra kafasına dayayıp gruba geri dönmesini söylüyodu. Ben deliyim falan diyip BANG! diye bağırdı. Ama silah hiç ateşlenmedi. Ve silah Revolver tipi bir şeye benziyordu. Patlamış mısır makinesindekinden farklı diye hatırlıyorum.

O kadar çok soru işareti olduki bazılarını illa bir yere bağlama çabasına girdim kafa allak bullak oldu. Siz deyince anca hatırlayabildim teşekkürler. Mısırın içindeki silah olayı neydi?

• AdiqeCaLe kullanıcısına yanıt
    aha az önce girdim ben yazacaktım o mermi kovanının romeronun diye.
    hatta şimdi teori mıçıyorum.
    romeroyu öldürdü, ardından atari salonuna giden adres, broşürü muroşürü neyi varsa orada bıraktı. sonra da gitti mermi kovanını oraya sakladı bulunsun diye. -son-
  • AdiqeCaLe kullanıcısına yanıt

ilk sezonun son bölümlerine doğru sanırsam darlene dark army tarafından takip ediliyordu. silahı bi yerden bulup, "beni takip ediyolar, büyük ihtimal seni de" diye eliota vermek istedi. eliot da kabul etmeyince mısır arabasının içine sakladı. yanlış hatırlamıyorsam darlene silahı saklarken eliot görmedi. tyrell'in vurulması hikaye, tyrell eliotun diğer şizofrenik karakteri olduğu yalan.
  • Dizide çok güzel felsefi konuları işliyorlar.Yavaştan hareketlenmeye başladı dizi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

4. bölüm altyazı varsa link alabilir miyim?

Henüz altyazı çıkmadı ama bu 2 siteden takip edebilirsiniz:

http://www.opensubtitles.org/tr/ssearch/sublanguageid-tur/idmovie-197690
    http://www.turkcealtyazi.org/mov/4158110/mr-robot.html

teşekkürler hocam altyazı çıkmış ama bende ki web-dl 1080p hala ona uygun bulamadım. akşama izlerim artık.

• güzeldi bu bölüm diğer ilk 3 bölüme göre,bölüm süresi uzadı galiba 1 saat olmuş bir de çok ağır ilerliyor sıkılanlar olabilir , ödüllü film gibi
  • S02E04 Güzel bölümdü
    Bizim ki Musa olma yolunda ilerliyor. Darlene bebeğimin o sahnesi bir miktar üzdü

• Darlene in o sahne neydi öyle be.
  • valla biri bana dizi nereye gidiyo anlatsın beynim iyice abondone oldu :D kim kime nereye tüm teoriler uçuyo kaçıyo :D
  • 2x1'i izleyip ara verdim. Eğer sezon finalinden sonra olumsuz görüşler hakim olursa temenni birakicam. İlk sezon çok sevmiştim, soğudum nedense. Gelecek vaat etmiyor sanki.

• su an ben ilk sezona gore daha basarili buluyorum. belki psikolojik diziye dogru yoneldigi icindir.

• 2x2

arada diğer kişiliğiyle bir şeyler yapmış onları da hatırlamıyor iyice delirdi tomorrow, I'll be a hero deyince vuracağını anladım ama çok şaşırdım yine de. hadi tyrell dizinin içinde bir yerlerde ama karısının sahnelerini neden izliyoruz acaba çok boş geliyor bana
  • aksiyon arayan "hızlı ve öfkeli" izlesin, herkesin anlayabileceği bir dizi değil bu. uzun aradan sonra ilk defa breaking bad kalitesine yakın bir yapım izliyorum.
  • Breaking bad

• İlk sezonu da söylenen kadar iyi olmasa da kendini izletiyordu. Bu sezon ise ne zaman bölümü 10 dk izlesem uykum geliyor. Bu yüzden diziyi bırakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

2x2

arada diğer kişiliğiyle bir şeyler yapmış onları da hatırlamıyor iyice delirdi tomorrow, I'll be a hero deyince vuracağını anladım ama çok şaşırdım yine de. hadi tyrell dizinin içinde bir yerlerde ama karısının sahnelerini neden izliyoruz acaba çok boş geliyor bana

ben de angelanin olayini anlayamadim.

• WISDOM kullanıcısına yanıt
    Herkese öyle bir eş lazım :D tamamiyle manyak ve yükselmek için her şeyi yapabilir.
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.