Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
96.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aksiyon diye her dizi konusunda zırlayanlar açsın prison break ı sardırıp sardırıp izlesinler.Tüm konuları bok ediyorsunuz.
    Heyecanla bekliyorum yeni sezonu sızıntı felan izlemeyin bence 1080p yi bekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 12 Temmuz 2016; 23:39:31 >
  • Beyler hicbi yorumu okumadim direk asagi inerek yorum yaziyorum spoiler yememek icin altyazi bulamadim var midir acep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhankan43

Beyler hicbi yorumu okumadim direk asagi inerek yorum yaziyorum spoiler yememek icin altyazi bulamadim var midir acep

türkçe çıkmadı henüz
  • Bu bolum part one onu anladik. Peki bu part two ne zaman gelicek? Haftaya mi bilen var mi acaba

• Bir masa , bir defter ve internet baglantisi olmayan kucuk bir oda.Kalkma ve yatma saatini -kapi araligindan- soyleyen gardiyanvari/hemsirevari bir anne , kesin yemek saatleri 8.00 12.00 18.00 , hergun saat 10’da ev islerine yardim ediyor?!, hergun saat 14.00 de basketbol maci izliyor spordan nefret etmesine ragmen. – hapisanede/rehabilitede serbest zamanda yapilan aktivitelerden biri – , 2 haftada bir grup gorusmesine gidiyor – hapisane rehabilitasyon – , Gideon ile gorusmesi hapisane gorusmesine benziyor.Birbirlerinden ayri ve izoleler , Gideon sesini yukseltince donup Elliot’un annesine bakiyor sanki gardiyanmiscasina/hemsireymiscesine , Joey surekli konusan hucre/oda arkadasi , bolum sonuna dogru Darlane’e Elliot sorulunca `Onemli degil` cekiyor.Halbuki ilk sezon Elliot’u cogu yerde ikna edip her kosulda arkasindaydi.Ayrica Darlene’nin agladigi bir sahne var akilli evde durup dururken , Elliot’u kaybetmiscesine agliyor.

• Bolum sizmadi youtube'dan kendileri yayinladi. Tvde ilk 2 bolum bu gece 5te yayinlanacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

Bolum sizmadi youtube'dan kendileri yayinladi. Tvde ilk 2 bolum bu gece 5te yayinlanacak

İyi haberi verdin yine Part 1 çok saçma yerde bitmişti. Bir de artık her bölüm part 1-2 mi olursa tadından yenmez. Öyle olursa ver elini 80 dk
  • Son 1 yıl da çıkan dizilerden en iyisi.
  • ilk sezona başlayayım diyorum
    tr dublajmı altyazımı tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MevsimlikDisci

ilk sezona başlayayım diyorum
    tr dublajmı altyazımı tavsiye edersiniz?

Hem ingilizce geliștirmek hem de oyuncuların orjinal sesini duymak için tabi ki de altyazılı izle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karbonat eroll

Son 1 yıl da çıkan dizilerden en iyisi.

Narcos da var

• Reid Rider kullanıcısına yanıt
    hocam çok geç idmden çekiyorum şuan :)
    yekta kopan fln seslendirme ekibindeymiş
    ıyı gıbı gozukuyor

• Reid Rider kullanıcısına yanıt
    Kardeşim o dizi değil ki resmen belgesel saçma sapan bir dizi.
  • Dizi en az GoT gibi teori üretilmeye müsait bir dizi ancak kimse üretmiyor düsünmüyor.

Kimse
    Birinci sezonda gözlük içinde ki videoyu sorgulamadi yine pop-corn makinesinin içerisinde ki silahda sorgulanmadi.

Ilk bölüm nasil geçti anlamadi bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasiliKalanCtrl -- 13 Temmuz 2016; 18:12:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasiliKalanCtrl

Dizi en az GoT gibi teori üretilmeye müsait bir dizi ancak kimse üretmiyor düsünmüyor.

Kimse
    Birinci sezonda gözlük içinde ki videoyu sorgulamadi yine pop-corn makinesinin içerisinde ki silahda sorgulanmadi.

Ilk bölüm nasil geçti anlamadi bu arada.

Aslında Darlane de Elliot. Bașka açıklaması olamaz. O değil de dizi de Leyla ile Mecnun'a bağladı. En sonda Tyrell, Tyrell'in karısı, Gideon, blonde falan hepsi Elliot çıkacak

• herhalde herkes bilgisayardır hacktir sisteme isyandır e corp'un çöküşü falan bekliyordu. elliot'un kendi dünyasında geçen bir bölüm şaşırttı. yine de güzel bir başlangıçtı bence. olayın ülkeye etkisini pek göstermediler yine de obama'yı dahil etmişler ama bankadaki sahneden başka bir şey göremedik neredeyse
  • Dizinin en önemli noktası da olayları kopuk kopuk verip bir anda bağlamaları buna devam ederse 2.sezon efsane olur hatta bence daha da kopuk olaylar gelir bu sezon, geçmiş sezonun üstüne katarak geleceğine eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

Bir masa , bir defter ve internet baglantisi olmayan kucuk bir oda.Kalkma ve yatma saatini -kapi araligindan- soyleyen gardiyanvari/hemsirevari bir anne , kesin yemek saatleri 8.00 12.00 18.00 , hergun saat 10’da ev islerine yardim ediyor?!, hergun saat 14.00 de basketbol maci izliyor spordan nefret etmesine ragmen. – hapisanede/rehabilitede serbest zamanda yapilan aktivitelerden biri – , 2 haftada bir grup gorusmesine gidiyor – hapisane rehabilitasyon – , Gideon ile gorusmesi hapisane gorusmesine benziyor.Birbirlerinden ayri ve izoleler , Gideon sesini yukseltince donup Elliot’un annesine bakiyor sanki gardiyanmiscasina/hemsireymiscesine , Joey surekli konusan hucre/oda arkadasi , bolum sonuna dogru Darlane’e Elliot sorulunca `Onemli degil` cekiyor.Halbuki ilk sezon Elliot’u cogu yerde ikna edip her kosulda arkasindaydi.Ayrica Darlene’nin agladigi bir sahne var akilli evde durup dururken , Elliot’u kaybetmiscesine agliyor.

2x1

Durağan ama Elliot'ın kendisiyle mücadelesinin ciddiyetini göstermek açısından bayağı etkili bir bölümdü. Control is an illusion sloganı ilk bölümden ortaya çıktı.

Bu arada redditte şöyle bir şey gördüm: Elliot'ın defterinde bir kod çizimi var, şu siteyi gösteriyor sanırım:http://www.conficturaindustries.com/ E-Corp'un sitesi gibi bir olay olacak sanırım burda da.
    Sitenin logosu ile bölümde Mr. Robot'un elma kabuğu birbirine çok benziyor.

Mr. Robot (2015 -2019 )
    Mr. Robot (2015 -2019 )
    Mr. Robot (2015 -2019 )

@Revion

Mantıklı da Elliot neden içeride o zaman madem Gideon vermedi FBI'a adını? Shayla meselesinden dolayı mı içerde acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ION -- 13 Temmuz 2016; 21:11:19 >

• dizimagte part 1 i izledim ama 2 yi nerden izlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

dizimagte part 1 i izledim ama 2 yi nerden izlerim

Daha çıkmadı yarın çıkaçak diyorlar bakalım
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.