Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
96.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Sonu saçma olmuş. Uzun bir bölüm çekip bunu ikiye bölmüşler heralde. Hiçbir dizi, bölümü böyle bitirmez

Bölümün başında "part one" diyor zaten

Tamam da tek bu dizi mi part 1-2 yaptı? Lost'ta falan şak diye yarıda kesmiyorlardı.
  • Yine çok iyi bir sinematografi kullanımı.Güzel bölümdü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğenmedim ilk bölümü, sonunu bile hatırlamıyorum.

Mr. Robot'u tekrar görmemiz güzel.

• Sanırım ben bir iki bölüme bırakırım bu diziyi.

Akıcı bir senaryo beklerken Elliot'un saçmalıklarını anlamaya çalışmakla geçiyor tüm bölümler.

Diğer sahneler gayet iyi.

Bunu bir dizi değil de sinema filmi yapsalarmış daha iyi olurmuş.
  • İlk sezonu özeti olsaydı
  • 3 bölüm izledim idare ederdi belki devam ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 12 Temmuz 2016; 11:47:38 >

• Evil Corp ve bu elliot işbirliği yapacak ve dünyayı eski haline getirecekler. Babasını bu şekilde hayallerinden çıkaracak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordMorpheus

http://bkuw300ps345672-cs30.serverfarm.evil-corp-usa.com/
    http://192.251.68.239/

Kanım dondu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Sanırım ben bir iki bölüme bırakırım bu diziyi.

Akıcı bir senaryo beklerken Elliot'un saçmalıklarını anlamaya çalışmakla geçiyor tüm bölümler.

Neden saçmalık dedin ki ? Psikolojik sorunlardan ilk defa haberin olmuş gibi konuşuyorsun. Bunlar hayatın içinde olan şeyler. Bu dizinin tadı burada zaten. Her zaman aksiyon mu bekliyorsun ? Bu dizi dünyadaki bütün saçmalıklara karşı çıkan bir dizi. "Alışagelmiş" şeyler beklememelisin.

• Alışılageldik şeyler bekliyorum bu yüzden bırakmam olası. Teşekkürler yorumun için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu şarkı cuk oturmuş diziye
    Lupe Fiasco FT Jill Scott - Daydream.
    Youtube
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obscenity

dizibok yayınlamış :-)

çok sıkıcı bir bölümdü
    teşekkürler bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsaytıbozamayanstoper

Şu şarkı cuk oturmuş diziye
    Lupe Fiasco FT Jill Scott - Daydream.
    Youtube

aynen bölümün başında çok hoşuma gitmişti

dizide ki instrumental hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 12 Temmuz 2016; 18:35:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Sanırım ben bir iki bölüme bırakırım bu diziyi.

Neden saçmalık dedin ki ? Psikolojik sorunlardan ilk defa haberin olmuş gibi konuşuyorsun. Bunlar hayatın içinde olan şeyler. Bu dizinin tadı burada zaten. Her zaman aksiyon mu bekliyorsun ? Bu dizi dünyadaki bütün saçmalıklara karşı çıkan bir dizi. "Alışagelmiş" şeyler beklememelisin.

+1

Bu tip tayfa, Breaking Bad'de aksiyon olmayan bölümlere 1 puan verip "ufffffff çok kötü yhaaa" diyen tayfa. Gerek Elliot'un Mr Robot'la konuşmaları gerekse evilcorp'taki kadının evinde olanlar iyiydi.

Özellikle elma sahnesi bölümün efsanesiydi.

• ilk bölüm sızdı mı? 1080p bulamadım da.
  • Dizi ilk haftasında iki bölüm olarak hazırlanmış. İlk bölümü ise yapımcılar Facebook sayfalarından paylaştılar. Bu yüzden bu kadar erken düştü. Yani SIZINTI gibi bir durum yok...

Bu bölüme yorum yapmam gerekirse ilk birkaç dakika 10 üzerinden 15 falan alır o derece dehşet başladı. Gerçi o sahne önceden yayınlanmıştı ama ben fena heyecenlandım o efsane sahnenin devamını izleyeceğim falan diye ama sonra o sahnenin devamını bir flashbackle atladılar.

Sonra kalite her geçen sahnede düşmeye başladı. 9-7-5 falan derken bomboş bir sahnede ilk bölüm bitti.

Kısaca ilk bölüm oldukça kötüydü. İlk sezonun her bölümü bence çok iyiydi ve beni hiç sıkmamıştı hatta gözümde geçen senenin en iyi üç dizisinden(better Call Saul ve The Last Kingdom'da beraber) biriydi ama bu bölüm harbi harbi olmamış.

Birde dizi 10 bölümden 13 bölüme çıkarılmış. Kısaca bu bölüm gibi filler bölümlerden daha görebiliriz.

Devamını çok merak etmezsem hemen izlemem sezon bittikten sonra bir ara toptan izlerim. O şekilde izleyince filler bölümler sırıtmaz diye düşünüyorum.

• Türkçe altyazı çıkmamış daha.

Lanet olsun heykır olamıyorum.
  • Dizi sitelerinde var ilk bolum.

• dizi aslında 2 bölüm birden çıkıcaktı. part one muhabbeti ordan. ama bölümü sızdıranlar ikinci bölümü yayınlamadığı için yarım kalmış
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.