Şimdi Ara

Mpx 200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar motorola Mpx 200 alsam nasıl olur? Aslında almaktaki amacım ofis uygulamaları ve divx filmleri oynatabilmesi. Ama kalitesine ucuz olduğu için güvenemiyorum. Beni ikna edin veya vazgeçirin. Yardımlarınızı bekliyorum.



  • www.mpx.gen.tr
    herşey orda.
  • fiyatının şu an ucuz olmasına bakma çünkü ürün 2001-2002`de çıktı.. o zamanlar fiyatı ise 1 milyar tl. civarında idi.. eğer fiyatına takılıyorsan zannedersem bu seni ikna eder..
    ekran kalitesi oldukça iyi; boyutu ise mpx220 den bile büyük.. onun haricinde ofis programlarında ise dışarıdan telefonuna yüklediğin programlara bağlı işlevsellik.. mesela excel formüllerini tam kullanabileceğin bi program var.. bir başkası da sadece sonuçları yazıyor formülleri göstermiyor.. kısaca işlevsellik daha sonra telefonuna yükleyeceğin programlar ile artabiliyor office te.. ses kalitesi stereo ve oldukça iyi.. pil durumuna gelince; ben mp3 dinlersem 3 gün pili gece teli kapatarak idare ediyorum.. fakat açıp divx izlemeye kalkarsan pil ömrü oldukça kısalıyor.. sadece telefonla alo demek için kullanacaksan ise 3-4 gün idare ediyor pil..

    NOT: mpx.gen.tr sitesini ziyaret etmen daha ayrıntılı bilgi alabilmen açısından faydalı olur.. bunun haricinde teli alırsan ilk şarj ve telefonu ilk kullanım kurallarına dikkat et...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sed22 -- 16 Mayıs 2005, 22:05:55 >




  • Kullanıyorum Emek sabun gibi 6600 taşımaya gerek yok.176*220 ekranı ile 6600 dan daha iyi Avi izleyebilirsin.Kamera Bt senın ıcın onemlı değilse daha kral telefon bulamazsın.Benım ıcın Bt hiçbir onemı yok usb data kablosu nasıl olsa kutu içinde.Birde Bilgisayar bilgin Normal olsunki rahat çalış telefon üzerinde.
  • bu telefon piyasalara en yüksek fiyattan girmiş ve zamanında fazlasıyla el yakan bir telefondur. türkiye giriş fiyatı 1.3 milyarın biraz üstündedir. fiyat 6 ay öncesine kadarda 1 milyarın üstündeydi seni fiyatı etkiliyorsa bunu bi düşün. ayrıca ben tavsiye ederim aldığımdan beri elimden düşmüyor ve aylar önce aldım. ama biraz zahmetli bir telefon.
  • camera olmaqmASI kotu
  • kötü de olsa zaten 320 YTL ye düşmezdi ... olmasın ve düşsün derim ben .. zaten hiçbi telim kamerası bişeye benzemio... çek sil...
  • Kamerasının olmaması bencede eksiklik değil ama bluetooth büyük eksiklik. Bunun dışında büyüklüğü ile ceplere biraz zor sığıyor. kılıfı ise fazla kullanışlı değil. Tüm bunların dışında özellikleriyle,sesiyle ve işletim sistemiyle bu fiyata alabileceğin en iyi telefondur. İki telefonum var. Yazın diğerini kullanıyorum.
  • Ben kullanıyorum Güzel bir telefon fakat Kamera ve Bluetooth un eksikliğini çoğuzaman hissetmiyor değilim. Mpx220 Düşsede alsak :) Alabilirsen eğer Mpx220 al derim olmazsa Mpx200 de alabilirsiniz.

    http://www.mpx.tutkusu.com
  • pil ömrünün az olması çok kötü ama sanırım telefonun üstünde 120mhz lik bir işlemci varmış. Yani bilindik cep bilgisayarı. Pil ömrü ile ilgili bir çözüm yolu var mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mertkeskin

    pil ömrünün az olması çok kötü ama sanırım telefonun üstünde 120mhz lik bir işlemci varmış. Yani bilindik cep bilgisayarı. Pil ömrü ile ilgili bir çözüm yolu var mı?



    Evet 120 mhz işlemci var tabi overclock yapıyoruz 166 Mhz de kullanıyoruz . Programlarıda yeteri kadar çok. Pil ömrüne gelince üzerinde windows Spartphone 2002 ile geliyor ben Mpx200 e Windows Smartphone 2003 ü yükleyince şarj olayı daha uzun sürmeye başladı. 3 - 3,5 gün kadar.

    Mpx220 de işlemci 200 Mhz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesahin -- 17 Mayıs 2005, 2:23:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.