Yuklediğim yamada buydu windows media player 9.0 acıyor ama winamp 5.03 acmıyor
mousepack mp3 veya vorbis gibi lossy, yani kayıplı bir codec değildir. cd'deki wav dosyasının zip gibi özel bir yöntemle sıkıştırılmış halidir. bu nedenle ses kalitesi çok daha yüksektir ama... dosya ebatı çok daha büyüktür..
.mpc uzantısının ne olduğunu iyice anladık sağolun arkadaşlar ama halen winamp acmıyor windows media player acıyor bunu nasıl aşıcaz
arkadaşım winampta çalıştırmadığım için bilemiyorum.sadece bende emule den indirmiştim mpc.ne bu die merak edip araştırmıştım.mp3 e çevirmiştim winampta çalmıştı.illa o haliyle çalıştırmak istiyosan biraz daha araştırma yapman lazım sanırım...
Boyutu mp3 e oranla nasıl peki ?
mp3 den daha büyük
winamp'ın preference>file types sekmesinden mpc uzantısını aktif hale getirdikten özelliklerden birlikte aç seçeneğini seçip bundan sonra bu uzantılı dosyayı winampla çal dedikten sonra çalması lazım çalmıyorsa senin winamp'ta bir sorun var demektir bendede winamp 5.03 yüklü ve mpc uzantılı parçada mevcut az önce senin için çalıyomu diye baktım canavar gibi çalıyo walla
Ayrıca konuya açıklık getirmek adına mpc yada başka değişle mpeg plus formatı (mpp , mp+ gibi uzantılar da alabilir) kayıpsız bir format değildir fakat defult sıkıştırma oranı yaklaşık 175 kbps olduğundan mp3'ten daha fazla yer kaplamısına rağmen bence hiçte mp3'ten daha güzel çalmıyor ayrı konu mesela az önce dinledikten sonra o kadar tizli geldi ki bana hala kulaklarım çınlıyo
kayıpsız olan formatlara örnek .la .ofr .pac .rka .shn .wv .flac daha ayrıntılı bilgi için bakınız ...www.rarewares.org
Eyvallah xander bende winamp için sana dfx 6.4 adlı bi program var ses dosyaları üzerinde değişik efekler vermeyi sağlıyor 3b yapma bas tis ekleme vs... onsuz kesinlikle winamp dinlemiyorum çok kullamışlı siteside bu bi bak istersenhttp://www.fxsound.com/dfx/index.php?vendor=0&subvendor=0&plus=0
Diğer arkadaşlarada tavsiye ederim bi deneyin ben çok memmunum
biliyordum bu plugini hatta bi keresinde yüklemiştim ama şimdi tekrar yükledim fena değil güzel ses veriyo gerçekten sende sağol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme