Şimdi Ara

mp4 ve divx oynatan DVD player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde arkadaşıma, oynattığı formatlar listesinde mp4 de yazan bir DVD player aldım (Bertone marka) ancak, hiçbir mp4 dosyasını oynatmadığı gibi, divxlerin de az bir kısmını oynattı ve sub, txt vs hiçbir altyazıyı göstermedi. Sadece DVD'leri adam akıllı oynatıyor...

Bunu yazdım, çünkü malesef bu tür aldatmacalar sıkça yapılıyor (mpeg4 yerine mp4 yazmak gibi) ve olan da biz tüketicilere oluyor....

Öğrenmek istediğim, mp4 dosyalarını sorunsuzca oynatabilen bir DVD/DivX player var mı? Varsa hangi marka modelleri öneririsiniz???

Ben Vestel AV 3000 ev sinema sistemi kullanıyorum. Bugüne kadar DivX filmlerde hiçbir sorun yaşatmadı....mp4 filmleri de oynatmasını sağlayacak codecler mevcut mu (veya servisleri böyle bir hizmet sağlayabilir mi?

• up
  • iyi açmışsın başlığı. insanlar tutturuş bi mp4 mp4 mp4 allah allahh. Mp4'ün ne olduğunu araştırın önce bi. Format değil, container diyebiliriz daha çok. h264 ile kodlanmışsa hiçbiri oynatmaz zaten. neyse ben yormayacağım kendimi klavyesi sağlam olan bir yazsın benimkne kola dkuldü berbat durumda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunman233

iyi açmışsın başlığı. insanlar tutturuş bi mp4 mp4 mp4 allah allahh. Mp4'ün ne olduğunu araştırın önce bi. Format değil, container diyebiliriz daha çok. h264 ile kodlanmışsa hiçbiri oynatmaz zaten. neyse ben yormayacağım kendimi klavyesi sağlam olan bir yazsın benimkne kola dkuldü berbat durumda.

arkadaşım sorduğumsoruyla verdiğin cevabın ne alakası var?

mp4'ü bilmeyen birisi değilim. son derce kaliteli mp4'ler de xvid codec kullanarak divxler de yapıyorum zaten

soru açık,...mp4 oynatan DVD çalarlar var mı yok mu? Varsa, marka önerebilir misiniz? Yoksa zaten, üzerinde mp4 yazanlar tamamen aldatmaca...

NOT: denemelerimi salt bir mp4 dosyasıyla yapmadım....netten indirdiğim, nero recode 2 veya diğer converter programlarıyla oluşturduklarımın hiçbirini oynatmadı

• bu konuya uzunca bir süre cevap yazılmamış

demek oluyor ki piyasada hala nero recode 2 ile yapılan MP4 formatı kota dostu film oynatan DVD player yok

ama aslında çok yaygın halde küçük mp3/mp4 player diye satılan cihazlar varya onlardan esinlenme bir mp4 yazılım üretilebilir

ama bu işi anlayan bilgisayar codec uzmanlarından olur herhalde

DVD playerlerin tüm yeni çıkanların hepsi MPEG4 divX olup çin menşeilidir.Bu çinliler küçük cihazlarda mp4 görüntü oynattırıyor da neden DVD mpeg4lerde MP4 formatına akıl erdiremiyor.mp4 nero recode 2 ile yapılıyor elbet ve alman malı demekki çinliler almanların bu nero recode 2 ile yapılan MP4 format işine aklı ermiyor ama satılırken hep kurnazlık yapılıp mp4 oynatır yazılıyor kutularında.aldatmaca!

ama küçük cep boy mp3/mp4 playerlerde bu MP4 nasıl oynuyor? cep tipi bu cihazlardan mp4 yazılımı içinden alınıp uyarlanamaz mı DVD mpeg4 divx playerler için.

• Artık siz bırakın MP4 inidirmeyi arkadaşlar artık MKV indirin hemde 290 MB, 320 MB süper filmler ve bunları indirir indirmez conveet edin programlarla 15 dakikada sonrada efendice izleyin, benim bunlara 1 sene önce kafam çalışsa asla dvix oyatıcı bile almazdım nedenmi evimde eski dvd var onada denemek için avi, mp4, mkv filmleri MPEG 2 yaptım convert ettim alt yazılarınıda gömdüm süper izliyorum, biraz araştırın tüketim çılgunu olmayın, eger elinizden bu işler geliyorsa asla ilerde çıkacak MKV oynatıcıları bile almayın evinizde dvd yada divx oynatıcınız varsa convert edin izleyin,
    ama ilerde full hd tv alırsanız tabii o zamada mkv oynatıcılar bollaşır ucuzlar bizde alırız ama şu an gerek yok ki.
  • tamam kardes bende mkv olarak ındırdımde. bunu hangı programla hızlı bır sekılde cevırecez. video conver 3.2 den başkla hızlı cevıren yokmu cevap beklıyoruym tesekkurler.
    ((bu arada bende gecenlerde dvd player aldım premıer marka 2333 modelıydı sanırım. mp4 e cevıurdım ızleyemedım valla en ıyısı dvd formata cevırıp ızleyım teskkyerler))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Divx player?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: camkolonyasi

tamam kardes bende mkv olarak ındırdımde. bunu hangı programla hızlı bır sekılde cevırecez. video conver 3.2 den başkla hızlı cevıren yokmu cevap beklıyoruym tesekkurler.
    ((bu arada bende gecenlerde dvd player aldım premıer marka 2333 modelıydı sanırım. mp4 e cevıurdım ızleyemedım valla en ıyısı dvd formata cevırıp ızleyım teskkyerler))

http://www.google.com/search?hl=tr&client=opera&rls=tr&hs=CgL&q=pocket+3.96+indir&btnG=Ara&lr=

bu programı indir ve çalıştır, kurulumsuz çalışıyor mkv avi yapıyor her dvix cihazında oynatıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.