Şimdi Ara

mp4 player usb den bağlanmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar şimdiye kadar sorun yoktu birden çıktı bu problem..alet çakma sony:)usb den bagladıgımda aygıt algılanamadi diyor..menüde gezebiliyorum..kayıt falan yapıyor..yalnız usbden pc ye baglanmıyor ...ne yapabilirim?teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin85 -- 11 Ocak 2008; 22:57:54 >

• yanın da destek cd'si yoksa biraz zor.. belki kendine özel driver'ı olabilir..
  • usb nin baçakları tam temas etmiyor olabilir yada cihazın pc ile baglantı kuran parçası (çipi) bozulmuş olabilir sd kart yuwası warsa onun aracıyla müziklerini gönderebilirsin çakmaysa bunlar olabilir
  • format attırdım...adam usb den bagladi... 5 dk da halleetti...eve geldim pc ye taktım yine aynı sorun...hangi programi kullandıgını bilmiyorum ama ayarlari sıfırladim dedi...bu program nedir sizce?
    gizli bi program galiba izin vermedi monitöre bakmama:))
  • bu arada cd si yok ve usb de saglam arkadaşlar...kart yuvasida yok:((ilginize tşklr...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasin85

format attırdım...adam usb den bagladi... 5 dk da halleetti...eve geldim pc ye taktım yine aynı sorun...hangi programi kullandıgını bilmiyorum ama ayarlari sıfırladim dedi...bu program nedir sizce?

Format attığı dediği herhalde biçimlendirme yapmıştır (fat32)
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

quote:

Orjinalden alıntı: yasin85

format attırdım...adam usb den bagladi... 5 dk da halleetti...eve geldim pc ye taktım yine aynı sorun...hangi programi kullandıgını bilmiyorum ama ayarlari sıfırladim dedi...bu program nedir sizce?

Format attığı dediği herhalde biçimlendirme yapmıştır (fat32)

ii de kardeş usb den bağladığımda aleti görmüyo ki pc ...nasıl biçimlendirme yapabilir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fotografını görebilirmiyiz cihazın birde pc ye taktıgında ne olarak görüyor yani ne çip adı olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLÂL85 -- 14 Ocak 2008; 15:17:07 >
  • sorun çözüldü

usb uzatma kablosu almiştim..arızalıymış...

ilginize tşkler arkadaşlar

• O kadar da uğraştın bi de Bazen insan öyle tutuluyor işte
  • iyi hayırlı ola
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.