Şimdi Ara

mp3leri nereye upload edebilirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar siteme online müzik bölümü yapcamda mp3leri nereye upload edeceğimi bulamadım sizin bilginiz varmı bide bazı upload yerlerinde mp3ler takıla takıla calıyor bunu istemiyorum galiba bu upload ettigim siteyle ilgili yoksa benim mp3leri işlemden geçirip öylemi upload etmem gerek yardımlarınızı bekliyorum

• En guvenli kendi hostuna yükleyebilirsin. Mp3 leri islemden gecirmene gerek yok ama boyutu dusurme ihtiyaci duyabilirsin. 5 mb lik bir parcanin yuklenmesini kullanici beklemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CTRL Tasarım -- 18 Nisan 2008; 20:57:15 >
  • Arkadaş kendi hosttumda okadar yer yok ve kendi hosttum fazla hızlı deil yani mp3 ler takıla takıla çalıcaktır bana pek mantıklı gelmadi
  • zshare.net var.Başka bir yer daha vardı ama unuttum aklıma gelirse yazarım onu da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihattr
    zshare.net var.Başka bir yer daha vardı ama unuttum aklıma gelirse yazarım onu da.

online müzik bölümü yapıcak heralde mp3 player koyucaksın onun için direk link vermelisin fileden.com myoperada olur heralde
  • Gmail hesabın varsa google ın sana sunduğu bir alan var oraya yukleyebilirsin. Bende flash bir mp3 player için orasını kullanmıştım gayet hızlı yükleniyordu hiç takılmadan çalıyordu yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.