Şimdi Ara

Mp3calar ve kulaklik alıcam.Lütfen yardımcı olun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar.Yenı üye oldum ve bu benim ilk mesajım.Herkese selamlar.Yaklasık 1 aydır yeni alıcağım mp3 calar için araştırma yapıyorum ve sonunda 3 model arasında kaldım.Bunlar trekstor vibez, cowon A2 bir de daha çıkmadı ama cowon d2.Ben öncelikle çok iyi bir ses kalitesine sahip bir cihaz arıyorum.Ancak tabii ki çok iyi ses kalitesine sahip bir pmp de fena olmaz.Yani demek istediğim, örneğin vibez la A2 arasındaki ses kalitesi farkı çok mu belirgin.Kulaklı olarak da cx300 veya vibe düşünüyorum.Yardımcı olursanız çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.

• cowon için forumda çok iyi deniyor...tavsiye ederim
  • Evet ben de gunlerdir forumu takip ediyorum.Cowon un iyi olduğunu okudum ancak trekstor vibez için de çok olumlu şeyler yazılıyor.Karsız kaldım.
  • Ses kalitesi olarak şu an en iyi cihaz Trekstor Vibez.
  • o zaman biraz da dış görünüşüne ya da fiyatına bakmalısın...
  • Peki trekstor vibez la cowon un A2 modeli arasında buyk bir ses kalitesi farkı war mı? Bir de kulaklık olarak vibe ı mı yoksa cx300 ü mü onerirsiniz?Vibe biraz daha pahalı ama aradaki farka değiyor mu?
  • cowon a2'ye sahip birisi olarak söyleyebilirim ki , saydığın modeller arasında özelliklerinin hepsine birden baktığımda en başarılı model bence a2 , d2 için bir şey söyleyemem ama ses kalitesinin a2'den daha iyi olacağını zannetmiyorum , vibez'in ise bu konuda (rio karma'nin varisi olduğunu da hatırlarsak) mükemmel olduğunu biliyorum , fakat onda da video , radyo gibi özellikler ya yok , ya da yetersiz . senin için ses kalitesi 1.sıradaysa bence vibez'e yönel , fakat diğer özellikler de olsun diyorsan bu durumda a2 fazlasıyla doğru bir tercih olacaktır .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de A2 yi düşünüyorum, ancak orda da büyüklük sorun oluyo.Eğer d2, a2 ile aynı özelliklere sahip olucaksa(tabii ki tamamen aynı olamaz ama benzer olucak sanıyorum) boyutu bakımından d2 yi beklemek daha mantıklı olmaz mı?
  • ben de cowon a2 derim.en iisi. istersen cowon a2-30gb getirtirim.uygun fiyata. pm at
  • Teklif için teşekkürler.Bi yakınımız Amerika ya gitcek.ben de onunla berbaer getirtmyi düşünüyorum alacğım cihazı.Teşekkürler yine de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Buak

Ben de A2 yi düşünüyorum, ancak orda da büyüklük sorun oluyo.Eğer d2, a2 ile aynı özelliklere sahip olucaksa(tabii ki tamamen aynı olamaz ama benzer olucak sanıyorum) boyutu bakımından d2 yi beklemek daha mantıklı olmaz mı?
    a2 ve d2'yi ipod ve ipod nano olarak düşünebilirsin , birisi 30gb , diğeri ise 2,4 veya 6gb , boyut olarak farklı olmalarının sebebi kapasitelerinin farklı olması , a2'nin büyük ve ağır olduğunu kabul ediyorum , ancak buna zamanla alıştım (bir önceki mp3 playerim minicik bir iriver'di)
  • Yani d2 de tek dezavantajım kapasite sorunu oluyo.Buna karşılık dokunmatik ekran ve daha uygun bir boyut.Ayrıca bildiğim kadarıyla d2 4gb a kadar sd card destekliyo.Bu da bi avantaj.Ben de A2 düşünüyodum, denemye gittiğimde gerek ses gerek video kalitesine hayran oldum.Ancak ben bunu hergün okula giderken yanımda taşımayı düşünüyorum.Bu yüzden d2 daha avantajlı olucak gibi.Peki bu cıhazlar arasında yani (vibez ve cowonlar) onemli bir ses kalitesi farkı var mı? Bir de vibe ve cx300 den hangisini almam daha mantıklı olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

Ses kalitesi olarak şu an en iyi cihaz Trekstor Vibez.

neye göre en iyi?
  • Odysseyy
    Sorunuzu biraz daha acabilir misiniz?Müzik türlrinden mi bahsediyosunz yoksa başka bişey mi?Size göre en iyi diye bi cihaz yok mu?
  • quote:

Yani d2 de tek dezavantajım kapasite sorunu oluyo.Buna karşılık dokunmatik ekran ve daha uygun bir boyut.Ayrıca bildiğim kadarıyla d2 4gb a kadar sd card destekliyo.Bu da bi avantaj.Ben de A2 düşünüyodum, denemye gittiğimde gerek ses gerek video kalitesine hayran oldum.Ancak ben bunu hergün okula giderken yanımda taşımayı düşünüyorum.Bu yüzden d2 daha avantajlı olucak gibi.Peki bu cıhazlar arasında yani (vibez ve cowonlar) onemli bir ses kalitesi farkı var mı? Bir de vibe ve cx300 den hangisini almam daha mantıklı olur?
    şöyle söyleyebilirim , cowon'u ilk dinlediğinde ses kalitesine hayran olmanın sebebi sesin birçok efektle zenginleştiriliyor olması , fakat bu efektlerden bir süre sonra sıkılabilir insan , ama vibez'de durum öyle değil , ses çok doğal çıkıyor bir kere , insanın mp3 player'ından bir süre sonra beklediği şey de bu zaten , sesi doğal haliyle dinlemek . cowon'un sesi de çok doğal çıkıyor gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra , ama bu konuda vibez bir adım önde , kabul etmek lazım . vibez'in hafıza kapasitesi d2'ye göre biraz daha geniş , ve boyut olarak da daha ufak , bu yüzden d2'ye tercih edebilirsin .

• Orjinalden alıntı: bolamanli

[şöyle söyleyebilirim , cowon'u ilk dinlediğinde ses kalitesine hayran olmanın sebebi sesin birçok efektle zenginleştiriliyor olması , fakat bu efektlerden bir süre sonra sıkılabilir insan , ama vibez'de durum öyle değil , ses çok doğal çıkıyor bir kere , insanın mp3 player'ından bir süre sonra beklediği şey de bu zaten , sesi doğal haliyle dinlemek . cowon'un sesi de çok doğal çıkıyor gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra , ama bu konuda vibez bir adım önde , kabul etmek lazım . vibez'in hafıza kapasitesi d2'ye göre biraz daha geniş , ve boyut olarak da daha ufak , bu yüzden d2'ye tercih edebilirsin .

Ben de suan ikisinin arasındayım zaten.D2 nin video ozellikleri de var yani aslında bi pmp ama vibez da bu bi kart sayesinde oluyo.Ama o da ses konusunda daha onde.Benim merka ettiğim vibez la d2 arsındaki sq farkı çok mu büyük olur?Daha sonra pişman olur muyum?Siz şuan A2 nin sesinden memnun musunuz?

• quote:

Ben de suan ikisinin arasındayım zaten.D2 nin video ozellikleri de var yani aslında bi pmp ama vibez da bu bi kart sayesinde oluyo.Ama o da ses konusunda daha onde.Benim merka ettiğim vibez la d2 arsındaki sq farkı çok mu büyük olur?Daha sonra pişman olur muyum?Siz şuan A2 nin sesinden memnun musunuz?
    ben a2'nin sesinden gayet memnunum , zaten vibez'la arasındaki farkta öyle kolay anlaşılabilecek bir fark değil , daha çok dinleyen kişiye bağlı birşey , uzun zaman dinledikten sonra kulak bazı şeyleri ayırdetmeye başlıyor , vibez'ı daha fazla beğenmemin sebebi bu . saydığın cihazların hepsini gönül rahatlığıyla alabilirsin , hepsi de üstdüzey cihazlar , aralarında öyle çok büyük bir kalite farkı yok .
  • quote:

Orjinalden alıntı: bolamanli

quote:

ben a2'nin sesinden gayet memnunum , zaten vibez'la arasındaki farkta öyle kolay anlaşılabilecek bir fark değil , daha çok dinleyen kişiye bağlı birşey , uzun zaman dinledikten sonra kulak bazı şeyleri ayırdetmeye başlıyor , vibez'ı daha fazla beğenmemin sebebi bu . saydığın cihazların hepsini gönül rahatlığıyla alabilirsin , hepsi de üstdüzey cihazlar , aralarında öyle çok büyük bir kalite farkı yok .

Yardımlarınzız için çok teşekkür ederim.Tek bir sorun kaldi.O da kulaklik sorunu.sizce vibe mı yoksa cx300 mü daha uygun?Kulakiçi olmak şartıyla bu seviyelrde başka kulaklıklarda olabilir tabi eğer öneriniz varsa.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bolamanli

quote:

Yardımlarınzız için çok teşekkür ederim.Tek bir sorun kaldi.O da kulaklik sorunu.sizce vibe mı yoksa cx300 mü daha uygun?Kulakiçi olmak şartıyla bu seviyelrde başka kulaklıklarda olabilir tabi eğer öneriniz varsa.
    valla bu konuda size yardımcı olmam pek mümkün değil , ama sizi yönlendireyim bu konunun uzmanları @soundchaser , @pininfarina gibi üstatlar , onlara danışmayı deneyin (sınırlı bilgime göre v-moda vibe cx300'den çok daha iyi bir kulaklık galiba)

• quote:

Orjinalden alıntı: Odysseyy

quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

Ses kalitesi olarak şu an en iyi cihaz Trekstor Vibez.

neye göre en iyi?

Diğer hepsine göre.

@Buak Ses kalitesine önem veriyorsan vibe daha iyi bir seçim olacaktır.Bende siparişimi verdim vibe için.Cx300 le karşılaştırmak doğru olmaz bence.Çünkü sınıfları farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULYSES -- 6 Ocak 2007; 1:15:33 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.