Şimdi Ara

Mp3 Veya Videoları Direk Hangi klasöre atabiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iphone ne zaman müzik yüklemeye kalksam bütün müzik ve videoları siliyorum,İphone Pc suite ya da winscp gibi programlarla direk atamazmıyım,yani hangi klasöre atılıyor müzikler ya da videolar?Bu konuda bilgisi olan lütfen yardım etsin..



  • Ala ala bunu bilen hiç mi kimse yok acaba,yoksa bilen kişiler okumadı mı halâ bu yazıyı??
  • Yardım yardım!!Pls.
  • arkadaşım, itunes'in şöyle bir özelliği var.
    iphone'unu bilgisayarına bağlayıp itunes'i çalıştırdığında ve telefonu güncellediğinde, itunes bütün içeriği baştan aşağı kontrol eder.
    şöyle ki, itunes ekranında listelenen medya dosyalarının yanında içine check işareti koyabileceğin kutucuklar vardır. gezinirken tıklayıp "bunlar zaten yüklü telefona, bir daha göndermesin" düşüncesiyle veya bilmeden-farketmeden yüklemiş olduğun ögelerden birinin veya birkaçının işaretini kaldırmışsan, itunes telefonu güncellerken onları iphone'dan siler.
    telefonunda bulunmasını istediğin dosyalar itunes ekranında sürekli işaretli olmalı.

    iphone'a wireless ağ üzerinden bilgisayarla erişim sağlayan SSH gibi programlar var, ama ne yaptığını bilmiyorsan kesinlikle tavsiye etmem. bir yanlış işlem yapıp telefonuna veda edebilirsin.

    yine de yapılacak en iyi şey itunes'a katlanmak.

    bir süredir, iphone için dosya aktarımını destekleyen bluetooth yazılımı da mevcut. ben denemedim ama deneyen arkadaşım var, denemeni tavsiye ederim.




  • var\mobile\library\downloads klasörüne atabilirsin ancak ipod ile dinleyemezsin, cydia'dan dtunes programını yüklersen klasöre attığın mp3'leri dinleyebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.