Şimdi Ara

mp3 sıkıştırma programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yarın uzun bir yola çıkacağım ve telefonumda mp3 dinlemek istiyorum. ancak hafıza kartı 64 mb. ben buraya mp3 atacağım ama sıkıştırmam gerekli sanırım. bana hangi programı tavsiye edersiniz?

- sadece mp3 olmayabilir, oog player diye birşey duymuştum. o dosyalar daha mı az yer kaplıyor ?
    - telefonum 6630, otobüslerde fligth mode de açacağım. kimseye zararım dokunmayacak.

şimdiden teşekkürler

• mp3 leri 48 bit yapıp at tel e imtoo mpeg encoder kullan şarkıyı seçip bit rate ini 48 yap yarıdan daaha az oluyor kaliteyi tel de farketmezsin bendede vardı 6630 öyle yapıyordum
  • İçine Ne Kadar AlıyORSa onu DinLe sıkıştırdığın Mp3'Lerin KaLitesi Çok DüşüyOR.Sonra KeşKe sıkıştırmasaydım Dersin ßenden SöyLemesi....
  • ewet ogg 4de 1e düşürüyo boyutu çevirmek için I'm too mpeg encoder gerekiyo
  • şimdi de hafıza kartına format atayım dedim. hafıza kartını biçimlendiriyorum. biçimlendirme tamamlandı diyor ama içinde 28 mb lık veri var. bu nasıl oluyor ?
  • ogg player mp3u dusurmekten daha iyi nette biraz arastır
    ogg a cevir derim 6600 varken ben öle yapıodum
  • IMTOO ile ogg ye çevir ben öle yapıom 256 lık kart var 120 tane ogg şarkı var + 10 tane program + 5 video + waw sesler + oyun + resim valla sığıyo hepsi çok iyi ogg
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mp4 dönüştürme
    3 yıl önce açıldı
    Winamp ve Video Dosyaları!!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum dinle sen beni denemesini yaptım 6630 hoparlöründe farketmiyor kalitede düşme yi anlayamazsın ama k750 olsaydı m4a yap derdim çünkü onda farkediyor kalite m4a da yarı yarıya düşüyor
  • IMTOO ENCODER
  • fligth mode da açınca,zarar vermio ha hmm güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.