arkadaşlar yarın uzun bir yola çıkacağım ve telefonumda mp3 dinlemek istiyorum. ancak hafıza kartı 64 mb. ben buraya mp3 atacağım ama sıkıştırmam gerekli sanırım. bana hangi programı tavsiye edersiniz?
- sadece mp3 olmayabilir, oog player diye birşey duymuştum. o dosyalar daha mı az yer kaplıyor ? - telefonum 6630, otobüslerde fligth mode de açacağım. kimseye zararım dokunmayacak.
şimdiden teşekkürler
mp3 leri 48 bit yapıp at tel e imtoo mpeg encoder kullan şarkıyı seçip bit rate ini 48 yap yarıdan daaha az oluyor kaliteyi tel de farketmezsin bendede vardı 6630 öyle yapıyordum
İçine Ne Kadar AlıyORSa onu DinLe sıkıştırdığın Mp3'Lerin KaLitesi Çok DüşüyOR.Sonra KeşKe sıkıştırmasaydım Dersin ßenden SöyLemesi....
ewet ogg 4de 1e düşürüyo boyutu çevirmek için I'm too mpeg encoder gerekiyo
şimdi de hafıza kartına format atayım dedim. hafıza kartını biçimlendiriyorum. biçimlendirme tamamlandı diyor ama içinde 28 mb lık veri var. bu nasıl oluyor ?
ogg player mp3u dusurmekten daha iyi nette biraz arastır ogg a cevir derim 6600 varken ben öle yapıodum
IMTOO ile ogg ye çevir ben öle yapıom 256 lık kart var 120 tane ogg şarkı var + 10 tane program + 5 video + waw sesler + oyun + resim valla sığıyo hepsi çok iyi ogg
dostum dinle sen beni denemesini yaptım 6630 hoparlöründe farketmiyor kalitede düşme yi anlayamazsın ama k750 olsaydı m4a yap derdim çünkü onda farkediyor kalite m4a da yarı yarıya düşüyor
IMTOO ENCODER
fligth mode da açınca,zarar vermio ha hmm güzel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme