Bildirim
mp3 playere radyo yulemek...

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
http://forum.donanimhaber.com/m_4953768/tm.htm 54. sayfa anlatıyodu bunda firmware yüklemen lazım ozamn hem türkçe oluyo hem radyo oluyo hadi kolay gelsin -
Matrix'de herşey olabilir -
Başlığı bi editle istersen -
yakında firmwire ile tv eklenebilirr dikkat etmek lazım ele avuca sığmayan alet bunlar... -
ya donanımsal olarak radyo yoksa firmware ile yazılım ile radyo yüklemek mümkün mü
HİÇ SANMAM
ama yaparım diyorsanız benim eski 3310 a da radyo yükleyelim bir ara
Yukarıda arkadaş doğru söylemiş
her şey matrixte olabilir -
turkce oldu ama radyo yuklenmedı baska bişi yapmam mı gerekıyo acaba... -
radyo olmayacak ona arkadaşım
yazılımla türkçe olur ama radyo donanım gerektirir
üzülerek söylüyorum eğer içinde radyo yoksa olmaz
tabi dahili olarakk var da açılmamışsa firmware ile gelebiliyorsa o ayrı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _panzerschreck_ -- 12 Nisan 2007; 23:45:19 > -
dostum bahsettin model creative s200.
bende var .
mp3 player ın içinde donanımsal olarak radyo olduğundan dolayı yazılım yükleyince gözüküyor.
arkadaş linkvermiş zaten.
başka söze gerek yok -
onu ancak itunesten yükleyebilirsinnnn -
Creative zen v 1 gb serisi icinde aldigim yer radyo yukleniyor dedi ama henuz radyo icin bir cozum bulamadim. sanirim bu zen v serisi icin bir efsane, saticiyi bir ziyarete gidsem iyi olacak... -
bende zen neon 512mb var radyosu yoktu fakat amerika sayfasını inceleyince bu modelin orda radyolu satıldığını öğrendim, bir firmware upgrade ile radyo yükledim. amerika sayfasına bak özelliklerde radyo yazıyor ise mutlaka yazılım ile yükleyebilirsin. buraya gelen cihazların yazılımı ile radyosunu kapatıyorlar, bandrol ödememek için creative in birçok modeli var hardware inde radyosu olupta disable edilmiş. -
quote:
Orjinalden alıntı: elektorronikçi
Matrix'de herşey olabilir
-
zen neonlara ve bir kaç modele daha firmware upgrade ile radyo fonksiyonu kazandırmak mümkün -
creative zen neeon 512 mb türkçe olması ve radyo eklemek için gerekli yazılımı nerden bulucaz? tr sitesinde yok... -
http://www.asia.creative.com/support/downloads/download.asp?MainCategory=213&nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&sOSName=Windows+XP®ion=2&Product_Name=ZEN+Neeon+512MB%2F+1GB%2F+2GB&Product_ID=14327&modelnumber=&driverlang=1033&OS=10&drivertype=0&x=38&y=8
link budur buradaki firmware i download edeceksin yapamadığın bir durum olursa yardımcı olurum.
-
çok tşk ederim denerim olmadı desteğini rica ederim link için tşk ler... -
bence elleme bozulur fln -
Radyo için, cihazın içinde tuner (ses frekanslarını işleyen elektronik yapı) olması gerekir. Tuner yoksa istediğin kadar yazılımdan radyo yükle. Boşuna uğraşmış olursun. -
Yazılımı yükledim ve radyo aktif hale geldi herhang ibozulma gibi bir durumda olmadı emeği geçen arkadaşıma tşk ler...
Benzer içerikler
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- ipod touch 8. nesil
- airpods pro 2. nesil özellikleri
- en iyi kablolu kulaklık
- sony inzone buds
- airpods güncelleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X