Rüzgar ters esiyorsa, yelkenlerini rüzgar yönüne göre ayarlamaya bak; çünkü dünya çektiğin sıkıntılarla değil, gemiyi limana ulaştırıp ulaştıramadığınla ilgilenir.
yaw alalaaaa ben creative'e ipod videonun fotograflarını gondermistim gorunde mp3 player nasıl yapılır ogrenin diye abooooooov adamlar gitmiş ciddiye almış aynısını yapmışlar.
bahesettiğin menü, creativein birkaç yıl önceden patentini aldığı ilk palyerlarında kullandığıo menü, sadece ipoddan sonra çıakrdığı için onun kopyalıdğını düşünüyorsun. tüm özellikleriyle ipod 5g den çok dah aüztün bi cihaz. ses, kayıt, fm, ekran, video, pil ipod marketi kapatmaya çalışan seri üretime ürgün,, herkes basit kullansın 7-70 e cihazı,
ekranı olan herşeye ipod kopyası demeye başlıyorsunuz
o zaman tüm televizyonlar birbirinin kopyası?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostbite -- 11 Aralık 2005, 3:16:40 >
330 dolar a bugun hong kong dan beyazi geldi elime. is guc cok yogun o yuzden test edemedim. ama icinde ki ornek video ve resimlere baktim, ornek parcalari dinledim.
ipod un kalitesini herkes biliyor. ama ipod da artik bu yüzden cepten yemeye basladi bence.
yine de bence 2 alet arasinda karsilastirma yapmak yersiz. cunku biri olayıin sinirlarini zamaninda cok satarak belirlemis. digerleri de onu yakalamaya calisiyorlar. hatta ipod ve digerleri yani ipodkiller olarak nitelindirilenler var. ama bicok killer da oldugu gibi bu da ek ozellikleriyle ipod u coktan mat etmis. ipod un tek ustun yani inceligi kalmis. vision:m in malzeme kalitesi oldukca iyi. ayrica video gosteren bi alet icin (her ne kadar mp3 player da video ozelligini cok gerekli bulmasam da) ekranin onemli oldugunu dusunuyorum. vision: m in ekrani ipod 5 den 4 kat daha ustun. (262000).
neyse kullandikca detay vermeye calisirim ama ilk intiba super. bu arada ben zen vision siparis vermistim zen vision m geldi. yani oyle bu aletin fanetigi falan oldugumu sanmayin. ama tekrarliyorum dikkate alinmasi gereken bi alet. belli bi fiyat ustune cikarsaniz oneririm. ayrica ipod 5 lerde kutudan adaptor cikmiyomus diye duydum.... ne is dogru mu? eger oyleyse bence konusacak cok bisey yok zaten.