Şimdi Ara

Mp3 player tavsiye (radyolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam 1-2 gun icinde mp3 olayer almayı dusunuyorum benim icin onemli olan ilk planda ses guzelligi sorunsuzlugu ve boyutu radyolu olursa iyi olur ama pek piyasada radyolu yok olanlarda pahalı i pod 2-4 gb dusunuyordum yada i river gibi 300-350 milyona kadr dusunuyorum tecrubesi ve bilgisi olan arkadaslar varsa sebepleriyle birlikte yazarlarsa sevinirim.

• cowon ve iriver
  • bunların dışında philips ve sonynin minik radyolu modelleri var. Bunların modellerini Teknosa'da bulabilirsin. Ayrıca iPod ların dahili radyosu yok. Radyo için ayrı bir kablo alman lazım. İstersen creative de düşünebilirsin.
  • creative muvo s200
  • Tabii ki Creative
  • slm kardeş bence cowon.ses kalitesi şu anda piyasada olan bütün mp3 lere basar.95db 60mv ses çıkışı.
    Radyosu da var hemde radyodan çok kaliteli ses kaydı var.
    yandaki adresten alabilirsin güvenilir.http://forum.donanimhaber.com/m_11252103/tm.htm
  • ikinc el düşünürsen benim ürüne bakabilirsin onun haricinde sıfır almak isityorsan illa o zaman kardeşim biraz daha ver git bir tane creative vision m al hem bir daha ihtiyaç duymazsın. Ancak bazı creativelerde radyoları açık gelmiyor sen firmwareı değiştirerek kırablirisn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgr1903 -- 29 Aralık 2006; 23:01:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • creative muvo s200
  • İriver T10 yanınada cx300 yada ep630 daha ne olsun
  • hem ucuz : 151 ytl (gold)

hem mükemmel ses

hem radyolu

hem 1 gb

CREATIVE S200... daha ne olsun kardeş....
  • quote:

Orjinalden alıntı: soul calibur

creative muvo s200

ben de creativ i tercih et derim
  • creative alma derim
  • Model bilmem ama Creative'i tercih edebilirsiniz..
  • arkadaşlar sadece marka ismi vermek tavisye isteyen arkadaşa hiçbir şey kazandırmıyacaktır. eğer istenilen kriterlere uyan bir model varsa aklınızda paylaşın, yoksa kulaktan dolma bilgilerle veya daha önce bilmem ne markanın bilmem ne modelini kullanmışlığının vermiş olduğu tecrübeyle tavsiye verip de arkadaşımızı yanıltmayalım. nitekim markaların modelinden modeline bile farklar var artık.

benim önerim daha önceden dinlemiş olduğum t10. 2 gb lık modeli mevcut şu anda. radyosu çok güzel çekiyo ve çok portatif bir mp3 çalar. ses kalitesi de tipik iRiver.
  • Arkadaşım bende epeydir sandisk in e270 modelini araştırıyorum heralde onu alacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.