Şimdi Ara

mp3 player tavsiye edermisinz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar minimum 2 gb ve çok iyi ses veren bir mp3 tavsiyesi istiyorum. içimden creative almak geçmiyor.
    aynı zamanda avi oynatmasıda benim için onemli değil. tavsiyerinizi bekliyorum

kardeş 4gb. ses kalitesi mükemmel fiyatı da çok uygun. kesinlikle tavsiye ederim. ürün hakkında bu sitedeki yorumlardan da bunu anlayacaksın...
  • Fiyat limiti gözetmeksizin ve verdiğin -iyi ses veren bir player olsun- kriterinden yola çıkarak sana gönül rahatlığıyla Cowon U3 ü veya Trekstor organix i tavsiye edebilirim, ama creative'i de içinden geçirmelisin bence, çok çok güçlü olmasada iyi ses veriyor...
  • valla sana minton tavsiye ederim minton mmp3079 video kitap ne warsa içinde tavsiyem bide hem mp3 ün hoperlörü ayriyetten normal pc hoperlörü gibi hoperlör de werio şuan bunları yazarken mp3 ü kullanıyorum 1gb hafızası war ama zaten sen 100 şarkıdan yukarı çıkmazsın heralde şarkılar kaç mb bilmiorum ama şuan bende 100 şarkı war 853 mb bos alan war

Orjinalden alıntı: shadow6588

valla sana minton tavsiye ederim minton mmp3079 video kitap ne warsa içinde tavsiyem bide hem mp3 ün hoperlörü ayriyetten normal pc hoperlörü gibi hoperlör de werio şuan bunları yazarken mp3 ü kullanıyorum 1gb hafızası war ama zaten sen 100 şarkıdan yukarı çıkmazsın heralde şarkılar kaç mb bilmiorum ama şuan bende 100 şarkı war 853 mb bos alan war

• sandisk sansa c250 alacağım ben 2gb 150 ytl
    o mintonla verilen pc hoperloru gibi olan şey de hediyeymiş

ben kendime bunu alacağım
    umarım iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _panzerschreck_ -- 13 Temmuz 2007; 10:33:17 >
    Daha Fazla Göster
  • cowon d2-f2-u3,iriver clix,sony nw-a805,nw-s705f,nw-s605,nw-e015.bunların hepsi 2gb ve kaliteli aletler.bakmanı öneririm

Orjinalden alıntı: omarr35

sansiks sansa c250 alacağım ben 2gb 150 ytl
    o mintonla verilen pc hoperloru gibi olan şey de hediyeymiş

ben kendime bunu alacağım
    umarım iyidir

fiyat gayet ii inş. ürün de iidir ztn kötü oalcaını sanmam sonuçta sandisk birde onn ses seviyesini kırarsan tam süper olur
  • peki packardbell pulse 2 gb nasıl bir ürün. fiyatı çok düşük ve packard bell de fena bir marka değil bildiğim kadarıyla ama nasıl bir mp3 üretmiştir onu bilemem. belki de fason yaptırmıştır. ama bu hafta sonu dananın kuyruğu kopacak alacam birşey inş.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.