Arkadaşlar bayagı bi süre düşünüp araştırdıktan sonra bu meizu m6 yı almaya karar werdim.Ürünü türkiyede bulmanız biraz zor magazalarda fazla bulmassınız ancak internet yollu alım yapabılırsınz ozellikle ebay.com da bu urunden bulunuyor ben gittigidiyordan adım benim aldıgımda 2-3 tane wardı birini ben aldım ancak suan yok.Gelelim urunun ozelliklerine
Ses Özellikleri: WMA(VBR) 8-355kbps OGG Quality 0-Quality 10 WAV PCM,MS-ADPCM,IMA-ADPCM MP3(VBR) 8Kbps-320Kbps Earphone's Output (L)18mW +(R)18mW(16 Ohm) Output Frequency Band 20Hz-20kHz S/N Ratio >90dB Distortion Rate <0.05%
Birazda ben bahsediyim sesinden daha once creative nomad muvo 2 kullandım ses siddetini cok begenmiştim baya yuksek ses weriyordu bu onun kadar diil cunku biri 90 db biri 98 db ses sıddetlerını etlkılıyo ama buda asırı ses weriyor sesını sonuna kadar acıp(40 kademe)dınleme ımkanınız pek yok cunku cıkan ses sızı we cewrenızdekılerı rahatsız edebılıyır baya kuwwetlı o bakımdan sorun yok.iste ses kalıtesi o creativeden daha iyi sesi inanılmaz berrak weriyor tizler baslar tamamen algılanabılıyor.ancak kendı kulaklıgı benı tatmın etmedi ben kendı bılgısayarımdakı phılıps marka kulaklıgı kullanıyorum fakat daha sonra SENNHEISER marka kulaklık alıcam suan benım kulaklıkla bıle ınanılmaz berrak sesi.
Video Özellikleri: Xvid Video:18FPS,384/512kbps Audio: MP3 56-256Kbps,stereo
iste benım en cok sewdiim ozelligi bu video kalıtesi inanılmaz guzel AVİ ve MPEG4 formatlarını desteklıo kendi yazılım cd sındekı video convertar ile tum fılmlerınızı avi yapmayı olanagı saglıyorsunuz ben 3 tane tam surum orj.film attım icine yolda arabada ınanılomaz keyifli oluyor takılma yok sankı kucuk boyutlu bır lcd tv de ızlenıomus zewki werio cok kalıtelı goruntu ayrıca ses olayı burda farklı degıl fılm seslerı cok guzel we cok berrak
ekranı bır mp4 playera gore oldıukca buyuk 2.4inc demin yukarıda belırttıgım video goruntu kalıtesi super bundan kaynaklanıo 260.000 renk e sahıp we oldukca net daha iyisi olma sansı pek yok ayrıca tuşları dokunmatik ki kullanımda cok buyuk zewk weriyor.
Fotograf Özzellikleri: BMP,JPG,GIF 1024x1024
yıne ekran kalıtesinin sayesınde resimlerinizi oldukca berrak net we guzel goruntuleme sansı buluyorsunuz resimleriniz 1024*1024 cozunurlukte goruntulenıyor ki bu cok kalıteli resimler demek..
Radyo Özellikleri: Frequency Range 76Mhz-108Mhz Preset Channels Max. 50 S/N RatioS/N Ratio >50dB
radyosunın dıger cihazlardan pek farkı yok sadece bı kac modelde olan aldınız sınyal gucunu gosteriyor bunun sayesınde ne kadar kalıteli radyo dınledınızı ne kadar sınyal alabıldınızı goruyorsunz onun dısında otomatık kanal arama 40 adet hafıza bulunuyor
Kayıt Özellikleri: MP3 BitRate:32Kbps-128Kbps dahili mikrofon ve radyodan kayıt
radyo yada normal ses kaydı olayı bunun ıcındekı ses cıpının 3D desteklı olması sayesınde ınanılmaz berraklıkta cıkıyor ozellikle radyodan yaptınız kayıtlar sankı mp3 mus gıbı ses kalıtesı sunuyor
Pil Özellikleri: Dahili 3.7V 700mAH şarj edilebilir Li-ion batarya, USB portundan şarj olabilme,1 kez şarj ile 20 saat kesintisiz müzik ve 6 saat kesintisiz video oynatımı (yaklaşık 3 saat şarj süresi)
pilinin 20 saat dayanabıldıgı soleniyor daha deneme sansım olmadı alalı 1 gun oldu ancak bir filmi bastan sona seyrettım daha sonra 2 saat kadar muzık sadece 1 kademe dustu (5 kademeden olusuyor)
Diger Özellikler: Ürün 2gb hafızaya sahip ancak 4gb olanlarıda war onun dısında 55 gr agırlıga sahıp ölçüleri 79mm*48.2mm*10mm(H*W*T) degerlerinde 10 tane ekolayzır seçimi bas we tiz degerlerinin ayarı Lyric gösterimi(.lrc), E-book(.txt) ,Alarm , Hesap makinesi, Takvim, Oyunlar vb. gibi özelliklere sahip
Ürünün paket içerigi oldukça zengin 1 adet mp3 player Kurulum CD si 1 adet Stereo kulaklık USB kablo Kullanma klavuzu( ingilizce) Taşıma kabı(silikon) Taşıma kabı(plastik cam) boyun askısı bileklik askısı kol bandı Seyahat sarj cihazı Kadife kılıf kadife silme bezi
meizu apple'in saglam asyali rakiplerinden aslinda. m8 adini verdikleri, tasarim olarak iphone'la sanirim birebir ayni olan cihazlarini iphone'dan once cikarmayi planliyorlarmis. ve bu aletin (m8) fonksiyonel olarak iphone'dan daha ustun olacagi iddialari da var. diger yandan meizu ve apple arasinda "kim kimden arakladi?" konulu bir tasarim kavgasi yasanmaktaymis su siralar. meizu iphone'un lansmani yapilmadan cok once bu alet uzerinde calismaya basladigini falan iddia ediyormus.
diger yandan davedevil'in m6'si da avrupa piyasasinda tutulan aletler arasinda. biraz daha kullandiktan sonra yeni tespitlerinle geleceksindir sanirim davedevil, bekleriz
tabiki ama oncelıkle su resımlerı duzeltıyım ben urunu cok begendım acıkcası supelendım ılk bsta duymadım bı marka we model dı fakat kullanmaya baslayınca nekadar iyi bisiy oldunu gordum mesela bgn dersanede ucus planı adlı fılmı serettım bundan daha guzel ne olabılırkı :D
Arkadasım mesaj attıgın sayfada gulucuklerin altında buraya resim koymak için tıklayına tıkla Sonra bilgisayarında resmin bulundugu yeri yaz gozatı da kullanabilirsin yandaki Mesajda resmi görüntüle kutusunu işaretle mesajı yolla sanırım ilk mesajı editlemen gerekiyor Bu arada cihaz hayırlı olsun cook kaliteli gozukuyor zatn meizu ftt ninde dedigi gibi guvenilir marka
Arkadaşlar resimler henüz düzelmemiş. İlgili arkadaş bi el atsa şunlara iyi olur.
Arkadasım gule gule kullan ingilizce klavuz vardır umarım çince zor olmuo mu?
yok saolsun yapanlar bunu dusunmus ingilizce kullanım klawuzuda war ıcınde gerek kalmadı zaten fazla sadece my playlıst ı yapamadım okadar :D onun dısında elektronık aletlerden teknolojık aletlerden anlayan bırısı cozebılır bence
yaw koca sıtede bu mp3 playerı kullanan yokmu bıraz bılgı alayım
yok galıba tek ben kullanıom ne guzel :D
Merhaba DaveDevil seni kutluyorum öncelikle son derece isabetli bir seçim yapmışsın bende Meizu kullanıyorum ama yazını incelediğimde firmware upgrade yapmadığını gördüm eğer sitesinden versiyonuna göre güncellemeyi yaparsan ses seviyesi normale dönüyor ayrıca radyo hafızası 40 dan 50 ye çıkıyor ve ayrıca bir sürü özellikte yenilikleri var.
Arkadaşlar istanbul içi elden bu üründen almak isteyen olursa benimle irtibata geçsin msn adresim: hasan_esen1@hotmail.com
4 ve 8 gblik modeler de getirmeye başlıyorum yakında ve iddia ediyorum şu anda Türkiye piyasasında bu fiyata bu özelliklere sahip ürünn bulamazsınız. Ses desen ses otobüste giderken yükle film izle hafıza kartı olarak kullan bilgisayara tak çalıştır.
4 GB lik model için talep ettiğim fiyat 250 YTL dir.
Arkadaşlar bu ürüne sahip olmak isteyenler linki incelesin Acele eden ilk gelecek olan ürünlerden sahip olma şansı yakalar.
resimleri kaç mp çekiyo..1024x1024 demişsin ama ben bu aletlerden pek anlamamda..piyasadakiler de 2 mp falan yazıyo..bunun k onlardan ya da 2 mp den mesela dandik midir..çok güzelmiş alet güle güle kullan..bende almayı düşünüyorum bunlardan bi tane..her şey var..tele para verceğime bunlardan almak daha iyi gibi geliyo bana
quote:
Orjinalden alıntı: ZEUS__
resimleri kaç mp çekiyo..1024x1024 demişsin ama ben bu aletlerden pek anlamamda..piyasadakiler de 2 mp falan yazıyo..bunun k onlardan ya da 2 mp den mesela dandik midir..çok güzelmiş alet güle güle kullan..bende almayı düşünüyorum bunlardan bi tane..her şey var..tele para verceğime bunlardan almak daha iyi gibi geliyo bana
Resim çekmiyor hocam...
hocam makine gayet güzel,bende sipariş ettim,sorun olmazsa 1-2 hafta içinde alıyorum 4gb lik modelini,yalnız kafamdaki en büyük sorun garanti.bir sorun olduğunda ne yapacağımız hakkında bir fikrin var mı?
SON HABER
ARKADAŞLAR MEİZU TÜRKİYEYE MEZOTEK ADLI BİR FİRMA TARAFINDAN GETİRİLECEK ANCAK FİYAT BAYA BİR TUZLU OLACAK BENİM SATTIĞIM FİYATLARI MUMLA ARAYACAKLAR BU ÜRÜNE TALEBİ OLANLAR SON KULLANICI FİYATI 2 GB LİK MODELİ İÇİN TAHMİNİMCE 350 YTL KADAR OLCAK 4 GB Yİ VARIN SİZ DÜŞÜNÜN GARANTİLİ MODELİNE 2 KAT PARA VERENLER NİSANIN ORTASINI BEKLESİN YOK BEN BEKLEMEM ÜRÜNLE İLGİLİ BİR SIKINTI YAŞAMAM DİYENLER HEMEN CEVAP YAZSIN BANA
FİYATLARIMIZ
4GB MODEL 275 YTL 8 GB MODEL 375 YTL
turkuaz arkadaştan aldım ben 4gb modeli,kefilim ( şimdilik :) şaka bir yana suana kadar sorun yaşamadım soru sormak isteyen varsa buyursun.meizume.com ve miniplayer.info sitelerinde yeterli bilgi mevcut.ilgilenenlere
Teşekkürler Pyramid arkadaşlarım dışında ilk müşterimin memnuniyetini burada görmek oldukça güzeldi dilerim memnuniyetin devam eder. Bu arada senin 2 siparişi veriyorum yakında biri siyah biri beyaz 4 gb
quote:
Orjinalden alıntı: turkuaz29ist
Merhaba DaveDevil seni kutluyorum öncelikle son derece isabetli bir seçim yapmışsın bende Meizu kullanıyorum ama yazını incelediğimde firmware upgrade yapmadığını gördüm eğer sitesinden versiyonuna göre güncellemeyi yaparsan ses seviyesi normale dönüyor ayrıca radyo hafızası 40 dan 50 ye çıkıyor ve ayrıca bir sürü özellikte yenilikleri var.
Arkadaşlar istanbul içi elden bu üründen almak isteyen olursa benimle irtibata geçsin msn adresim: hasan_esen1@hotmail.com
4 ve 8 gblik modeler de getirmeye başlıyorum yakında ve iddia ediyorum şu anda Türkiye piyasasında bu fiyata bu özelliklere sahip ürünn bulamazsınız. Ses desen ses otobüste giderken yükle film izle hafıza kartı olarak kullan bilgisayara tak çalıştır.
4 GB lik model için talep ettiğim fiyat 250 YTL dir.
üstte 250 demişsin alttaki msj da ise 275ytl olmuş fiyat