Arkadaşlar, bi kaç gün içinde bir MP3 player almak istiyorum. 500 e kadar verebileceğim fiyat - performans ilişikisi çok iyi olan bir alet arıyorum. Marka olarak Iriver düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler...
iriver düşündüğüne göre yurtdışından getirteceksin demektir istersen creative zen visin:m i incele ebayde 300 dolar civarı
Benim tercihim SONY den yana.Herkesin bildiği gibi en kaliteli ürünlerden birisi SONY. Ayrıca SONY lerde şarj sorunu yaşamazsın.Bak derim.http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=84833&productid=bd46863
iriver ve creatıve e bak sen ne yapcan sony ı o on yıl geriden geliyo
h320 al diyicem ama bulamazsın
Evet, ben de h320 yi düşünüyordum ama bi de h10 varmış. Fiyatları hemen hemen aynı acaba hangisi daha iyidir. Ya da packard bell in bi modeli var VIBE300 6gb. Peki yutdışından alışveriş nasıl yapılıyor? Bir arkadaşımız öyle demişti. Bana ne kadara mâl olur?
quote:
Orjinalden alıntı: jasonturka
Evet, ben de h320 yi düşünüyordum ama bi de h10 varmış. Fiyatları hemen hemen aynı acaba hangisi daha iyidir. Ya da packard bell in bi modeli var VIBE300 6gb. Peki yutdışından alışveriş nasıl yapılıyor? Bir arkadaşımız öyle demişti. Bana ne kadara mâl olur?
H320 bulabilrsen bence kacırma direkt al ben okadar aradım ama bulamadım...Olan sitelerde bile STOKTA YOK yzıyo......Walla bulabilirsen cok memnun olursun...Cnetteki User Ratelerde Bak... Sonymi?Ses olarak cok kotu cok az gelıyomus..Butun millet bundan yaknıyo...
Yaa snairs kardeş, biraz önce kont u aradım,I-river türkiye pazarından çekilmeyi düşünüyor dedi telefondaki adam. Millet bu t10 dan bahsediyoo. Küçük bişey ama iyi ses veriyormuş galiba bi de bi tek giittigidiyor da satılıyor. Piyasadaki firmalarda yok yurt dışından almışlar herhalde burda elden satıyorlar NAAPALIM ?
H320 bulabilrsen bence kacırma direkt al ben okadar aradım ama bulamadım...Olan sitelerde bile STOKTA YOK yzıyo......Walla bulabilirsen cok memnun olursun...Cnetteki User Ratelerde Bak... Sonymi?Ses olarak cok kotu cok az gelıyomus..Butun millet bundan yaknıyo...
boşuna bakmayın yorumlara kötü bi söz bulamazsınız bende 1,5 yıldır kullanıyorum daha bı hatasını kusrunu görmedım ne ararsan var hemde süper kalite iriver bu işi biliyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme