Şimdi Ara

MP3 Player Mı ? MP3 Çalabilen Telefon Mu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yani ben şuan olsam
    birsürü cihaz taşımak çok zor oluyor

gidip son model kamera aldım
    son model sayılabılır bir mp3player +cx300
    vede güzel bir oyun konsolu olabilecek n-gage telefonum var

sana tavsiye son model baba gibi bir telefon al baba gibi

yada her cihazın en güzelinden ayrı ayrı al

ama seçim sizin maddiyatta baya koyuyo fakat tek bir cihazdan herşeyi yapmak daha cazip
    sonuçda insanız profesör deil

• benimde sony ericsson k750'i war ve de 1 gb'a kadar hafıza arttırılabiliyor..ancak bana ses kalitesi yetmedi yani..yollarda çok vakit geçirmiosan belki yetebilir..
    sonuç ben bi iriver h10 aldım:)sony ericsson'un walkman telefonları ucuz değil pek..yerinde olsaydım ortalama bir telefon alıp yanına da eğer yeter diosan creative'in 1 gb'lık bi modelini kullanırdım..eğer telefonumda illa mp3 dinlemem gerek diosan da sony ericsson k750i alabilirsin..en son baktıımda 500 ytl civarındaydı..
    mp3 konusundada w serisi basi cekiyor ama bir creative gibi kaliteli ses alamazsin sonucta o telefon öteki mp3 calar , bunlari ayni kalitede yapsalar mp3 calar satmanin bir anlami kalmaz zaten sony ayri modelde mp3 calarda üretio neden ayni ürünü tek yapsin ki onlar ise ticari olarak bakiyorlar sonucta .
    Ben kusursuz müzik dinlemek istiyorum diyorsan ayri alicaksin yok sadece ses ciksin hafiza 512 de yeter diosan sorun olmaz .Zaten cep telefonunu 1 seneden fazla kullanmakta mümkün olmuyor bu zamanda

Orjinalden alıntı: Apexi

ASLİnda bunu yapabilcek teknoloji mevcut ama sadece ek özellik niyetine yapiyorlar bu isi fotograf video mp3 ve telefon özelliginin hepsinin kusursuz olmasini beklemiceksin,
    mp3 konusundada w serisi basi cekiyor ama bir creative gibi kaliteli ses alamazsin sonucta o telefon öteki mp3 calar , bunlari ayni kalitede yapsalar mp3 calar satmanin bir anlami kalmaz zaten sony ayri modelde mp3 calarda üretio neden ayni ürünü tek yapsin ki onlar ise ticari olarak bakiyorlar sonucta .
    Ben kusursuz müzik dinlemek istiyorum diyorsan ayri alicaksin yok sadece ses ciksin hafiza 512 de yeter diosan sorun olmaz .Zaten cep telefonunu 1 seneden fazla kullanmakta mümkün olmuyor bu zamanda

bütün yazdıklarına katıldım ama son cümle abes kaçmış
    ben telefonumu 6 yıl kullandım, her sene telefon değiştiren enayi (evet zengin değil, enayi)lerden değilim, telefon dediğin kıyafet midir ki modası geçsin? bozulana kadar kullanman lazım
    şu an elimde w700i var, gayet de memnunum, ses kalitesi de oldukça başarılı , yanında gelen hpm-70 kulakiçi kulaklığı da dışarıdan ses almıyor. açıkçası 500ytllik bir alet için tatmin edici bence(aslında fiyatları daha da düştü) ipod ile yarışabilir diyorum ben.

ama bir audiophile iseniz sizi iriver'dan başkası paklamaz, eğer sadece müzik dinlemek istiyorsanız ve bütçeniz kısıtlıysa w700i tavsiyedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camit -- 10 Şubat 2007; 23:22:27 >

• bencede..

Orjinalden alıntı: Camit

quote:

ASLİnda bunu yapabilcek teknoloji mevcut ama sadece ek özellik niyetine yapiyorlar bu isi fotograf video mp3 ve telefon özelliginin hepsinin kusursuz olmasini beklemiceksin,

bütün yazdıklarına katıldım ama son cümle abes kaçmış
    ben telefonumu 6 yıl kullandım, her sene telefon değiştiren enayi (evet zengin değil, enayi)lerden değilim, telefon dediğin kıyafet midir ki modası geçsin? bozulana kadar kullanman lazım
    şu an elimde w700i var, gayet de memnunum, ses kalitesi de oldukça başarılı , yanında gelen hpm-70 kulakiçi kulaklığı da dışarıdan ses almıyor. açıkçası 500ytllik bir alet için tatmin edici bence(aslında fiyatları daha da düştü) ipod ile yarışabilir diyorum ben.

ama bir audiophile iseniz sizi iriver'dan başkası paklamaz, eğer sadece müzik dinlemek istiyorsanız ve bütçeniz kısıtlıysa w700i tavsiyedir

tabi kisiye ve ihtiyacalarina göre degisir ben teknolojiye oranla kullananlar icin demistim yoksa bende hala c45 kullaniyorum siemens in telefonu ile sadece konusma ve sms icin kullaniyorum bunun icinde en normal modeller bile 100 milyon civari ve bunu en az 3 sene rahat kullanabilirsin .Ama normal gelisime göre degistirsen 1 sene normal ömür oluyor tabi degisenler de cöpe atmiyor yerine yeni model ile takas vs vs sekilde temin ediyolar burda bir israf degil yenileme sekli oluyor sonucta üstüne para verip yenisini aliyorsun

• quote:

tabi kisiye ve ihtiyacalarina göre degisir ben teknolojiye oranla kullananlar icin demistim yoksa bende hala c45 kullaniyorum siemens in telefonu ile sadece konusma ve sms icin kullaniyorum bunun icinde en normal modeller bile 100 milyon civari ve bunu en az 3 sene rahat kullanabilirsin .Ama normal gelisime göre degistirsen 1 sene normal ömür oluyor tabi degisenler de cöpe atmiyor yerine yeni model ile takas vs vs sekilde temin ediyolar burda bir israf degil yenileme sekli oluyor sonucta üstüne para verip yenisini aliyorsun

değiştiriliyor, doğru ama cep telefonu pazarında parını öldürmüş oluyorsun, 750ytl verip alınan telefon, sadece hattını takıp değiştirmek istediğinde bile yarı parasına satabiliyorsun, tabiki teknoloji bağımlıları ve parası olanlar alabilirler ama ben o kadar lüks içinde yaşamıyorum ve paramın kıymetini biliyorum

• bencehttp://www.albitiyor.com/catinfo.asp?cid=325 buradaki ürünleri görün ve inceleyin de karar verin inanılmaz ucuz fiyatları var. şahsi görüşüm telefon ile görüş müzikçaları yerinde kullan (koşarken vs.)

MP3 Player Mı ? MP3 Çalabilen Telefon Mu ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.