Şimdi Ara

mp3 mb düşürme yardım ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şöyle 5mb bir müziği 1mb düşüren bi program yok mu ya bende war ama 5mb bi müziği 3yada4mb düşürüyo ben dahada fazla düşürmesini istiyorum hangi progrmı önerirsiiniz?

• Program bilmiyorum; ama ses kalitesi çok kötü olur.. Dinlenmez bile..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gereqsiz

Program bilmiyorum; ama ses kalitesi çok kötü olur.. Dinlenmez bile..

Evet aynen öyle...

MP3 dosyalarda Megabyte değeri , müzik kalitesi ile doğrudan ilişkilidir. Genelde 5 dakikalık iyi bir mp3 müziği, 5 MB civarıdır. Bu dosya ile oynanarak 2 MB civarına düştüğünde, sesi farkedilir şekilde kötüleşir. Eğer 1 MB olmasını isterseniz, teneke tıngırtısından pek farkı kalmaz...
  • hocam ben bilgisayarda deilde telefona atmak istiyorum telefonda çok yer kaplıyo o bakımdan yaniii
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrah6600

hocam ben bilgisayarda deilde telefona atmak istiyorum telefonda çok yer kaplıyo o bakımdan yaniii

wma formatını desteklemiyormu telefonun..? wma formatına dönüştürürsen daha sağlıklı olur..!
  • xilsoft 1mb kadar küçültmesede ayarlarını düzgün yaparsan sağlıklı ve dosya boyutu ufak bi halde dinleyebilirsin müziklerini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşların dediği gebi kalite çok kötü oluyo bence mp3 ün yarısını kes hem yer kaplamaz hem aynı ses olur eyer sadece molodi olarak kullanmıcaksan
  • goldwave iyidir ben bununla kucultuyorum cok da fazla uzantiyi destekliyor tavsiye ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaLadin_C

goldwave iyidir ben bununla kucultuyorum cok da fazla uzantiyi destekliyor tavsiye ederim...

Ben de aynı programı kullanıyorum ve uzun yerlerini kesip kısaltıyorum.
  • dostum "mp3 To Ringtone Gold" kur telefonda dinlicegin için ses kalıtesinin düstügünü anlamazsın bile..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.