Şimdi Ara

Mp3 Kasete Aktarmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayardaki mp3 leri nasıl kasete aktarabilirim?
    Acaba bu mümkün mü??

• mümkün.Line in girişi olan bir teyp varsa.bilgisayardan ses kartından o girişe bir kablo takınca sesi teypten kayıt yapacaksın.Bunu teybin mikrofon girişiyle de denemen mümkün ama ne kadar net olur bilemem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: transylvania

mümkün.Line in girişi olan bir teyp varsa.bilgisayardan ses kartından o girişe bir kablo takınca sesi teypten kayıt yapacaksın.Bunu teybin mikrofon girişiyle de denemen mümkün ama ne kadar net olur bilemem.

Çok sağol arkadaşım denicem . . .
  • Başka yolu yok değil mi???
  • yani bildigim bir bu var.mantıken sonuçta sesi kayıt cihazına bir şekilde almak lazım.buda ancak böyle olur.rica ederim.
  • Var canım şimdi bilgisayarındaki mp3ü cdye audio olarak çek sonra müzik setine tak o audio cdsini sonra kaseti koy ve kayıt yap çek kasete oldu bitti...
  • quote:

mümkün.Line in girişi olan bir teyp varsa.bilgisayardan ses kartından o girişe bir kablo takınca sesi teypten kayıt yapacaksın.Bunu teybin mikrofon girişiyle de denemen mümkün ama ne kadar net olur bilemem.
    quote:

Var canım şimdi bilgisayarındaki mp3ü cdye audio olarak çek sonra müzik setine tak o audio cdsini sonra kaseti koy ve kayıt yap çek kasete oldu bitti...

Arkadaşım her ikiside yapılabilir. Ben evde direk PC den yaptığım kablo bağlantısıyla direk kasede daha pratik bir şekilde kayıt yapabiliyorum. @baracuda arkadaşın dediğide alternatif kayıt imkanı...olay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mp4 dönüştürme
    3 yıl önce açıldı
    FLAC MÜZİK İNDİRMEK
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunlarla beraber bi deepnote volume ayarlarından-microfon-1 mic Boost işaretlersen daha düzgün ses alırsın genelde.
  • bi audio cd yaop sonra 5 milyon ver kasetçinin tekine o yapsın.. bu arada boş kaset de kaliteli bişi olsun..
  • En iyisi kablo cek derim ses kartindan kaset kaydedecegin cihaza kablo cekmek

1-kalitesi yuksek olmasi icin kablonun kisa olmasi lazim

2-kasete kaydetmeden önce bas+tiz ayarlarini iyi yapman lazim yoksa dinlerken ses patlama yapar

3-sesi fazla acmaman lazim yoksa yine patlama yapar

Kablonun avantajıda

1-winamp'a (veya baska bir program) attıgın muzikleri sırayla caldırıp gecis efekleri verebilirsin sürekli akici bir muzik zevkin olur

2-EQ ayarlari sayesinde müzüge daha güclü bas efektleri katabilirsin

kolaygelsin tek sıkıcı yani kaset dolanakadar beklemelisin

• Ben zamanında debedim kardeş ama ses kalitesi asla 128Kbps olmuyor. Yani 75$lık ses kartı ve Hi.Pro.Denon bir Deck ile bile başaramadım ben bunu. Müzik işiyle uğraşan arkadaşlarım yaptığın uğraşıya değmeceğini söylüyor, yinede sen bilirsin...
  • ses kartıyla teyip arasında baplantı yap ve bilgisayardan istediğin mp3 aç ve teyipin kayıt düğmesine bas işin olur başka türlü ses kalitesi azalır

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

bi audio cd yaop sonra 5 milyon ver kasetçinin tekine o yapsın.. bu arada boş kaset de kaliteli bişi olsun..

• yukardaki yolların hangisini denersen dene ses kalitesi seni tatmin etmeyecekir..kasette ses cızırtılı gelecektir..illada mp3leri kaset yapmak istiyorum diyorsan bir sterojack grişi alman lazım (kablosuz).. kablosuz almassan aynı sorun olacaktır..yok ben kablosuza para weremem zaten turkiyedede kolay kolay bulacagını sanmıyorum alacagın sterojack mumkun oldugu kadar kısa olsun ne kadar kısa o kadar az deforme..
  • benim arabada kaset çalar varmp3 leri çalabilmek için ben şu şekilde yapıyorum önce elimdeki seçme mp3leri neroyla audio olarak
    cd'ye yazdırıyorum daha sonra müzik setinin cd'den kasete çekme özelliğinden faydalanarak işlemi bitiriyorum
  • benim mp3 playerım zaten kaset şeklinde o yüzden böyle bir ihtiyacım yok
    Ama eskiden 2 yoldan birini denerdim sonuç iyi olurdu
  • benim müzik setim bilgisayara bağlı bilgisayardan ses almak istediim zaman aux'a basıyorum muzik setinden , bilgisayardan gelen ses muzik sesinin hoparlorlerine geliyor yani ses kartının hoparlör girilmesi gerek yere muzik seti bağlı sadece, sonra mp3ten kasede çekim yapmak istediim zaman aux'a getiriyorum muzik setini winampi açıyorum muzik setindeki teyp kısmındaki recorda basıyorum kaydediyor walla hiç öyle bilgisayardan cdye cdden kasede uraşmıyorum yada line girişleriyle fln
  • quote:

Orjinalden alıntı: santacruz

benim müzik setim bilgisayara bağlı bilgisayardan ses almak istediim zaman aux'a basıyorum muzik setinden , bilgisayardan gelen ses muzik sesinin hoparlorlerine geliyor yani ses kartının hoparlör girilmesi gerek yere muzik seti bağlı sadece, sonra mp3ten kasede çekim yapmak istediim zaman aux'a getiriyorum muzik setini winampi açıyorum muzik setindeki teyp kısmındaki recorda basıyorum kaydediyor walla hiç öyle bilgisayardan cdye cdden kasede uraşmıyorum yada line girişleriyle fln

+ Olay burda biter.. Arkadaşım tek ihtiyacın elektronikçilerde satılan bir RCA kablo alman bu kablonun bir ucu walkman jakı diğer uçları lale jak.. Bağlantını yap istediğin MP 3 lerini kasede çek.. ses kaliteside gayet mükemmel...işin zevkli tarafı kişinin bu işi kendinin yapması.. Bazı işlerin değeri parayla ölçülmez.. Kolay gelsin

• quote:

ben de böyle yapıyorum. ama yaparken bilgisayarda sesi en sona daya hoparlörden kıs ve müzik setinden de kıs. müzik setinin sesini açarsan cızırtı yapıyor
  • quote:

benim mp3 playerım zaten kaset şeklinde o yüzden böyle bir ihtiyacım yok
    Ama eskiden 2 yoldan birini denerdim sonuç iyi olurdu

benim mp3 playerında aparatı var kaset şeklinde onunla dinliyom acayip rahatlık ama süper bişi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.