Şimdi Ara

Mozilla Thunderbird Mail Taşıma [Çok Önemli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok çok çok önemli bi sorunumuz var. İlk baş olayı anlatarak başlayayım size. Babam üniversitede çalışıyor. Öğrencilerinin arkadaşlarının maillerinin hepsini bu programda okuyor mail gönderiyor. Babam okulundaki bilgisayarda bu maillerinin bir bölümünü yaklaşık 1 gb'lik bölümün yanlışlıkla silmiş sildiklerinin içinde çok önemli belgeler vb. var. Bu mesajlarla birlikte toplam 3 gb mail var. 1 gb silinmemiş hali evdeki bilgisayarda duruyor. Hatta ordaki bilgisayardan silinmemesi için önlemi aldım internet kablosunu çektim. Kabloyu takarsam program tanıyıp evdeki mailleride silecek. Arkadaşlar bu programdaki mailler üniversitedeki pcde olması gerekiyo babam orada işlerini yapıyor çünkü. Bunları ben taşımaya çalıştım olmadı. Mailleri eksiksiz bi şekilde bozulmadan nasıl kopyalayabilirim. Acil bu işin çözümünü bilen ustalarımız burada o yüzden size danışayım dedım. Şimdiden sağoulun.

• %appdata%'nın içinde Mozilla'yı bulun, orada Thunderbird'ü bulun.

Bende kurulu olmadığı için klasörlerin içeriğini bilmiyorum ama oradan yedek alabilirsiniz.

%appdata%'yı bulmak için Windows'un "Çalıştır" komutunu kullanabilirsiniz, ya da adres çubuğuna yapıştırarak bulabilirsin. Umarım hâllolur.
  • sertacaygun kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sağolun hallettim bütün mailleri bi klasöre aktardım. Sonra mozbackup denen program ile bu mailleri diğer bilgisayardaki mozillanin icindeymis gibi gosterdim. Kurtardik sagolun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevindim adınıza :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.