Şimdi Ara

Mozilla Firefox youtube'dan şarkı dinlerken nette gezinirken seste kesinti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mozilla firefox kullanıyorum.Hiçbir sıkıntı yok ama mesela youtube da şarkı dinlerken o sırada nette gezinirken birşeylere tıklarken arada şarkıda kesinti oluyor.Hiçbir yere tıklamadan sadece videoyu izleyince takılma yok ama nette gezinirken takılma oluyor.Google Chrome da böyle bir sorun olmuyor ama mozilla firefox da bu sorun var.Bunun çözümü nedir?Firefox kullanan arkdaşlardan ve bu soruna sahip olupta çözen arkadaşlardan yardm bekliyorum.Chrome neden kullanmıyorum diyorsanız çünkü bilgisayarım netbook ve google chrome da videoları tam ekran izlerken videoları hafiften yavaş oynatıyor ve gerçekçilik gidiyor.Fakat firefox da tam ekranda da yavaşlama olmadan oynatıyor.Herşey güzel ama tek bu sıkıntı moralimi bozdu.Çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?Teşekkürler.

• Sorun sisteminle alakalı. İşlemci ve Ramin yetersiz kalıyor aynı anda birden fazla işlem yapmaya.
  • berkay_53 kullanıcısına yanıt
    Ama chrome da bu sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı tarayıcı eklentilerde bu tip sorunlara yol açabiliyor tarayıcınızda eklenti var mı onu kontrol edin. Hocam ayrıca özellikle mouse u hareket ettirdiğinizde görüntüde takılma ve seste dalgalanma oluyorsa arkadaşında dediği gibi ram veya işlemci kaynaklıdır . Sistem özelliklerini bizimle paylaşabilir misin ?

Ayrıca son olarak da firefox u kaldırarak başka bir kaynaktan tekrar yüklemeyi deneyin . Java, adobe flash player gibi programlarının güncel olup olmadığını kontrol edin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDMOD -- 10 Aralık 2016; 17:5:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.