Üyeliğime erişemiyorum yazıyorum üyelik ismimi ve parolamı girer gibi oluyor ama login olamıyorum.Explorer dan da sorunlu olarak kullanıyorum.Çok yavaş ayrıca.Firefoxtan girebilenler varmı?2.0 sürümünü kullanıyorum
2.0.0.12 sürümünü kullanıyorum hiçbir sorun yok. Güncelleştirmeyi veya Kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin...
Ben firefox kullanıyorum ama Firefox 3 beta 3. Sayfanın üstünde uzay boşluğu gibi bir boşluk görünüyor. Bazende bekliyor öyle sayfanın yüklemesini, yenile deyince geliyor. Bir anormallik var ama firefox ta mı, forum yazılımında mı bilmiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: penguin
Ben firefox kullanıyorum ama Firefox 3 beta 3. Sayfanın üstünde uzay boşluğu gibi bir boşluk görünüyor. Bazende bekliyor öyle sayfanın yüklemesini, yenile deyince geliyor. Bir anormallik var ama firefox ta mı, forum yazılımında mı bilmiyorum.
3 betada öyle bi sorun var...
o nedenle geri 2 sürümüne döndüm...
bende de birkaç gündür girişte ve özellikle mesaj atarken problem var. mesajlarım gitmiyor. girişte verdiği hata ise şu:
Microsoft VBScript runtime error '800a01c2' Wrong number of arguments or invalid property assignment: 'setAutoCookies' /login.asp, line 144
"beni hatırla" tıkını kaldırınca düzeliyor, kaldırmasam da forum.donanimhaber.com yazınca giriyor ama mesajlar kesinlikle gitmiyor. orada da "gizlilik düzeyiniz en üstte" gibi birşey çıkıyor. denemediğim ayar kalmadı. cache temizle, cookie temizle, eklenti kaldır,vs..vs.. firefox'u 40 kere baştan aç.. falan filan.. velhasıl acaba sorun sitede mi? yoksa firefox'ta mı? yoksa bende mi anlamadım gitti. ve bunu son birkaç gündür yapıyor. daha öncesinde hiç sorun yoktu.
Firefox dan baska tarayıcı kullanmam 2.0.0.12 sürümü su anda mevcut olan ve sorunsuz her yere girip cıkabiliyorum..
bende de 2.0.0.12 sürümü mevcut.yanlı ufak bi problem var.sanırım DH da oluyo bu daha çok.mesela konu dışında sayfları yeni sekmede açarak konulara bakıyorum.belli bir süre sonra firefoz sayfaları açmıyo.tükleme pozisyonuna geliyo. ama açmıyor.yani netten gerekli bilgileri indrmiyo.şöle 3-4 dk sonra tüm sayfaları aniden açmaya başlıyor.sizde oluyor mu bu?
opera kullanın daha iyi mozzillada ne varki ,beş para etmeze takıldınız,yada Netscape kullanın
quote:
Orjinalden alıntı: uzil
bende de 2.0.0.12 sürümü mevcut.yanlı ufak bi problem var.sanırım DH da oluyo bu daha çok.mesela konu dışında sayfları yeni sekmede açarak konulara bakıyorum.belli bir süre sonra firefoz sayfaları açmıyo.tükleme pozisyonuna geliyo. ama açmıyor.yani netten gerekli bilgileri indrmiyo.şöle 3-4 dk sonra tüm sayfaları aniden açmaya başlıyor.sizde oluyor mu bu?
ilginçmiş bu da.. genel olarak sayfaların geç yüklenme problemi var 3-4 gündür. telekom kaynaklı diye düşünüyorum. bu siteye özgü bir sorun benimki de sanıyorum.. teknik yardım kısmına başlık açıp yazmayı düşünüyorum düzelmezse yakında..
quote:
Orjinalden alıntı: pelin.g
opera kullanın daha iyi mozzillada ne varki ,beş para etmeze takıldınız,yada Netscape kullanın
??????????????
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme