Şimdi Ara

### Mozilla Firefox Sorun Çözüm Merkezi ### (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
28.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • adres çubuğunda arama yaptığımda google da aramıyor. bunu nasıl düzeltebilirim. Avg diye saçma bir şeye yönlendiriyordu. Onu sildim keyword url den bir kaç ayarı değiştirdim:) Şimdi iyicene çorba oldu yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stanislas Xavier

Arkadaşlar bir süre kullandığım firefoz indirdiğim programların Eklentileri( şu iğrenç arama barları vs falan) yüzünden çöktü tekrar çalıştıramadım ve kaldırdım,bir kaç aydır kullanmadım ama yine bir eklentisi benim için çok önemli sürekli ihtiyacım oluyor fakat tekrar yüklüyorum ama daha açar açmaz yanıt vermez hale geliyor ..biraz çalışsa hemen eklentileri kaldıracağım ama yok ..
    Yardım..

Ya da firefoxta ihtiyacım olan eklenti video izlerken rame gelen veriyi kaydediyordu yani izlerken bir yandan da videoyu indirmiş oluyordunuz, bu tarz ie,chrome uygulaması varsa bildiğiniz firefoxa gerek kalmaz..

bendede aynı sorun var ya
    sinir bozucu bişey
  • arkadaşlar firefox 3.6 yüklüydü pc lerde 12 sürümünü kurdum hotmailde dosya ekleme yapMak istediğimde dosyayı seçiyorum anında çöküyor. 13 sürümünü kurudm yine aynı 14.1 sürümünü kurdum ondada aynı yapıyor sadece 3.6 sürümünde yapmıyor bu sorunu nedendir bu sorun
  • Merhaba arkadaşlar son günlerde resimleri yada sayfaları pc'me kaydetmek istediğimde yanıt vermeyi kesiyor firefox, sorunun kaynağını ya da çözümünü bilen daha önce yaşamış olan varmı acaba?
  • antivir internet security mozillanın internete girmesini engelliyor. çözümü nedir ?
  • Yaşasın! İyi ki varmış bu sayfa...

Benim sorunum, Sony Vaio / Windows7-64Bit üzerinden, FG Radio dinleyememem, arkadaşlar! Ama, sağ üstte Top10'daki şarkıları çaldığını belirtmeliyim...

Çok kısa süre öncesine kadar sorunsuz dinleyebiliyordum Firefox'ta; ve sanırım sorun 29. versiyon ile başladı!
    Elbette eklentiler kullanıyorum fakat, onlar yokken de çalmıyor.

Acaba, güncel olsa da REALTEK'ten mi kaynaklanmaya başladı sorun?
    Yoksa, güvenlik uyarıları sebebiyle bilgisayarımdan tamamen kaldırdığım JAVA'nın yokluğu mudur sebep, -pek sanmasam da?
  • şifreler kaydetmıyor ve sitelerde kayıtlı parolaları kaydet secenegı aktıf degıl.
    bırde ıkınce sekme actıgım ana sayfa gelmıyor
    yer ımlerı cok kotu yerde :S
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.