Şimdi Ara

## MOZİLLA FİREFOX + EN İYİ EKLENTİLER ## Ana Konu ## (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.987
Cevap
52
Favori
327.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

11 gelmiş

Evet, Firefox 11 çıkmış..

http://www.mozilla.org/tr/firefox/fx/

/>
  • firefox 11de resme bak yaptığın zaman resim gri ekran üzerine ortalanmış çıkıyor. eski sürümlerde ki gibi olması için ayar falan var mı? hiç sevmedim böyle de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

firefox 11de resme bak yaptığın zaman resim gri ekran üzerine ortalanmış çıkıyor. eski sürümlerde ki gibi olması için ayar falan var mı? hiç sevmedim böyle de

katılıyorum. yok mu bunun bir çözümü?
  • ## MOZİLLA FİREFOX + EN İYİ EKLENTİLER ## Ana Konu ##

arkadaşlar sizdede facebookta videolar böyle çerçeve içinde mi ?
    bunu nasıl düzeltebiliriz.eskiden böyle değildi
  • Arkadaşlar benim firefox bu tip sayfalardaki videoları malesef oynatmıyor. Mesela şu altta verdiğim linkteki videoyu da oynatmıyor. Sizde de aynı sıkıntı var mı?

Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    Türk Telekom Fiber İnternet Hazır! - ShiftDelete.Net
    http://shiftdelete.net/turk-telekom-fiber-internet-hazir-34595.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

Arkadaşlar benim firefox bu tip sayfalardaki videoları malesef oynatmıyor. Mesela şu altta verdiğim linkteki videoyu da oynatmıyor. Sizde de aynı sıkıntı var mı?

Sıkıntı yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

quote:

Arkadaşlar benim firefox bu tip sayfalardaki videoları malesef oynatmıyor. Mesela şu altta verdiğim linkteki videoyu da oynatmıyor. Sizde de aynı sıkıntı var mı?

Sıkıntı yok..

IDM'deki tarayıcı ilişkilendirmesini kaldırınca bende de düzeldi. Ama bu salak IDM o video'yu indir diye bir pencere çıkarınca arka planda videoyu da oynatmama gibi bir engelleyicisi mi vardır ne anlamadım gitti.

Bu idm ile olan sıkıntısını giderebileceğim bir ayarı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

## MOZİLLA FİREFOX + EN İYİ EKLENTİLER ## Ana Konu ##

Konu hakkinda fikri olan yok mu?
  • quote:

quote:

quote:

Sıkıntı yok..

IDM'deki tarayıcı ilişkilendirmesini kaldırınca bende de düzeldi. Ama bu salak IDM o video'yu indir diye bir pencere çıkarınca arka planda videoyu da oynatmama gibi bir engelleyicisi mi vardır ne anlamadım gitti.

Bende idm olduğu halde bir sıkıntı olmadı. indir ikonu da çıkmasına rağmen sorunsuz izledim videoyu..
  • quote:

quote:

## MOZİLLA FİREFOX + EN İYİ EKLENTİLER ## Ana Konu ##

Konu hakkinda fikri olan yok mu?

Bende böyle çerçeve içinde çıkmıyor.
  • Nedenini anlayamadim henuz ama nedense facebookta boyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egé

quote:

quote:

quote:

Sıkıntı yok..

Bende idm olduğu halde bir sıkıntı olmadı. indir ikonu da çıkmasına rağmen sorunsuz izledim videoyu..

hmm. Bi de firefoxdaki o IDM eklentisini etkisizleştir diyip, FF'u yeniden başlatıp bi daha dener misin?
  • quote:

hmm. Bi de firefoxdaki o IDM eklentisini etkisizleştir diyip, FF'u yeniden başlatıp bi daha dener misin?

Denedim, herhangi bir sorun yok. Sadece IDM eklentisi etkisiz olduğundan indir ikonu çıkmadı. Bendeki idm eklentisi 7.3.16 Firefox ise 11 versiyonu..
  • quote:

Nedenini anlayamadim henuz ama nedense facebookta boyle

Bende facebook taki videolarda da sizin gibi çerçeve içinde değil. Sizin eklentilerden biri buna neden oluyor olabilir..
  • quote:

quote:

Denedim, herhangi bir sorun yok. Sadece IDM eklentisi etkisiz olduğundan indir ikonu çıkmadı. Bendeki idm eklentisi 7.3.16 Firefox ise 11 versiyonu..

hayret ya. FF'Da etkisiz yaparken IDM seçeneklerinden "gelişmiş tarayıcı ilişkilendirmesini kullan" kutusu işeretliydi değil mi?
  • quote:

quote:

Nedenini anlayamadim henuz ama nedense facebookta boyle

Bende facebook taki videolarda da sizin gibi çerçeve içinde değil. Sizin eklentilerden biri buna neden oluyor olabilir..

fb photo zoom neden oluyormuş.ilk ondan şüphelendim...eskiden bu eklentiyi kullanıyordum.böyle yapmıyordu
  • Arkadaşlar bu eklentiyi hatırlayan yok mu? Tarayıcının sağ alt kısmında küçük bir pencere çıkıyor, web sayfası farketmeksizin o pencere üzerinden facebook, messenger üzerinden sohbet edebiliyoruz, hatırlayan var mi?
  • Netscape kapanıp, bundan sonra Firefox ile devam edin demesinden beridir Firefox kullanıyorum ama son sürümlerde özellikle de Firefox 11 sürümünden gına geldi. Hatta Chrome'a bile geçmeyi düşündüm ama yapamadım aşk olmuş Firefox artık. Her neyse bende 13.0a2 Aurora sürümünü yükledim gayet memnunum 11'e göre çok daha hızlı yeni eklenen The Awesome Bar ile şu anki adres barından çok daha hızlı. Ayrıca yine yeni eklenen boş yeni sekme açınca tıpkı Chrome ve Opera'daki gibi en çok ziyaret edilen siteler veya oraya işaretleyebildiğiniz siteleri gösteriyor. Eminim Mozilla bu adımı attıktan sonra <eh biraz geç oldu Chrome göre ama> devoloperlar çok güzel eklentiler çıkarabilirler zaten final sürümüne kadar orayı iyice kostumize edilebilir hale getireceklerdir. Kullanıdğım eklentilerle de bir sorun yaşamadım, kullandığım eklentiler Ad-Block(Niyeyse bitişik yazınca otomatik sansürlüyor Dh) Plus,Stratiform,MemoryFox<Devre dışı şu an>.
    Sizde benim gibi 11.0'dan bezdiyseniz Aurora sürümüne geçin rahatlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMEA -- 24 Mart 2012; 23:24:18 >
  • aurora yı indiriyorum şu an.
    bir de biz deneyek bakak.
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.