Şimdi Ara

## MOZİLLA FİREFOX + EN İYİ EKLENTİLER ## Ana Konu ## (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.987
Cevap
52
Favori
327.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crysispeed

quote:

arkadaşlar bana opera'da olduğu gibi taryıcıyı kapatıp açtığımızda sekmelerin tekrar otomatik gelmesini istiyorum. böyle bir eklenti var mı acaba?

bilen yok mu arkadaşlar? bu arada Firefox sürümüm 10.0.

Araçlar>Seçenekler>Genel>Başlangıç>Son oturumdaki pencereleri ve sekmeleri göster.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

facebook da veya başka biyerde küçük fotoların üzerine fareyi getirince büyüyen bir eklenti varmı?

fb photo zoom.

bu chrome için..firefox için bulamadım.. firefox için thumbnail zoom diye bişey buldum ama o da çok küçük resimleri büyütüyor sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

Orijinalden alıntı: Egé

10.0.1 e yükselttikten sonra ff a bir haller oldu bende. DH de sayfa değiştirmek için tıkladığımda ve sayfa açılırken donmalar olmaya başladı. 10.0 da yoktu böyle bir problem. Sizlerde varmı böyle bir durum..

benim başımada 2 kez geldi...mouse donarak hareket ediyor...sizde de öyle mi ? yoksa komple mi donuyor ?

Birkaç saniye ff ve mouse donuyor. Sonra şeffaf ve soluk bir sayfa çıkıyor. Sağ üstten kapatma tuşuna bastığımda şeffaf sayfa kapanıyor ve önceki normal ff sekmeleri görünmeye başlıyor. Garip birşey. Daha önce hiç yaşamamıştım böyle bir durumu.

10.0 ı yükledim, sorun kalmadı. Sanırım yakında 10.0.1 e yeni bir güncelleme gelir..
  • şu a d b l o c k için dh reklam kodları neydi ya da kaçıncı sayfada söyler misiniz?
  • quote:

quote:

quote:

10.0.1 e yükselttikten sonra ff a bir haller oldu bende. DH de sayfa değiştirmek için tıkladığımda ve sayfa açılırken donmalar olmaya başladı. 10.0 da yoktu böyle bir problem. Sizlerde varmı böyle bir durum..

benim başımada 2 kez geldi...mouse donarak hareket ediyor...sizde de öyle mi ? yoksa komple mi donuyor ?

Birkaç saniye ff ve mouse donuyor. Sonra şeffaf ve soluk bir sayfa çıkıyor. Sağ üstten kapatma tuşuna bastığımda şeffaf sayfa kapanıyor ve önceki normal ff sekmeleri görünmeye başlıyor. Garip birşey. Daha önce hiç yaşamamıştım böyle bir durumu.

10.0 ı yükledim, sorun kalmadı. Sanırım yakında 10.0.1 e yeni bir güncelleme gelir..

ben 10.0.1 i kullanmaya devam ediyorum....gelir yakında bi update

input.mozilla.com
    400 Bad Request
    http://input.mozilla.com/en-US/feedback#sad

2 satır bişeyler yaz yolla hocam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 16 Şubat 2012; 13:32:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: máwci

şu a d b l o c k için dh reklam kodları neydi ya da kaçıncı sayfada söyler misiniz?

ad Block Element Helper var eklenti bunu yükle ve istedigin içeriği kodla uraşmaksızın engelle kısa kombinasyonu CTRL+SHİFT+S
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bana opera'da olduğu gibi taryıcıyı kapatıp açtığımızda sekmelerin tekrar otomatik gelmesini istiyorum. böyle bir eklenti var mı acaba?

bilen yok mu arkadaşlar? bu arada Firefox sürümüm 10.0.

Araçlar>Seçenekler>Genel>Başlangıç>Son oturumdaki pencereleri ve sekmeleri göster.

teşekkürler çok saol ben de bunu arıyodum :D
  • quote:

quote:

quote:

facebook da veya başka biyerde küçük fotoların üzerine fareyi getirince büyüyen bir eklenti varmı?

fb photo zoom.

bu chrome için..firefox için bulamadım.. firefox için thumbnail zoom diye bişey buldum ama o da çok küçük resimleri büyütüyor sadece

http://www.regisgaughan.com/fbphotozoom/
  • quote:

quote:

quote:

quote:

fb photo zoom.

çok teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

ben 10.0.1 i kullanmaya devam ediyorum....gelir yakında bi update

Güncelleme geldi.

Firefox 10.0.2 yayınlandı..

http://www.mozilla.org/tr/firefox/fx/

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 17 Şubat 2012; 10:32:37 >
  • Arkadaşlar firefox ta 10 sürümüne geçtikten sonra durmadan çökme hatası almaya başladım.. Bazı zaman 4-5 kere üst üste dahi olabiliyor.. Bunun neden kaynaklandığını nasıl anlayabilirim ? Bir eklenti mi sebep oluyor diyeceğim ama önceden böyle bir sorun yoktu ?

Rapor içeriği çıkıyor mozilla çökme habercisinde.. Oradan anlaşılabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

Arkadaşlar firefox ta 10 sürümüne geçtikten sonra durmadan çökme hatası almaya başladım.. Bazı zaman 4-5 kere üst üste dahi olabiliyor.. Bunun neden kaynaklandığını nasıl anlayabilirim ? Bir eklenti mi sebep oluyor diyeceğim ama önceden böyle bir sorun yoktu ?

10.0.1 de sanırım bir sorun vardı. 10.0.2 ye yükseltmediyseniz güncelleyip tekrar denemenizi tavsiye ederim...
  • quote:

quote:

Arkadaşlar firefox ta 10 sürümüne geçtikten sonra durmadan çökme hatası almaya başladım.. Bazı zaman 4-5 kere üst üste dahi olabiliyor.. Bunun neden kaynaklandığını nasıl anlayabilirim ? Bir eklenti mi sebep oluyor diyeceğim ama önceden böyle bir sorun yoktu ?

10.0.1 de sanırım bir sorun vardı. 10.0.2 ye yükseltmediyseniz güncelleyip tekrar denemenizi tavsiye ederim...

Şu an 10.0.2 de.. 1 kere çökme oldu gözlemleyeyim bakalım yine olacak mı ? Eskiden saatlerce açık kalsa bile böyle olmazdı bu hali beni üzüyor firefox'un..
  • quote:

Şu an 10.0.2 de.. 1 kere çökme oldu gözlemleyeyim bakalım yine olacak mı ? Eskiden saatlerce açık kalsa bile böyle olmazdı bu hali beni üzüyor firefox'un..

CCleaner ile temizleyin, devam ederse bir uninstaller programı ile kaldırıp yeniden yükleyin. 10.0.1 de bende de donmalar oluyordu ama 10.0.2 ye geçince düzeldi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

fb photo zoom.

teşekkürler..tekrar kurdum uzun bi süreçten sonra
  • Rica ederim arkadaşlar.
  • Yazılım yüklenmesi şu anda devre dışı diyor nasıl etkilenştircem?
  • merhabalar Screengrab ff 10 da çalışmıyor, nasıl çalıştırabilirim yada tüm sayfayının ( sadece ekranın görüntüsü deil tm sayfayı komple) görüntüsünü alabileceğim bir program var mı?

teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

merhabalar Screengrab ff 10 da çalışmıyor, nasıl çalıştırabilirim yada tüm sayfayının ( sadece ekranın görüntüsü deil tm sayfayı komple) görüntüsünü alabileceğim bir program var mı?

teşekkürler..

Ben bunu kullanıyorum.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/pixlr-grabber/

Oldukça da iyi. Bir çok fonksiyonu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

merhabalar Screengrab ff 10 da çalışmıyor, nasıl çalıştırabilirim yada tüm sayfayının ( sadece ekranın görüntüsü deil tm sayfayı komple) görüntüsünü alabileceğim bir program var mı?

teşekkürler..

Eklenti uyumsuzlukları için şu eklentiyi kurun ve sorununuz ortadan kalksın

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/add-on-compatibility-reporter/
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.