Şimdi Ara

## MOZİLLA FİREFOX + EN İYİ EKLENTİLER ## Ana Konu ## (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.973
Cevap
53
Favori
326.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ByAdmin

quote:

Orijinalden alıntı: Razumihin7

chromdaki adwarth gibi reklamları otomatik engelleyen bi eklenti varmı mozillada?

Duymayan kalmadı sen uyumuşsun heralde.

Bunu kur sonrada aşağıdaileri içersine ekle Forumdaki tüm reklamlardan kurtul.

addons.mozilla.org
    Adblock Plus – Get this Extension for 🦊 Firefox (en-US)
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865

orum.donanimhaber.com##TABLE#Table10
    forum.donanimhaber.com##TABLE#Table11
    forum.donanimhaber.com##TABLE#backtable
    forum.donanimhaber.com##TR[valign="top"]:first-child
    forum.donanimhaber.com##TD[width="135"]
    forum.donanimhaber.com##*[width="125"][valign="top"][align="right"]
    forum.donanimhaber.com##TABLE#Table5
    bolumsonucanavari.com##DIV#vi-slider
    resim.donanimhaber.com##IMG[src="*"]
    donanimhaber.com##DIV#vi-slider
    resim.donanimhaber.com##TABLE#Table10
    resim.donanimhaber.com##TABLE#Table11
    forum.donanimhaber.com##.forumSponsor

bazı kodları ilk defa görüyorum.kendi bilgisayarımda değilim.istesemde olamam artık.anakartı yandı
    neyse başka bi bilgisayardayım.flashblock kurmadan direk adblock kurdum ekledim hepsini.flashlarıda engelledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 28 Mart 2010; 15:58:50 >
  • quote:

ad bloc k u tabi biliyorum ama onda kendin link yazarak yada resmi engelle diyerek engelliyosun.. şu andada bunu kullanıyorum ama
    adwarthda siteye girmeden otomatik engelliyor benim aradaığım bu

Eklentiler Ad block seçenekler süzgeçler süzgeç aboneliğini ekle dedikten sonra en üstteki Easylist tıkla Abone ol de tmm tmm aynı görevi görüyor.

Eğer bilmediğimiz farklı bir özelliği varsa adwart ın linki ekle bakalım, muhtemelen sen süzgeç aboneliği eklemedin yoksa oda otomatik engelliyor extra olarak sende seçebiliyorsun.
  • quote:

quote:

ad bloc k u tabi biliyorum ama onda kendin link yazarak yada resmi engelle diyerek engelliyosun.. şu andada bunu kullanıyorum ama

Eklentiler Ad block seçenekler süzgeçler süzgeç aboneliğini ekle dedikten sonra en üstteki Easylist tıkla Abone ol de tmm tmm aynı görevi görüyor.

Eğer bilmediğimiz farklı bir özelliği varsa adwart ın linki ekle bakalım, muhtemelen sen süzgeç aboneliği eklemedin yoksa oda otomatik engelliyor extra olarak sende seçebiliyorsun.

benim aradığım da buydu
    teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

benim aradığım da buydu
    teşekkürler

Aslında kurulum ve kurulum sonrası sizi bunun için yönlendiriyor eklenti ama siz demekki atlamışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

izlediğiniz her video yu kaydetmenize yarayan bir eklenti.

Videoyu önbellek (cash) den indiriyor ve fazladan bir kota aşımı yaşanmıyor.izlediğiniz video , dinlediğiniz ses dosyası olsun. metacafe, google video, veoh, yahoo video vs. hiç fark etmiyor

addons.mozilla.org
    Video DownloadHelper – Get this Extension for 🦊 Firefox (en-US)
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3006

ben izlediğim videonun kendiliğinden kaydedilmesini istiyorum.ayrıca videoyu indirmek istemiyorum.

bu eklenti izlediğim videoyu kendiliğinden mi kaydediyor?
  • bu kadar eklentiyi kurmuşuz ben format atmadan önce inşallah pc ye bişey olmaz

not: yedeklesene diyeceklere bir lafım var format atmadan önce daha çok eklenti kurup kaldıracağım için format zamanı sağlam bi yedek almak lazım
  • Firefox 3.6.3 Final yayınlandı.

http://www.mozilla-europe.org/tr/
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

ilk resimde kullandığım browser firefox
    ikinci resimdeki browser internet explorer

ilk resimde görüldüğü üzere linklerin altında çizgiler oluyor.fakat explorer ile açtığımda çizgiler oluşmuyor.firefox'ta bu linklerin altındaki çizgileri yok etmek mümkünmü ?
    yardımcı olursanız sevinirim..

## MOZİLLA FİREFOX + EN İYİ EKLENTİLER ## Ana Konu ##

Belki bu eklenti işe yarayabilir...

Stylish 1.0.8 Add-ons for Firefox
  • Bende yeni sekme olayına takıldım eskiden yeni sekmeyi en sona atardı şimdi ise yeni sekmeyi aç dediğiniz sayfanın hemen yanına açıyo...Bu durumu eski hale getirebilirmiyiz...
  • Aşağıdaki linkteki Personas for firefox sayfasında eskiden temaların üstünde mouse u tuttuğumda o tema firefox penceresi içinde kurulmuş gibi görünürdü. Böylece hangisi size iyi gelecek tam olarak kurmadan görülebiliyordu.
    Şimdilerde bunu yapamıyorum, sizde de böylemi yoksa bunun için yapmam gereken unuttuğum birşey mi var..

http://www.getpersonas.com/en-US/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremucanok

Bende yeni sekme olayına takıldım eskiden yeni sekmeyi en sona atardı şimdi ise yeni sekmeyi aç dediğiniz sayfanın hemen yanına açıyo...Bu durumu eski hale getirebilirmiyiz...

Aynı soruya 4. sayfanın ortalarında aşağıdaki cevabı vermişiz..

quote:

Orijinalden alıntı: Egé

quote:

Mause Scrool e tıklayarak yeni sekme ile açtığımızda önceki versiyonlarda sekmeyi en sonda açardı şimdi hemen yanında açılıyor 3.6 da bunu eskisi gibi ayarlamak mümkünmü?

Tab Mix Plus eklentisini kurarsanız eski halini alıyor.

addons.mozilla.org
    Add-ons for Firefox (en-US)
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1122

Bu eklentiye gerek kalmadan sekme özelliğini eskisi gibi kullanmak isteyenler yani yeni sekmelerin en sonda açılmasını isteyenler ;

Adres satırında about:config yazıp enter'a basın.
    Açılan sayfada browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent değerini false yapın. Firefoxu yeniden başlatın.

• quote:

Aşağıdaki linkteki Personas for firefox sayfasında eskiden temaların üstünde mouse u tuttuğumda o tema firefox penceresi içinde kurulmuş gibi görünürdü. Böylece hangisi size iyi gelecek tam olarak kurmadan görülebiliyordu.
    Şimdilerde bunu yapamıyorum, sizde de böylemi yoksa bunun için yapmam gereken unuttuğum birşey mi var..

Araçlar>Seçenekler>Güvenlik burada en üstte bulunan ayrıcalıkları tıkla.Açılan pencerede site adresi kısmına getpersonas.com yaz ve izin veri tıkla.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekremucanok

Bende yeni sekme olayına takıldım eskiden yeni sekmeyi en sona atardı şimdi ise yeni sekmeyi aç dediğiniz sayfanın hemen yanına açıyo...Bu durumu eski hale getirebilirmiyiz...

Aynı soruya 4. sayfanın ortalarında aşağıdaki cevabı vermişiz..

quote:

quote:

Mause Scrool e tıklayarak yeni sekme ile açtığımızda önceki versiyonlarda sekmeyi en sonda açardı şimdi hemen yanında açılıyor 3.6 da bunu eskisi gibi ayarlamak mümkünmü?

Tab Mix Plus eklentisini kurarsanız eski halini alıyor.

addons.mozilla.org
    Add-ons for Firefox (en-US)
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1122

Bu eklentiye gerek kalmadan sekme özelliğini eskisi gibi kullanmak isteyenler yani yeni sekmelerin en sonda açılmasını isteyenler ;

Adres satırında about:config yazıp enter'a basın.
    Açılan sayfada browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent değerini false yapın. Firefoxu yeniden başlatın.

Teşekkürler sayenizde hallettim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunship

quote:

Aşağıdaki linkteki Personas for firefox sayfasında eskiden temaların üstünde mouse u tuttuğumda o tema firefox penceresi içinde kurulmuş gibi görünürdü. Böylece hangisi size iyi gelecek tam olarak kurmadan görülebiliyordu.

Araçlar>Seçenekler>Güvenlik burada en üstte bulunan ayrıcalıkları tıkla.Açılan pencerede site adresi kısmına getpersonas.com yaz ve izin veri tıkla.

Teşekkürler, anlayamadığım şu, bu personas ilk çıktığı zamanlar ben böyle bir izin vermediğim halde şimdiki izin vermiş gibi görüntüleyebiliyordum temaları. Acaba şimdi neden izin vermek gerekti veya tam tersi neden ilk zamanlar izin vermeden görüntülenebiliyordu.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler, anlayamadığım şu, bu personas ilk çıktığı zamanlar ben böyle bir izin vermediğim halde şimdiki izin vermiş gibi görüntüleyebiliyordum temaları. Acaba şimdi neden izin vermek gerekti veya tam tersi neden ilk zamanlar izin vermeden görüntülenebiliyordu.

Neden böyle olduğunu bilmiyorum.Ama şöyle bir sorunda oluşuyor.Mesela temayı onaylamak için Wear It butonuna basdığımız zaman yukarıda izin verme uyarısı geliyor.İzin ver dediğimiz halde yine önizleme yapamıyor malesef.Kalıcı olarak izin vermiyor.Mecburen ayarlardan halediyoruz.
  • Personası hala Default temadamı kullanabilyoruz. İlerde düzelecekmi acaba yoksa hep böylemi kalacak.
  • quote:

Personası hala Default temadamı kullanabilyoruz. İlerde düzelecekmi acaba yoksa hep böylemi kalacak.

Oldu sonunda.

Üstte anlatmış ama ingilizce.Şöyle yaptım Personas 1.4 versiyonunu yükledim.Yeniden başlatım.Sonra personas sitesinden bir temayı Wear It diyerek onayladım.Ve ardından daha önce eklediğim silvermel adlı temayı kullan dedim ve yeniden başlattığım zaman tema ile personas içi içe oldu.

• Evet oluyo ama Defaulttaki gibi tam anlamıyla olmuyor maalesef.
  • Bazı temalarda sorun oluyor evet.Personas teması ile normal tema arasında renk farkı falan da oluyor.Ama yinede kullanılabilir.Düzgün olması için en mantıklısı simge değiştime temalarını kullanmak.
  • quote:

Bazı temalarda sorun oluyor evet.Personas teması ile normal tema arasında renk farkı falan da oluyor.Ama yinede kullanılabilir.Düzgün olması için en mantıklısı simge değiştime temalarını kullanmak.

Onlar nasıl oluyo biraz açıklarmısın.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.