Şimdi Ara

MOZİLLA FİREFOX..emin olun İnternet explorerden daha iyi... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mozilla iyi guzel hoş da islemciyi cok kasiyor.
    Eklentileri cok kullanisli. Cok ise yariyor
  • operayı nasıl Türkçe kullanabiliyoruz arkadaşlar
  • http://www.opera.com/download/
    yukarıdaki linkten international olanı indirirsen türkçe olarak kurabilirsin.
  • fire fox u çöktu.bir turlu duzeltemedım.şu an mecburen opera kuullanıyorum.operada google kısmında akıllı arama yok.bu çok kötu.ayrıca önceden aradıklarınıda hatırlatmıyor.bu yuzden fire fox derım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÖLÜM42

operayı nasıl Türkçe kullanabiliyoruz arkadaşlar

yüklerken dil seçeneklerinden Türkçeyi seçerek.
  • Opera'yı rapid premium ve IDM ile birlikte kullanıyorum. OGet eklentisini deneyin. Ben bütün linkleri seçiyorum, seçileni indir deyince bütün hepsi ekleniyo.

Opera Forevaaaaa
  • Bu forumda İE kullanan bi ben kaldım demekki
  • quote:

Orjinalden alıntı: turksauron

Opera'yı rapid premium ve IDM ile birlikte kullanıyorum. OGet eklentisini deneyin. Ben bütün linkleri seçiyorum, seçileni indir deyince bütün hepsi ekleniyo.

Opera Forevaaaaa

aynısı mozilladada var.

ayrıca size firefox için bikaç eklenti tavsiye edicem bunlardan en beğendiğim greasemonkey eklentisine eklediğiniz
    bi script ile r@pidshare linkine tıklamadan linkin ölü veya çalışır olduğunu görebilmeniz.
    Yani link çalışmıyorsa üstü çizilmiş oluyor çalışyorsa bişey olmuyor.
    bir diğeri yine greasemonkey eklentisine eklenen youtube hd scripti.
    Açtığınız videoyu direk olarak hd yada click to high qualitye tıklanmış şekilde açıyor.

tavsiye ettiğim eklentiler bunlar hepsi çok kullanışlıdır, tema olarakta nasa night lunch müthiş.

MOZİLLA FİREFOX..emin olun İnternet explorerden daha iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biarkadasabakipcikicam -- 5 Şubat 2009; 13:41:50 >

• Bu ara ne çok Firefox konusu açılıyor yaw.
  • ben 94 yılından berı pc kullanıyorum daha dos ve novell zamanından berı ama asla ve asla ie den ıyı olanı gormedım..cok kasdım sevmek ıcın firefoxu ama sevemedım gıttı..benım gorruzm zayıf bır tarayıcı operada ole..ie nın hataları olsada ie ie dir kardesım dunyada yuzde 85 ıle kullanılıyor borumu..
  • Bir şeyin çok kulllanılması onun kalitesini göstermez her zaman. Kullanan grubun bilgi düzeyine anlayış düzeyine de bakmak lazım.
  • GOOGLE CHROME
  • daha dün operayı yükledim güzel gibi. ama tek sorunum eklentilerin nasıl kurulduğunu bulamadım.
    varmı yardım edicek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrDraius

Mağaradan Ne Zaman Çıktın....

• Eklenti çok az Opera'da. Firefox gibi eklenti yoğunluklu bir tarayıcı değil. Ama kendi içinde bir sürü özelliği barındırıyor. Yaani eklentiye gerek yok. Kendi özelliği olması onun daha hızlı çalışacağı anlamına gelir.

1. Firefox eklenti yüklendikçe yavaşlar. Ama Opera'da bu özellikler fix gelir.
    2. Firefox'un ram kullanımı dillere destandır.
    3. Opera'nın reklam engelleme sistemi Firefox'un Adblock Plus'ından daha gelişmiş ve kullanışlıdır. Firefox'ta engellenen içerik indirilir ama gösterilmez, Opera'da indirilmez, gösterilmez. Opera'da içerik engelle bölümüne geçerek çok kolay bir şekilde herşeyi engelleyebilirsiniz. Firefox'ta Flash engellemek çok zordur.
    4. Çevirimiçi eşleştirme(bir çok kullanıcı bilmez ama) sayesinde formattan sonra opera ayarları otomatik olarak eski haline getirilir.
    5. Opera'da IRC, Mail, Torrent indirme gibi bir çok güzel özellik fix olarak gelir. Son derece hızlı çalışırlar.
    6. Opera'da tek pencere üzerinden işlem yapılır. Tab özelliği yaani. Firefox'ta da bu özellik var ama yeni sekme kullanmak için sürekli Yeni Sekme tuşuna basmak gerekir. Hızlı başlattaki Firefox linkine tıkladığımızda yeni pencere açılır ki bu çok gıcık bir durumdur.
    7. Aslına bakarsanız Sade Firefox bile Opera'dan yavaş geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turksauron -- 5 Şubat 2009; 14:35:08 >

• bileşenlere tıkla, bileşen ekleye tıkla, istediğin eklentiyi seç.
    quote:

Orjinalden alıntı: Devoure

daha dün operayı yükledim güzel gibi. ama tek sorunum eklentilerin nasıl kurulduğunu bulamadım.
    varmı yardım edicek?
  • bilgisayarda 3'ü de var ama ben ie7 pro eklentisiyle ie kullanıyorum. nedense her zaman daha kullanışlı geldi bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: İstanbul Bilişim

Mozilla iyi guzel hoş da islemciyi cok kasiyor.
    Eklentileri cok kullanisli. Cok ise yariyor

imzada o kadar büyük resim yasak değil miydi?
  • opera hakkında bir sorum olucak. bende opera çok yavaş bazen açtığım anda yanıt vermiyor diyor bazende mesela google yazınca yanıt vermiyor diyor 1 dk sonra açılıyor neden olabilir?firefoxda böyle bir sorun yaşamıyorum. ram 1gb , xp sp3 vsvs.
  • forever fayrfoks

oooowww yeah
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.