Şimdi Ara

Mozilla Firefox 2 (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.089
Cevap
0
Favori
104.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mozillanın yeni sürümü yüklediğimden beri sürekli takılmalar oluyor bunun nedeni nedir tam olarak. Aynı takılmlar İE'de denedigimde olmuyor.
    i5 2500k @4500mhz | MSI Z68A-GD65| Corsair Vengeance 2x4gb @1066mhz | MSI 6950 twin frozr3 2gb |Samsung 226BW| Enermax Chakra BigTower| Seagate 2x1tb hdd | Fsp Epsilon 700w| Samsung Dvd-Rw | __________________________________
  • Bi soruda benden. Firefox için türkçe eklenti sitesine giremiyorum veya yanlış adrese giriyorum.

Biri bana doğru adresi verirse sevinirim.

Orjinalden alıntı: greenman58

Bi soruda benden. Firefox için türkçe eklenti sitesine giremiyorum veya yanlış adrese giriyorum.

Biri bana doğru adresi verirse sevinirim.

Kapanmış sanırım. Uzun süredir göremiyorum.

Orjinalden alıntı: gorkem86

arkadaşlar messenger kullanımı esnasında yeni gelen mail'lerimi açtığımda ie sayfası açılıyor...bunu engellemenin bir yolu yokmudur?

arkadaşlar bilgisi olan bi zahmet paylaşabilir mi?

• quote:

quote:

arkadaşlar messenger kullanımı esnasında yeni gelen mail'lerimi açtığımda ie sayfası açılıyor...bunu engellemenin bir yolu yokmudur?

arkadaşlar bilgisi olan bi zahmet paylaşabilir mi?

nasıl yani?
    anladığım kadarıyla ie den başka bir browser da mı açılmasını istiyorsunuz? (ben bunu anladım):

program default ayarlarını değiştirin?yani default browser ie olduğu için açılıyor.

arkadaşlar benim firefox en son ubdate ini yaptı (2.0.0.6). yalnız daha önceden karşılaşmadığım birşey gördüm.

yukarıdaki menu araç çubuğuna kendi kendine Yahoo başlığı eklendi tabii altına bir sürü alt başlıklar flan.sizde de aynı durum var mı die soracaktım?ya da bunu nasıl kaldırabilirim?

Orjinalden alıntı: karaziki

ya arkadaşlar bişey soracam. bi firefoxu 2 senedir kullanıyorum ama bir şeyi hiç anlayamadım. evde kullandığım bilgisayarımda firefox u kapatıp açtığımda kaldığım yerden devam edebiliyorum ama şirket bilgisayarımda kapatıyorum firefoxu açıyorum ve sekmeler kayboluyor:S

not: 2 bilgisayardaki firefox ta aynı ayarlarda ve aynı sürümdedir..

yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler

arkadaşım emin misin ikisinin de aynı olduğundan eklentiler falan?normalde firefox un yeni sürümünde (v2) oturum kurtarma var diyorlar ama ben öyle bişeye rastlamadım. eklentilerle yapılıyordu eskiden (v1). ama bu özellik normal kapanmada değil ani kapanma yani windows un kapanmaya zorlaması gibi durumlarda kurtarıyor.başka türlü olmuyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: bulmeh

yukarıdaki cevabı ayrı yazmak zorunda kaldım. çünkü bu da benim küçük bisorum olacak :)

arkadaşlar benim firefox en son ubdate ini yaptı (2.0.0.6). yalnız daha önceden karşılaşmadığım birşey gördüm.

yukarıdaki menu araç çubuğuna kendi kendine Yahoo başlığı eklendi tabii altına bir sürü alt başlıklar flan.sizde de aynı durum var mı die soracaktım?ya da bunu nasıl kaldırabilirim?

ok. arkadaşlar buldum. eklentilere otomatik yüklenmiş yada biz bilmeyerek yükledik ! eklentilerden kaldırınca o da kalktı oradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulmeh -- 2 Ağustos 2007; 14:24:42 >

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
  • bir eklenti vardı firefox için, simge durumuna küçültüldüğünde işlemciyi kasmamasını sağlıyordu. Onun linkini verebilirseniz sevinirim...

Orjinalden alıntı: ByAdmin

2.0.0.5 yeni çıkmıştı sorunmu vardıki hemen 2.0.0.6 yı çıkardılar yaw.

Sistemin çalışmasına engel olabilecek bir sorun olmayabiliyor fakat güvenlik açıkları oluyor.
    Bizim başımıza bir şey gelmedi ama bazı kodlar ile firefox kullanan kişilerin hedef alındığı durumları engellemişlerdir.

İşte Açık kaynak kod dünyasının güzelliği burada. Açıkları bulacak ve bu açıkları düzeltecek binlerce gönüllü var.

Orjinalden alıntı: ZOR DEĞİL ASLINDA

bir eklenti vardı firefox için, simge durumuna küçültüldüğünde işlemciyi kasmamasını sağlıyordu. Onun linkini verebilirseniz sevinirim...

Firefoxu küçülttüğümüzde bellek azaltması için.

1-) Adres satırına "about:config" yazın ve enter layın
    2-) Listede boş kısma Sağ tıklayarak Yeni/Boolean ı seç açılan kısma "config.trim_on_minimize" ifadesini
    gir ve tamama tıkla, Bir sonraki iletişim penceresinden true yi seç ve tamama tıklayıp seçimi onayla
    3-) Ayarların etkin olması için Pc yi yeniden başlat.

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
  • Arkadaşlar ben yaklaşık 1 yıldıfirefox kullanıcısıyım.
    Şimdiye kadar hiç bir şikayetim olmamıştı, fakat şu anda olan problem ufak da olsa cidden sinir bozucu bir şey.
    Şöyle ki; herhangi bir internet sitesinde iken sayfada herhangi bir yere tıkladığım zaman normalde hiç bir şekilde bir tepki vermemesi gerekiyor. Ancak benim firefox umda son 1 haftadır boşluğa ya da yazılara tıkladığımda fare imleci yazı imlecine dönüşüyor ve nereye tıkadıysam orada kalıyor.
    Üstüne üstlük bir de yanıp sönüyor.

Herhangi bir reklam, resim vs nin yanına tıkladığımdaysa sorun daha da beter bir hal alıyor, çünkü bu sefer reesmin boyutu kadar bir imleç yanıp sönmeye başlıyor.

Forumda gezerken bunu yaptığımdaysa reklamlarda ya da eklenen resimlerde nasıl bir şey olduğunu tahmin edebiirsiniz. İşkence gibi bişey. Nereye tıklasam orda kalıyorr.

Tam üç kere silip tekrar yükledim. En son sürümüne geçtim. sistem geri yükleme bile yaptım belki ufak bir virüs falandır diye.

Belki çözümü çok basit, ama ben bilmiyorum.

Sinirleniyorum. Ben firefoxtan vazgeçmek istemiyorum.
    Şimdiden sağolun.

• Sorun çözüldü.

Orjinalden alıntı: --duhan--

Sorun çözüldü.

Nasıl çözüldüğünü de yazalım merak edenler olabilir.

Araçlar > Seçenekler > Gelişmiş > Genel sekmesinde

"Sayfaların içinde hareket ederken her zaman işaretçi tuşlarını kullan" 'ın yanında ki işareti kaldırın.

Benimde başıma gelmişti, 2 hafta boyunca neler çekmiştim. Böyle bir şey yapmaya neden ihtiyaç duymuşlar hayret.
    Kim kullanır ki bu özelliği?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.