Şimdi Ara

Mozilla Firefox 2 (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.089
Cevap
0
Favori
104.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tiske

Ya arkadaşlar
    İE7 hata verdiği için tavsiye üzerine firefox 2 kurdum
    FGorumdaki bazı resim ve simgeleri saçma birşekilde gösteriyor

Explorer gibi göstermesi için bunun bir yerde ayarı mı var

Mozilla Firefox 2

O resimler internetin yavaşlığından bazen bana da oluyor. Ayar kısmından çözülebilecek bir sorun mu bilemiyorum ama düzgünce sayfanın tamamını yüklediğinde resimlerin de düzelmiş olması gerekir.

Ayrıca ie de olduğu gibi bunun da flash player yüklenmesine ihtiyacı var..

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53

• fasterfox eklentisini kur düzelecektir büyük ihtimalle
  • quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

Windows Media Player'ın Firefox için eklentisi yok mu? Web siteleri üzerinde Windows Media Player eklentisi ile oynatılan radyo, TV, video, müzikleri Firefox'ta oynatamıyorum, çünkü WMP eklentisi lazım. Uyarıya tıklıyorum, Microsoft'un WMP indirme sayfasına götürüyor. Internet Explorer'da bu sorun yok.

Bu soruma cevap verebilecek olan yok mu?

quote:

Windows Media Player'ın Firefox için eklentisi yok mu? Web siteleri üzerinde Windows Media Player eklentisi ile oynatılan radyo, TV, video, müzikleri Firefox'ta oynatamıyorum, çünkü WMP eklentisi lazım. Uyarıya tıklıyorum, Microsoft'un WMP indirme sayfasına götürüyor. Internet Explorer'da bu sorun yok.

Araçlar / Seçenekler / İçerik / Yönet (Dosya türleri) / burada her dosyaya bir ilişki oluştur. Yani hangi dosyanın hangi programla açılacağını belirt.

Orjinalden alıntı: tech_türk

quote:

quote:

Araçlar / Seçenekler / İçerik / Yönet (Dosya türleri) / burada her dosyaya bir ilişki oluştur. Yani hangi dosyanın hangi programla açılacağını belirt.

Dediğin yere geldim, zaten Windows Media Player'a ayarlanmışlar. MP3, WMA, ASX falan filan.

• quote:

Orjinalden alıntı: tiske

Ya arkadaşlar
    İE7 hata verdiği için tavsiye üzerine firefox 2 kurdum
    FGorumdaki bazı resim ve simgeleri saçma birşekilde gösteriyor

Explorer gibi göstermesi için bunun bir yerde ayarı mı var

Mozilla Firefox 2

net yavaş olduğunda oluyo genelşde... ama onlaröle kalıyosa bence FF yi kaldır yeniden yükle.. resimleeri kapatmış olabilirsin..

Orjinalden alıntı: Timu®
    Tab Mix Plus eklentisi kurulu mu?
    Kuruluysa session manager kısmını diable hale getir.

eklntilere baktım öyle bi eklenti yok hocam...
  • Arkadaşlar belki sorumun cevabı burada vardır ama hepsini okuyamadım bugünlerde firefoxum yaptığım tüm işleri unutuyor mesela araç çubuğuna yeni şeyler ekliyorum firefoxu kapatıp açınca eski haline dönüyor.Sayfadayken direk yerimlerine ekle dediğimde eklemiyor.Sayfa açılışını tam ekran yapıyorum bidahaki sefer yine normal pencere olarak açılıyor vs vs. İşte böyle unutkanlıkları başladı bizim firefoxun nerede hata yapıyorum da böyle oluyor.Ha bu arada kaldırıp tekrar kurdum ama maalesef yine düzelmedi.Yardım edebilecek varsa şimdiden teşekkürler.Bu arada sürüm 2.0.0.3 kullanıyorum.

Orjinalden alıntı: makhan

Arkadaşlar belki sorumun cevabı burada vardır ama hepsini okuyamadım bugünlerde firefoxum yaptığım tüm işleri unutuyor mesela araç çubuğuna yeni şeyler ekliyorum firefoxu kapatıp açınca eski haline dönüyor.Sayfadayken direk yerimlerine ekle dediğimde eklemiyor.Sayfa açılışını tam ekran yapıyorum bidahaki sefer yine normal pencere olarak açılıyor vs vs. İşte böyle unutkanlıkları başladı bizim firefoxun nerede hata yapıyorum da böyle oluyor.Ha bu arada kaldırıp tekrar kurdum ama maalesef yine düzelmedi.Yardım edebilecek varsa şimdiden teşekkürler.Bu arada sürüm 2.0.0.3 kullanıyorum.

bu birkaç kişiin dah başına gelmişti

tamamen siliip tekrar kurmaktan başka çaresi yok sanırsam
  • Arkdaşlar ben ana tarıyıcı olarak mozilla yı nasıl ayarlayabilirm??
    I.E virüs var new offer diye reklamlar çıkıyo duruyor

Araçlar---->Seçenekler---->Orda en altta Öntanımlı Sistem Ayarları diye bişey var,ordan kontrol et

Orjinalden alıntı: kyle007

DarkneSS_Lord,

Araçlar---->Seçenekler---->Orda en altta Öntanımlı Sistem Ayarları diye bişey var,ordan kontrol et

Ayarladım ama deişen birşey yok

Orjinalden alıntı: tracy

quote:

Orjinalden alıntı: makhan

Arkadaşlar belki sorumun cevabı burada vardır ama hepsini okuyamadım bugünlerde firefoxum yaptığım tüm işleri unutuyor mesela araç çubuğuna yeni şeyler ekliyorum firefoxu kapatıp açınca eski haline dönüyor.Sayfadayken direk yerimlerine ekle dediğimde eklemiyor.Sayfa açılışını tam ekran yapıyorum bidahaki sefer yine normal pencere olarak açılıyor vs vs. İşte böyle unutkanlıkları başladı bizim firefoxun nerede hata yapıyorum da böyle oluyor.Ha bu arada kaldırıp tekrar kurdum ama maalesef yine düzelmedi.Yardım edebilecek varsa şimdiden teşekkürler.Bu arada sürüm 2.0.0.3 kullanıyorum.

bu birkaç kişiin dah başına gelmişti

tamamen siliip tekrar kurmaktan başka çaresi yok sanırsam

tamamen silip tekrar kurdum (yukarıda da yazmıştım) ama olmadı.

• O kadar sayfa yazılmış ama bi soruya cevap yok

Mozilla Firefox 2

ama ben bir birim küçük font boyutu kullanmak istiyorum..

view ---> text size menüsünden boyutu bir birim azaltıyorum..

Mozilla Firefox 2

aşağıdaki görüntüde de küçük font boyutu görülüyor..

Mozilla Firefox 2

ama sorun şu ki.. bu ayar firefoxu kapatıp açtığımda tekrar default noktasına geri dönüyor..

font boyutunu sürekli bir birim küçükde tutmamın bir yolu yok mu?

fikri olan var mı bu konuda?
    Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık, Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanadurmuştur. Artık vaziyeti düzeltmek için, mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre uygun yapmak, yürümek, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi. Halbuki, hangi istiklal vardır ki ecnebilerin nasihatiyle, ecnebilerin planlarıyla yükseltilebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir" Gazi Mustafa Kemal 6 Mart 1922, Büyük Millet Meclisi

• http://www.imagewoof.com/view_image/af13b254/YeniResim.png
    Firefox'u açmaya çalıştığımda böyle bir hata verdi? Program devam ediyor çalışmaya ama Gmail'i (mesela ) açamıyorum.SSL etkin değil filan diyor.SSL'yi kontrol ettim.Araçlar-Seçenekler-Gelişmiş-Şifreleme-SSL 3.0 kullan etkin. Başka neden bu uyarıyı verir anlamadım. ( Bu arada programı kaldırıp tekrar kurdum onunla ilgili birşey değil )
  • Firefox bu forumda sorunlu mu anlayamadım gitti

Yer imleri ekleyemiyorum arkadaşlar. "Bu sayfayı yer imlerine ekle"/ "tamam"a bastığım zaman hiçbir şey olmuyor. Yani tıklanmıyor Bunun nedeni ne olabilir?
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.