Şimdi Ara

Mozilla Firefox 2 (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.089
Cevap
0
Favori
104.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: zeus1907

opera gibi kalınan sayfadan devam etme özelliği varmı?

Var. Seçeneklerden firefox açıldığında son oturumdaki pencere ve sekmeleri göster derseniz bu olur.

Normalde adres çubuğunda resim yükleniyor, sadece yer imlerinde yüklenmiyor..

Orjinalden alıntı: ermanpac

Arkadaşlar .ico resimlerinin yüklenmesi ile ilgili soruma cevap verecek birisi yok mu?

Normalde adres çubuğunda resim yükleniyor, sadece yer imlerinde yüklenmiyor..

Ben yer imleri için All-in Sidebar'ı kullanıyorum gerçi ama belki seninkiyle aynı sistemdir...

Bende de ilk o ico'lu siteyi bookmark'a kaydettiğimde ico çıkmıyor ama bookmarktan o siteye tıklayıp site tamamen yüklendiği anda ico çıkıyor bookmarkta da..

Ancak diğerlerinde beklememe rağmen gelmiyor resim, bahsettiğiniz farklı bir yazılım mı yoksa bir eklenti mi?

Bende yüklenmiyor. Örneğin Bundesliga'nın web sitesinde hemen yüklendi, aynı şekilde Premier lig sitesinde de.

Ancak diğerlerinde beklememe rağmen gelmiyor resim, bahsettiğiniz farklı bir yazılım mı yoksa bir eklenti mi?

Eklentihttps://addons.mozilla.org/firefox/1027/

Alıştıktan sonra bırakmanın imkanı yok

• 1.5.0.10 sürümünü kullanıyorum halen ama firefox 2 kullansam mı diye düşünüyorum.. Şimdi her ikisinide kullanan ve hangisinden memnun kaldığını ve arasındaki bariz farkları belirtebilirmisiniz..

Sonuçta 2side firefox ama gerek varmı 2 kullanmaya merak ediorum..

indirebileceğim link verebilirseniz sevinirim

Şimdiden Teşekkür ederim

Orjinalden alıntı: Amulet

Arkadaşlar o kadar aramama rağmen Firefox'un Mailman eklentisini sayfasınada baktım (Googledende aradım) malesef bulamadım

indirebileceğim link verebilirseniz sevinirim

Şimdiden Teşekkür ederim

• kyle007, çok yaşa yav..

Valla bu sefer oldu sanırsam, birazdan hepsini doldurunca ekran görüntüsü koyarım..

Mozilla Firefox 2
  • Windows Media Player'ın Firefox için eklentisi yok mu? Web siteleri üzerinde Windows Media Player eklentisi ile oynatılan radyo, TV, video, müzikleri Firefox'ta oynatamıyorum, çünkü WMP eklentisi lazım. Uyarıya tıklıyorum, Microsoft'un WMP indirme sayfasına götürüyor. Internet Explorer'da bu sorun yok.

Yine olmadı..

@ermanpac bak o eklentiyi kurdun,onu bookmark özelliğini kullanmak için kurdun...

O senin kullandığın tepedeki bookmark satırını kaldır...Ona ihtiyacın yok artık

Fotoda dediklerimi yap,artık öbür eklentiyi kullan yani bookmark için

Mozilla Firefox 2

• Yer imlerini silip deneyeyim bakalım..
  • Ya arkadaşlar Ne olduğunu anlamadım İnt. Ex. da Dolaşıyorum google giriyorum donanımhaber diyorum direk firefoxa atıyor..

Msnde mail yerine basıyorum firefoxda açıyor oda açmıyor bende Nasıl düzeltcem ya. firefox ana Browserım Oldu

değiştiremiyorum yardımm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScHiZopRen

Ya arkadaşlar Ne olduğunu anlamadım İnt. Ex. da Dolaşıyorum google giriyorum donanımhaber diyorum direk firefoxa atıyor..

Msnde mail yerine basıyorum firefoxda açıyor oda açmıyor bende Nasıl düzeltcem ya. firefox ana Browserım Oldu

değiştiremiyorum yardımm

firefox'u kurarken "varsayılan tarayıcı olsun" diye bir seçenek çıkıyor. onu işaretlemişsin sanırım. ama nasıl düzeltileceğini tam olarak hatırlayamadım şuanda..

Orjinalden alıntı: the_point

quote:

Orjinalden alıntı: ScHiZopRen

Ya arkadaşlar Ne olduğunu anlamadım İnt. Ex. da Dolaşıyorum google giriyorum donanımhaber diyorum direk firefoxa atıyor..

değiştiremiyorum yardımm

firefox'u kurarken "varsayılan tarayıcı olsun" diye bir seçenek çıkıyor. onu işaretlemişsin sanırım. ama nasıl düzeltileceğini tam olarak hatırlayamadım şuanda..

heh evet o işte başıma bela oldu yaa :(
  • Arkadaşlar birazdan bilgisayarıma format atıcam.Fakat Firefoxtaki Yer imlerini kaybetmek istemiyorum.Tek tekte yazmak istemiyorum.Program files/MozillaFirefox klasörünün içinde bu yer imlerimi gösteren bir dosya var mı?Yani yeni Firefox kurdugum zaman o dosyayı Program files/MozillaFirefox yapıştırıpta önceki yer imlerimi geri getirebilir miyim?Acele yardım bekliyorum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.