Şimdi Ara

Mozilla Firefox 2 (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.089
Cevap
0
Favori
104.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yer imleri kendi kendine kayboldu.yokmu geri getirmenin bir yolu

Orjinalden alıntı: -IceMan-

yer imleri kendi kendine kayboldu.yokmu geri getirmenin bir yolu

Aynısı bana da oldu. Durup dururken. Üstte de belirttiğim gibi şimdi yeniden eklemek istiyorum ama olmuyor .

Firefox'u kaldırıp tekrar yükledim, onardım hâlâ aynı şey. Nedir bu, niye böyle oldu? Yok mu hiç cevap verecek bir vatandaş yahu?
  • Yardım almak için yeni konu açıyorsunuz kilitleyip buraya yönlendiriyorlar burada da yardımcı olan yok.Aynı şeyler benimde başıma geldi.

Orjinalden alıntı: canozpinar

arkadaşlar ben thunderbird ile ilgili bişi sorcam.bu programı simge drumuna küçült dediğimizde aynı The Bat! teki gibi sağdaki görev çubuğuna gizleme şansımız varmı acaba?

• quote:

Orjinalden alıntı: makhan

Yardım almak için yeni konu açıyorsunuz kilitleyip buraya yönlendiriyorlar burada da yardımcı olan yok.Aynı şeyler benimde başıma geldi.

Arkadaşım haklısın. Bu konuyu ipleyen yok. Ben sorunlarımı yeni konu açarak çözüm bulsam kilitleyip buraya yönleniyorum. Sabah sordum saat kaç daha biri sorunum hakkında birşey yazmamış.
  • +1907 ayne banada cvp veren yok

Orjinalden alıntı: feat

ACİL:

Yer imleri ekleyemiyorum arkadaşlar. "Bu sayfayı yer imlerine ekle"/ "tamam"a bastığım zaman hiçbir şey olmuyor. Yani tıklanmıyor Bunun nedeni ne olabilir?

Arkadaşlar şu sorunuma bir yanıt verin riac ediyorum .

quote:

ACİL:

Yer imleri ekleyemiyorum arkadaşlar. "Bu sayfayı yer imlerine ekle"/ "tamam"a bastığım zaman hiçbir şey olmuyor. Yani tıklanmıyor Bunun nedeni ne olabilir?

Arkadaşlar şu sorunuma bir yanıt verin riac ediyorum .

Yukarda Firefox'u silip tekrar yükledim demişsin peki silerken buradanda da sildin mi?

C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adın\Application Data

• Oradan da sildim yine birşey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feat -- 8 Nisan 2007; 13:47:48 >
  • quote:

Oradan da sildim yine birşey yok

Yardımcı olmak isterdim ama aklıma başka birşey gelmiyor.
  • sevgili yarbay barney kardeşim Firefox 3.0
    geldi artık sen dunyaya dön

http://www.dosyakupu.com/dosyadownload.asp?id=13

quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Mozilla Firefox 2

Mozilla Firefox 2

Firefox En önemli Eklentiler

1. FlashGot

Kullandığınız indirme yazılımlarını Firefox ile kullanmak için bire bire tasarlanmıştır. Tıkladığınız herhangi bir bağlantıyı, kullandığınız indirme araçı ile(örn.:FlashGet,D4x,GetRight,�.) indirmenizi sağlar.

Mozilla Firefox 2

Kurmak için Tıklayın

2. Fasterfox
    Fasterfox sayesinde tarayıcınızın birçok özelliğini kullanarak hızlı şekilde işlem yapmasını sağlayabilirsiniz. Daha önceden manuell olarak yaptığınız birçok ayarı sadece birkaç tıklama ile gerçekleştireibilirsiniz. Mesela sayfaların hızlı açılması, HTTP bağlantı sayısı, Önyükleme göstergesi, hızlandırılmış önhazırlık, tarayıcı önbellek oranı ve daha birçok ince ayar yapılabilir�.

Mozilla Firefox 2

Kurmak için Tıklayın

3. VideoDownloader
    Bu eklentiyle aşağıdaki sitelerden video ve müzikleri doğrudan indirebilirsiniz

Youtube, Google Video, iFilm, Metacafe, Dailymotion, Myspace, Angry Alien, AnimeEpisodes.Net, Badjojo, Blastro, Blennus, Blip.tv, Bofunk, Bolt, Break.com, Castpost, CollegeHumor, Current TV, Dachix, Danerd, DailySixer.com, DevilDucky, Double Agent, eVideoShare, EVTV1, FindVideos, Free Video Blog, Grinvi, Grouper, Hiphopdeal, Kontraband, Lulu TV, Midis.biz, Music.com, MusicVideoCodes.info, MySpace Video Code, Newgrounds, NothingToxic, PcPlanets, Pixparty, PlsThx, Putfile, Revver, Sharkle, SmitHappens, StreetFire, That Video Site, TotallyCrap, VideoCodes4U, VideoCodesWorld, VideoCodeZone, vidiLife, Vimeo, vSocial, Yikers, ZippyVideos...

Mozilla Firefox 2

Kurmak için Tıklayın

4. IE Tab

Biliyorsunuz bazı siteler Internet Explorer için kodlanıyor ve Firefox'la doğru çalışmayabiliyor. Bu eklenti sayesinde Firefox'la sorunlu çalışan siteleri Internet Explorer'la açabiliriz. (Firefox içinde)

Mozilla Firefox 2

Kurmak İçin Tıklayın

5. NoScript
    Biliyorsunuz virüslerin trojanların ve spy'ların çoğu java scriptle giriyor. İşte bu eklentiyle herhangi bir sayfanın JavaScript kullanmasına izin verebileceğinizi veya yasaklayabileceğinize yarayan güzel bir eklenti.

Sadece güvendiğiniz sitelerin Java içeriğine izin verin

Mozilla Firefox 2

Kurmak için tıklayın

6. Adblock Plus
    Adblock Plus, Adblock eklentisinin zenginleştirilmiş hâlidir.

Bir reklam gördüğünüzde ona sağ tıklayıp engelleme seçeneğine tıklayın.

Kulakçıklar açıksa, sayfada yer alan Flash vb. uygulamaların kenarında
    �Adblock� yazısı belirir. Bu kulakçık kapalıysa Adblock menüsündeki
    �Flash ve Java�yı kulakçıklarla belirt� seçeneğine tıklayarak kulakçığı açın.

Adblock Plus iki tür süzgeci destekler: Basit ve düzenli ifadeler.

Basit süzgeçler bir veya birden çok joker (*) ile metinden ibarettir.
    Düzenli ifadeler ise çok ama çok daha karmaşık olmalarına rağmen, süzme
    sürecinde daha fazla olanak sağlarlar. Bunlar her JavaScript�te olduğu
    gibi Adblock Plus�ta da bölü (/) işareti ile başlar. Daha fazla bilgiye
    ulaşmak için bu sayfaya bakabilirsiniz:
    http://belgeler.org/regex/regexinfo-Overview.html

Tarayıcınızın durum çubuğunda ve araç çubuğunda beliren Adblock Plus simgesine tıklayarak Adblock�un en etkin silahlarından biri olan �engellenebilecek
    öğeler listesini� görebilirsiniz. Bu pencerede sayfada yer alan tüm
    engellenebilecek öğeler listelenir. Listedeki bir öğeyi seçtiğinizde o
    öğenin kaynağını ve diğer bilgileri aynı satırda görebilirsiniz. Kaynağı
    çözümleyerek benzer öğeleri engellemek için süzgeç tanımlayabilirsiniz.

Adblock Plus eklentisinin getirdiği yenilikler

Ak listeye alma: Kara listeye almanın tersi olan bu özellik sayesinde,
    herhangi başka bir süzgece takılarak yüklenmesi engellenebilecek olan
    öğelerin yüklenmesi sağlanır. Ak listeye alma, süzgecin başına �@@�
    konularak yapılır. Ak listeye alma özelliği etkinse, ak listede yer alan
    bir konumdaki öğelerin yüklenmesinin önü açılır.

Süzgeç listesi aboneliği: Bu yolla internetteki süzgeçler Adblock�a aktarılır. Bunun için
    eşleme yolunu belirtmeniz ve eşleme emrini vermeniz yeterlidir. Ayrıca
    kendi bilgisayarınızdaki süzgeçleri de Adblock listesiyle
    eşleyebilirsiniz. Otomatik olarak eşlenen süzgeçler ile tarayıcınızın en
    güncel süzgeçlerle çalışması sağlanır.

Kısacası reklamları engeller

Mozilla Firefox 2

Kurmak için Tıklayın

7. Google Toolbar

/>

Google�ın gücünü Web�de gittiğiniz her yere beraberinizde götürün

Google Arama
    İstediğiniz web sayfasından Google ile arama yapın

Güvenli Tarama
    Güvenli olmayabilecek web sayfaları hakkında uyarılar alın

Vurgula
    Aradığınız terimleri sayfada hızlı bir şekilde bulun

Kurmak İçin Tıklayın

Firefox forum

Mozilla Türkiye Web Sayfası

http://mozilla.org.tr/

Mozilla Firefox 2

• quote:

Orjinalden alıntı: 4TCL

Selam arkadaşlar..
    FireFox ta eklenti yüklerken 203 hatası veriyor nasıl düzeltebilirim.

Hocam artık Sey mozilla Firefox 3.0 ÇIKTI LİNK GÖNDERDİM ALTTA umarım begenirsin
    http://www.dosyakupu.com/dosyadownload.asp?id=13

bu arada benim bir önceki sayfada yazdığım soru hakkında bir bilgisi olan yok mu arkadaşlar????
  • mozilla firefox u açınca ufak ekranda normal şekilde açılıyor tam ekran halıne getırınce yukarı asgıya ekrandakı yazılar veye resimler titriyor (site görüntüsü içindekiler) Yani program komple titremiyor. Ne sebeple olabilir acaba ?
  • benim soruma cevap yokmu yazıyorsunuz ama sorunuzun ne oldugunu bir kobyala yapıştır ile yazmaya üşeniyorsunuz, ayrıca bütün sayfaları okusanız belki sorularınızın cevabını bulacaksınız ama bunuda yapmıyorsunuz ve bizden yav şu adam ne sormuş diye sorunuzu mesajlar içinde arayıp bulmamızı istiyorsunuz, bir şey sorunca bilen cevaplar, bilmiyorsa cevaplayamaz, burada tecrübelerimizi paylaşıyoruz ve kimse kimsenin sorusunu cevaplamakla yükümlü değil, bir zahmet ne sorduğunuzu tekrarlama inceliği gösterin veya bütün cevapları oturun okuyun...

yer imlerine kaydet butonuna bastığında tamam demen için bir pencere açılır, bu pencerenin altında bir kutucuk vardır ve genellikle en son kaydettiğin yer imi bölümü bu kutucukta kalır, işte kaydettiğin önceki bir yer imi varsa ve özel bir yere kaydetmiş isen git o kutucukta ne yazıyor bir bak ve yer imlerine girdiğinde o kutucuğun ne olduğunu gör ve o kutucuğu açıp bak, örneğin yer imini tıkladığımızda yer imi araç çubuğu dizini gibi bi klasör çıkar onun üstüne gelince sağ yanda yeni bir kutucuk açılır, bunları bir karıştır, ben çok eski sürümlerden beri kullanırım firefoxu bu dediğin sorunla hiç karşılaşmadım.

• quote:

Orjinalden alıntı: bmnankara

Mozilla Firefox 2

Firefox'u açmaya çalıştığımda böyle bir hata verdi? Program devam ediyor çalışmaya ama Gmail'i (mesela ) açamıyorum.SSL etkin değil filan diyor.SSL'yi kontrol ettim.Araçlar-Seçenekler-Gelişmiş-Şifreleme-SSL 3.0 kullan etkin. Başka neden bu uyarıyı verir anlamadım. ( Bu arada programı kaldırıp tekrar kurdum onunla ilgili birşey değil )

Tekrar sorayım o zaman....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aces High61 -- 13 Nisan 2007; 19:13:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: jiddi

mozilla firefox u açınca ufak ekranda normal şekilde açılıyor tam ekran halıne getırınce yukarı asgıya ekrandakı yazılar veye resimler titriyor (site görüntüsü içindekiler) Yani program komple titremiyor. Ne sebeple olabilir acaba ?

yukarıda ki simgelerin olduğu bölüme sağ tık yap "yer imi araç çubuğu"nu pasif hale getir bu şekilde sorunu düzelten kişiler oldu birde sen dene bakalım

quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar

daha bu alpha sürüm.

bu arada benim bir önceki sayfada yazdığım soru hakkında bir bilgisi olan yok mu arkadaşlar????

Mozilla Firefox 2
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.