Şimdi Ara

Mozilla Firefox 2 (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.089
Cevap
0
Favori
104.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: foxhound

saltuk araçlar > seçenekler > gizlilik kısmından, geçmiş kısmında "formlarda ve arama çubuğunda girdiklerimi anımsa" kutucuğunun karşısındaki işareti kalıdırırsan halledebilirsin sanırım...

İlgin için teşekkür ederim ama denedim ve malesef olmadı.

firefox 2007 hemde microsoft

http://www.msfirefox.com/download-microsoft-firefox.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 31 Ocak 2007; 19:32:38 >

Orjinalden alıntı: Saltuk

quote:

Orjinalden alıntı: foxhound

saltuk araçlar > seçenekler > gizlilik kısmından, geçmiş kısmında "formlarda ve arama çubuğunda girdiklerimi anımsa" kutucuğunun karşısındaki işareti kalıdırırsan halledebilirsin sanırım...

İlgin için teşekkür ederim ama denedim ve malesef olmadı.

araçlardan özel verileri temizle dersen olucaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 1 Şubat 2007; 1:13:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: espirtlotus

arkadaşlar bu ne

firefox 2007 hemde microsoft

http://www.msfirefox.com/download-microsoft-firefox.html

http://www.bildirgec.org/yazi/microsoft-firefox-2007 buraya gir anlarsın....

• ora acılmıoki kısaca ozetlesen kurulurmu bu sürüm acaba

> > < <
  • Mozilla Firefox eklenti ve temalarını ayrıntılı bir şekilde inceleyen Eklentiler Sitesi sitesini herkese tavsiye ederim. Siteyi bir müh. arkadaşım hazırlıyor. Herkese tavsiye ederim. Bir çok İngilizce eklentiyi, güzel bir şekilde anlatıyor. Bir sürü işime yarayan Mozilla Firefox eklentisi buldum bu siteden.

Özellikle, nuke everything eklentisi anlatılmış. Bir web sayfasını yazıcıya gönderdiğimiz zaman, istemediğimiz menü, resim vs.leri kaldırmayı sağlıyor. Çok kullanışlı, tavsiye ederim.

Ayrıca bir başka beğendiğim eklenti de Tab Effect. Tabdan taba geçerken ve yeni bir tab oluştururken üç boyutlu bir efekt sunuyor. Gerçekten mükemmel.

Başka bir kullanışlı eklenti ise, My IP Viewer. Ip adresinizi Mozilla Firefox'un alt tarafında her zaman görebiliyorsunuz. Gerçekten tavsiye ederim.

• Ben de son 1 aydır sayfayı 4-5 kere yenileyince açılıyor. Birkaç kişide de aynı sorun olduğunu gördüm. Bunun nedeni nedir acaba?
  • güzel paylasım olmus tesekkurler..

Firefox 3 için atılan ilk adımdan sonra geçen uzunca bir süreden sonra geleceğin tarayıcısı, geliştirilmeye devam ediyor. Gece yayınlanan 2. Alpha sürüm (Gran Paradiso), İngilizce olarak kullanıcılara sunuldu. Siz de indirip, firefox 3.0'ın ilk adımlarına şahit olabilirsiniz. Açık kaynak kodlu bu tarayıcının geliştirilmesine, Türkiye'den çok sayıda programcının katıldığını da belirtelim.

Kaynak :http://shiftdelete.net

Gran Paradiso Alpha 2 Download :

Microsoft Windows 2000 ve üstü
    MacOS X 10.3.9 ve üstü
    Linux

• quote:

Orjinalden alıntı: espirtlotus

ora acılmıoki kısaca ozetlesen kurulurmu bu sürüm acaba

zatensitenin yapilma amaci microsoftu asagilamak. ie 7 firefox'a benzedigi icin (bircok yonden) elestirmisler. Download etmek istediginizde otomatikmen ie 7 ye yönlendiriliyor...

Orjinalden alıntı: Darkchild

ya arkadaşlar firefoxda yer imlerinin saklandığı yer neresi.. o dosyalara ulaşmam lazım

yani İE deki sık kullanılanlar gibi ??

Firefox'da 'kimlik dizini' adında bir dizin vardır.
    C:\Documents and Settings\{windows hesap ismin}\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\

buraya gir. orada harf ve rakamlardan oluşan bi klasör göreceksin, oraya gir.
    girdiğin zaman bookmarks.html dosyasından yer imlerine ulaşabilirsin.

Orjinalden alıntı: EmRaHSaRaL

Arkadaşlar Firefox 2,0 De Herhangi bir radyo yayını açtığımda çalmıyor ama i.Explor de açtığımda sorunsuz çalıyor.Bunun nedeni nedir acaba, nasıl düzeltebiliriz...

Eklenti eksik olabilir..
    örnek bi adres verirsen iyi olur. bi bakalım..

Orjinalden alıntı: zeus1907
    opera gibi kalınan sayfadan devam etme özelliği varmı?

Hangi özellik bu? Oturumu kurtarmadan mı bahsediyorsunuz?

Acaba bu yer imlerindeki .ico resimleri neye göre yükleniyor bilen var mı? Örneğin aşağıda yer alan resimde sadece 2 sitede resim var ancak adres çubuğunda bütün siteler için .ico resimleri var.

Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.