Şimdi Ara

acil yardım video dan efekt kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mkv uzantılı bir video dosyam var içinde pixellerle efekt sansür konmuş yerler var bunları nasıl kaldırabilirim.yardımınız için şimdiden teşekkürler

Videodan Efekt Kaldırma ile Orijinal Görüntüleri Geri Kazan

Videolarınıza uyguladığınız efektler hoş görünse de bazen orijinal görüntüleri geri kazanmanız gerekebilir. İşte videodan efektleri kaldırmak için adım adım bir kılavuz:

Uygun Bir Efekt Kaldırma Programı veya Uygulaması Kullan

• Piyasada, videolardan efektleri kaldırmanıza yardımcı olacak çeşitli programlar ve uygulamalar mevcuttur.
    • Adobe Premiere Pro ve Final Cut Pro gibi profesyonel düzenleme yazılımlarından Movavi Video Editor ve Filmora gibi kullanıcı dostu uygulamalara kadar seçenekler arasından seçim yapabilirsiniz.

Videoyu İçe Aktar

• Seçtiğiniz efekt kaldırma aracına, efektleri kaldırmak istediğiniz videoyu içe aktarın.

Efektleri Bul ve Kaldır

• Program veya uygulama, videonuzdaki efektleri otomatik olarak algılayacaktır.
    • Kaldırmak istediğiniz efektleri seçin ve kaldırma aracını kullanarak bunları silin.

Filtreler ve Ayarlamalar Uygula

• Bazı efekt kaldırma araçları, videonuzun görünümünü daha da iyileştirmenize olanak tanıyan filtreler ve ayarlar sunar.
    • Kontrastı, parlaklığı, renkleri ve diğer ayarları ayarlayarak videonuzun orijinal haline yakın görünmesini sağlayabilirsiniz.

Sonucu Eksporta Et

• Efektleri kaldırdıktan sonra videonuzu istediğiniz formatta dışa aktarabilirsiniz.
    • Orijinal videonuzdan farklı bir dosyaya dışa aktardığınızdan emin olun.

Ek İpuçları

• Farklı efekt kaldırma araçlarını deneyerek sizin için en iyi sonucu veren aracı bulun.
    • Efektleri aşamalı olarak kaldırmayı deneyin. Tüm efektleri bir anda kaldırmak, video kalitesinde bozulmaya neden olabilir.
    • Video efektlerini kaldırma işlemi, videonun uzunluğuna ve efektlerin karmaşıklığına bağlı olarak zaman alabilir.

Bu adımları izleyerek videolarınızdan efektleri kaldırabilir ve orijinal görüntülerinizi geri kazanabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bunun yanıtı benin de ilgimi çekti gerçekten!
    Sony Vegas'ın sitesinde sordum. 3 tane yanıt geldi, şu ana kadar!
    CSI birimleri, ellerindeki araçlarla bunu 10 saniye içinde yapabiliyorlarmış.
    Bütün bilgi bu.
    Yazanlar, evet yapılıdığını biliyoruz ama nasıl yapıldığını bilmiyoruz diyorlar!

Eğer okumak istersen, link'i vereyim, bir de sen oku gelen yanıtları!
    Nikon D750 / LEICA SUMMICRON-R 50 mm f.2 // LEICA ELMARİT-R 180 mm f.2.8 // NIKON DX AF-S NIKKOR 35 mm 1:1.8G VR // NIKON DX AF-S NIKKOR 18-55 mm 1:3.5-5.6G VRNIKON DX // AF-S NIKKOR 55-300 mm 1:4.5-5.6G ED VR // NIKON ED AF-S NIKKOR 24-85 mm 1:3.5-4.5G ED VR
  • quote:

Orjinalden alıntı: MIND GAMES

Bunun yanıtı benin de ilgimi çekti gerçekten!
    Sony Vegas'ın sitesinde sordum. 3 tane yanıt geldi, şu ana kadar!
    CSI birimleri, ellerindeki araçlarla bunu 10 saniye içinde yapabiliyorlarmış.
    Bütün bilgi bu.
    Yazanlar, evet yapılıdığını biliyoruz ama nasıl yapıldığını bilmiyoruz diyorlar!

Eğer okumak istersen, link'i vereyim, bir de sen oku gelen yanıtları!

Evet öyle diyorlar çünkü olmayan birşeyi bilemezler. Render edilmiş bir videodan efekt kalkmaz.
  • Bu şekilde finalize edilmiş görüntüden o effecti kaldırmanız mümkün değil.
    oynatmaz ise ne yapmak alzım ki oynatsın ?

Sony Vegas Pro 8'i karıştırdım biraz. Hiç bir yerinde "MKV" olarak render et diye bir şeye rastlayamadım!

Tahminim o ki HC9e den gelen m2t'leri DVD Architect 5, blu ray dvd yazıcı ile blu ray dvd'ye yaz deyince yazıyor!?!?

Yoksa aski halde bi sürü daha iş çıkardı ki belki de işin içinden çıkılmaz hale gelirdi?

Heh, ama gene de nasıl olsa, bilen birileri bu işin aslını faslını yazacaktır!

"Blu ray oynatıcısı" derken, "blu ray dvd oynatıcısı"mı kastettin yoksa DVD'te falan yazdırmadan, dosya olarak, m2t, mkv oynatan cihazlar mı var?
    Nikon D750 / LEICA SUMMICRON-R 50 mm f.2 // LEICA ELMARİT-R 180 mm f.2.8 // NIKON DX AF-S NIKKOR 35 mm 1:1.8G VR // NIKON DX AF-S NIKKOR 18-55 mm 1:3.5-5.6G VRNIKON DX // AF-S NIKKOR 55-300 mm 1:4.5-5.6G ED VR // NIKON ED AF-S NIKKOR 24-85 mm 1:3.5-4.5G ED VR
  • Olayı basite indirgemek ve daha iyi anlamak açısından soruyorum:
    Normal bir DVD nin hammaddesi mpeg2. Bu dosya Video TS, VOB falan bişi olduğunda, oluyor sana DVD!
    Aynı şekilde Blu Ray DVD nin hammaddesi MTS dosyaları. Bu dosyalar MKV'ye dönüştürüldüğünde, oluyor sana Blu Ray DVD mi ??!!??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki finalize edilmiş video dosyasından efekt kaldıramazsak.orjinal dvd sinden acaba efekt kaldırabilirmiyiz

Orjinalden alıntı: MIND GAMES

Olayı basite indirgemek ve daha iyi anlamak açısından soruyorum:
    Normal bir DVD nin hammaddesi mpeg2. Bu dosya Video TS, VOB falan bişi olduğunda, oluyor sana DVD!
    Aynı şekilde Blu Ray DVD nin hammaddesi MTS dosyaları. Bu dosyalar MKV'ye dönüştürüldüğünde, oluyor sana Blu Ray DVD mi ??!!??

Blu Ray cihazlar mkv formatını desteklemez.Destekleyen cihazlarda TR'de yok.Genellikle forumdaki arkadaşlar
    bunu yurt dışından getiriyor.Şöyle düşünebilirsin. DVD filmi alıp ripledikten sonra bitrate oranını düşürme yoluyla
    bunu divx/xvid'e dönüştürüp boş bir dvd medyasına 7 tane film sığdırırıp depolama sorununa nasıl çare buluyorsak ki
    sadece depolamada değil bunu paylaşım ağlarında dağıtımı veya el değişimi nasıl kolay oluyorsa işte yüksek
    çözünürlük içeren filmleride ağ ortamında paylaşabilmek ve standart dvd medyalarına sığdırabilmek için bulunmuş
    yeni formatın adı mkv oluyor.Normalde riplenmiş bir Blu Ray filmin mkv formatına convert edildiğindeki boyutu
    8.4 GB veya 4.33 GB olabiliyor. Yani mkv dediğin Hd ve Bluray'in divx'i oluyor.
    Tomacro, Dvico TVIX, Istar gibi cihazlar mkv formatlarını destekliyor. hatta bazıları internetteki paylaşım ağlarından film
    bile indirebiliyor. Bazılarında da dahili tuner bile var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nodar -- 15 Temmuz 2008; 18:19:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: burak29m

peki finalize edilmiş video dosyasından efekt kaldıramazsak.orjinal dvd sinden acaba efekt kaldırabilirmiyiz

Kaldıramazsın.
  • Bu işlerde gerçekten bilgi sahibi biriyle aynı forumu paylaşmak ne hoş bir olay!
    Sağolasın Nodar!
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.