Şimdi Ara

Move almaya gerek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklımdan move almak geçiyordu,bir fiyat araştırması yaptım starter pack+sub controller+ motion controller alırsam 279 lira civarı bir fiyat ödeyeceğim oyunlarda 60-70 liraya sport champion ve the fight alabilirim şimdi asıl sorum move kullananlara aldığınıza pişman mısınız yoksa sizi biraz olsun tekdüze oyun oynamaktan kurtarıp zevk veriyor mu? sizce o parayı ileride çıkacak oyunlar için mi saklamalıyım?

• Belli oyunlar dışında pek zevk verdiğini söylenemez. Aldığımda pişman değilim ama belli bir yerden sonra move çok da ahım şahım bir şey değil.
  • Zevkine, eğlencesine oynamak için alınabilir.
  • en iyisi biraz daha oyun videoları izleyip ona göre karar vermeye çalışayım.
  • bende move starter pack var. İçinde bide demo oyun cd si var. Motion controller ve kamerası var. Sport champions oyunu gerçekten çok güzel move aldıgıma asla pişman degilim. Ama demosu var. PS3 Jailbreakliyken sports champions un full ünü oynamıştım voleybol oynamak çok zevkli gerçekten :D Şimdi jb si sildim demo oynuyorum. Yakında move oyunları almayı düşünüyorum.
  • Aslında gerek yok... Vıta gibi onuda ilk çıktığında almıştım.Boşa para , şuan için erken teknolojiler... X360 'ta olduğu gibi bir tane KINECT vb. ürün çıkarsalardı çok daha iyi olurdu .
  • bende düşünüyordum ama sadece kilzone 3 oynamak için ancak silahı +starter pack +navigator +kilzone 3 oyunu bayağı pahalı :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eşiniz, çocuğunuz yada küçük kardeşiniz varsa kesinlikle almalısınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadhros -- 10 Haziran 2012; 16:16:37 >
  • yanında hangi oyunları almalıyım sizce sports champion ve the fight yeter mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.