Şimdi Ara

Moussa Sow Yarın geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Belki bir umut diyelim ve sanki takım oturuyor, kanatlarda sow ve Jeremain lens. İleride duruma göre RVP ya da Fernandao deplasmanda isek Emenike

orta3lüde bence Mehmet Topal, Alper , Salih ya da Mehmet topal ozan salih/alper .(ozanın oynamasını hiç istemesem de )

• o kadar kanat oyuncusu varken kanada sowu yazmak da gerçekten ilginç bir iş hocam tebrikler.
  • Her kanadın 2 yedeği var. Madem Sow ve Lens alınacak Aatıf neden alındı? Sivas'a malum olaydan dolayı hediye olarak mı? Gerçi bonservis de verilmemişti sanırsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi sow ilk sene uçta oynuyordu efsaneydı sonra. biri bunu kanata gecırdı adam kanat oldu ben anlamıyorum golcu adamın kanatta ne işi var neymar mı bu adam sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

abi sow ilk sene uçta oynuyordu efsaneydı sonra. biri bunu kanata gecırdı adam kanat oldu ben anlamıyorum golcu adamın kanatta ne işi var neymar mı bu adam sanki

Size attığı rövaşata dan sonra bu adamı kimse tutamaz demiştim ama daha sonra düşmeye başladı gözümden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *InfLeXibLe*

quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

abi sow ilk sene uçta oynuyordu efsaneydı sonra. biri bunu kanata gecırdı adam kanat oldu ben anlamıyorum golcu adamın kanatta ne işi var neymar mı bu adam sanki

Size attığı rövaşata dan sonra bu adamı kimse tutamaz demiştim ama daha sonra düşmeye başladı gözümden.

o zaman uçta oynuyordu ya da o sezon sonra 4 3 3 falan geçildi sow kenara cekildi o günden beri düşüşte. hiç bir fenerlıde niye uçta oynamıyor diye sormadı
  • Adam Fenerbahçeye gelmek için aldığın maaşın üçte birinden vazgeçmiş. Fenerbahçeyi gerçekten seven, kıymetli ve yetenekli bir oyuncuydu. Hayırlı olur umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dzsudzsak mı Stoch mu ?
    15 yıl önce açıldı
    BİLGİLENDİRME - Josef De Souza
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler ben sowu beğenirdimde,şu takımda sowu kanat oynatmak.Yaratıcılığı öldürür.Sağ kanatta kesin lens var,solda sow yazarsanız.Forvet rvp desek.Bu takımda kim defansa yardım edicek,onu geç oyuna yaratıcılığı kim katıcak.Sadece lens mi.Anadolu takımları on lıberoyu ona yakın oynatıp lensi kitler.Tıpkı bı zamanlar sneijdere yaptıkları gibi.Bu konuda en şanslı takım suan bızız.Gecen sene bjk ıdı.
  • şimdi bjkliler düşünsün
  • Son Gs şampiyonluğunda 90'da attı golü bize. 2 dk önce Dembaba karşı karşıya kaçırmıştı. Dembaba atsa belki biz şampiyon olacaktık ama Gs oldu. Fb'yi de yaktı bizi de
  • Takıma yaratıcı bir 10 numara lazımken, kanatlarda oynayacak 5 adamın yanına 6.'yı almak Totti Salih'e yazık edeceksiniz adamın üstüne bütün yükü yıkıp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

Takıma yaratıcı bir 10 numara lazımken, kanatlarda oynayacak 5 adamın yanına 6.'yı almak Totti Salih'e yazık edeceksiniz adamın üstüne bütün yükü yıkıp.

Salih artık yükü sırtlanabilecek seviyeye gelmiş olmalı. Bak 19 yaşında ki emre mor'a. Dortmunda çatır çatır oynuyor. Salih 22 yaşında ve artık adapte olmalı takıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

Takıma yaratıcı bir 10 numara lazımken, kanatlarda oynayacak 5 adamın yanına 6.'yı almak Totti Salih'e yazık edeceksiniz adamın üstüne bütün yükü yıkıp.

Salih artık yükü sırtlanabilecek seviyeye gelmiş olmalı. Bak 19 yaşında ki emre mor'a. Dortmunda çatır çatır oynuyor. Salih 22 yaşında ve artık adapte olmalı takıma.

22 yaş zaten Avrupa şartlarında genç sayılmaz. Bir oyuncunun potansiyeline ulaşması için en iyi yaşlar. CR7, United'da 21-22 yaşlarında takımı sırtlıyordu. Dediğinde haklısın ama bildiğin gibi Türkiye'de işler malesef öyle yürümüyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.