Bildirim
Mousepad Önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ireneo
Arkadaslar geçtiğimiz haftasonu tt esports challenger pro klavye ve tt esports black element mouse aldım. Mouse masada çok kayıyor , elimdeki mousepad de 19x22,5 ebatında ve bana çok küçük geliyor. Büyükçene 15-20 tl civarı mousepad var mı önerebileceğiniz ?quote:
Orijinalden alynty: Ireneo
Arkadaslar geçti?imiz haftasonu tt esports challenger pro klavye ve tt esports black element mouse aldym. Mouse masada çok kayyyor , elimdeki mousepad de 19x22,5 ebatynda ve bana çok küçük geliyor. Büyükçene 15-20 tl civary mousepad var my önerebilece?iniz ?
biraz daha koyarak Steelseries QCK+ almany öneririm._____________________________ Windows 11 24H2 ANA KONU | W10 22H2 ANA KONU - Hızlı ve Sansürsüz Net için DNS!
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi | ASUS Modem Rehberi | Corsair Global RMA Rehberi
Samsung Android Rehberi | Türksat 4A Uydu Rehberi | Sandisk Global RMA Rehberi
SPLASH Full HD Dizi, Film İzlemek | İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.
Teknik Destek Referanslarım 12.yıl | İkinci El Referanslarım 10.yıl
-
Logitech g204 aldım bugün teknosadan 44 tl para puanım vardı 34 tlye kaptım geyet güzel öneririm yada steelseries qck.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Amd Ryzen 3600 - Gigabyte B450 Aorus PRO - MSİ GEFORCE RTX 2060S VENTUS GP OC EDİTİON - Samsung 850 evo 120 gb - XPG SPECTRUM 16GB 3200MHZ - Phanteks P300S White - Logitech G810 Orion Spectrum Klavye - Logitech G300s Mouse - AOC 27' 27G2U 144hz Monitör- Logitech Z333 2.1 Speaker-
-
Max 15 kargoyla 20 tl bütçem var , kulaklık-mouse-klavye topladım para bitti .. _____________________________ -
kaliteli küçük padlar bile 25 liradan başlıyor gerisini sen düşün 
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler