Şimdi Ara

Mouseların Bukalemunu: SteelSeries Rival 5 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
13.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VULKAR

    Belirttiğiniz adrese ( turkiye@steelseries.com ) tekrar mail gönderdim.


    İyi çalışmalar.



    Alıntıları Göster

    2 hafta geçmesine rağmen 2. mailime de hiçbir cevap gelmedi...

  • 5 liralık mouse ile dünya şampiyonasına oynamışlığım var tuşlar makrolar hep dümendir. 20 liralık makrolu mouse bile işinizi görür bu dümencilere paranızı kaptırmayın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

    steelseries urunleri cok cabuk arızalanıyor. hele mause ları 1 yılı bile cıkartmiyorlar. en cabukda yapışkan kaucukları kalkıyor. almayın.

    7 yıl oldu rival 300 kullanıyorum. 6. yılında mouse tekerleği yukarı aşağıda bir sıkıntı yaşıyorum bir de üst katmanı yapış yapış oldu ama yeni rival 300 de böyle bir sıkıntı yok dış kısmını plastik yapmışlar. Benim aldığımda üstü sağı solu kauçuk gibi bir maddeden yapılma bununda çözümü var 150 liraya mouse tekerleği ve dış koruma katmanını satın alabiliyorsun aliexpress üzerinden, değiştirmesi de basit.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozr2pkr

    Al benden de o kadar. Rival 110 modelini almıştım inanın 3 ay olmadan arızalandı. Garantiye gönderdim stok olmadığından dolayı ürün değişimi yapamadılar ve ücret iadesi yaptılar. O ara pandemiden dolayı ürünlerin fiyatı arttığı için ortada kaldım. O yüzden ağızlarıyla kuş da tutsalar ürünlerini almam.

    şansınıza , bende 2 yıldır rival 110 kullanıyorum kaya gibi mouse muş , çok sert düşürüp masaya duvara vurmadıkça birşey olmaz heralde

  • Bu firma da maalesef ki aynı başka uluslararası firmalar gibi Türkiye pazarına 2. dünya ülkesi muamelesi yaparak genellikle çalışmayan, defolu ürünleri yollar satmak için ve teknik destek konusunda asla şirketin kendisine bağlı olmaz. Bu asıl markanın kalitesini gösteren basit bir oyun maalesef. Ürünler tamamen şansınıza sorunsuz çıkar kutudan.

  • Bir logitech değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mouse DEĞİL BİLEĞİNİ ÇALIŞTIR :)

  • buna bile ne ar-ge yapıyordur adamlar.

  • atroxian kullanıcısına yanıt

    Türkiye'ye RMA desteği bile vermiyorlar.

  • ped ve mause steelseries ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. hantal bir mause. geç tepki veriyor veya hiç vermiyor silah oyunlarında. o kadar paraya kesinlikle değmez

  • Mouse konusunu görünce eskiler aklıma geldi ulan dedim seneler once aldığım Oscar Laser Gaming Mouse (XL-750BK) mouse hala satılıyor mu acaba bakayım dedim, satılmayı bırak aldığım fiyatın 3 katına çıkmış bir de hala taş gibi duruyor bu arada Mouseların Bukalemunu: SteelSeries Rival 5 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: FRED BAKER

    şansınıza , bende 2 yıldır rival 110 kullanıyorum kaya gibi mouse muş , çok sert düşürüp masaya duvara vurmadıkça birşey olmaz heralde



    Alıntıları Göster

    kendi mesajıma edit : rival 110 sağlamlık olarak bugüne kadar sorun çıkartmadı ama mouse beni bir türlü mutlu etmedi , en sonunda tepem atınca gittim g502 aldım , rival 110 sensöründe mi bir sorun var yoksa yazılım hatası bilemiyorum ama 700 dpi mouse kullanıyorum mouse oyunda elimin altında durmuyordu bir türlü istediğim hassasiyeti yakalayamadım bir türlü , hassasiyeti kısıyorum çok yavaşlıyor açıyorum mouse uçup gidiyor beni deli etti 2 yıl iyi dayanmışım bu mouse a , logitech alınca sanki üzerimden yük kalktı , oyunda düşman yetmiyormuş gibi birde steelseries ile savaşıyormuşum , müşteri memnuniyeti adına steelseriesden mouse u kontrol etmek isteyen olursa göndereyim ilgilenen yoksada sorun değil duygularımız karşılıklı





  • Bizzat bu kadar para verip verim alamayanlardanım. Hassasiyetini beğenmedim, Kablolu olması ilk etapta kablosuz mouse pillerinden yaşadığımız sıkıntıya son verirmi acaba derken. Kablolu kullanamadım.


    ben beğenmedim ve kutusu ile depoya attım. nerde olduğu bile aşikar.

  • Beyler spesifik bi bilgi vereyim.
    Şimdi bu vb. firmalar 10 milyon tıklama ömrü olan switch ler kullansada ,o switch lere basan farede bulunan plastik kısmı zayıf yapıyolar.Foto atabilirdim fakat mobildeyim,zor.

    Yani o plastiğin zayif yapılmasi,bilerek mi yapıyolar,planlı eskitme mi bilemiyorum.
    Steelseries rival 100 üm 2 yıl sonra çöp oldu.Fakat ben o zayif plastik kısmını farklı desteklerle tekrar yapıştırdım.Kullanmaya devam ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 senedir rival650 kablosuz kullanıyorum, son 6 ay kauçukların yapışkanlı yerleri çıkmasın diye mücadele ederek geçiyor. Tavsiye etmiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF033 -- 24 Ekim 2021; 9:25:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.