Şimdi Ara

mouse ve klavyeyi görmüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım kafayı yedi ,yardım edin.Sorunum şu;
    Bilgisayarımda mouse ve klavye portları yok.bunun için usb klavye ve mouse kullanıyorum.geçen gün bilgisayara format attım ve bilgisayarı yeniden başlattım.Başlattıktan sonra bilgisayar mouse ve klavyeyi tanımıyordu.ikisinide kullanamıyom.ne yapmalıyım.yardımcı olursanız sevinirm......

• benımde basıma gelmıstı bıos dan yapmıstım acılırken goruyor ısıgı yanıyor wındosw geldıgınde ıslemıyordu ama nasıl yaptın dıye sorarsan bılmıyorum p2 mıydı ps2 mıydı oyle bır seydı onunla oynamıstım ya sansıma denk geldı yada yada klavye basına geleceklerını anladı dogru yolu buldu

Orjinalden alıntı: fune

Bilgisayarım kafayı yedi ,yardım edin.Sorunum şu;
    Bilgisayarımda mouse ve klavye portları yok.bunun için usb klavye ve mouse kullanıyorum.geçen gün bilgisayara format attım ve bilgisayarı yeniden başlattım.Başlattıktan sonra bilgisayar mouse ve klavyeyi tanımıyordu.ikisinide kullanamıyom.ne yapmalıyım.yardımcı olursanız sevinirm......

dostum usb kullanıyorsan eğer.. biostan usb keybord seçeneğini enable yapman ve bütün usb şeçenellerini açman gerek

• usb şeçeneklerini nasıl açarım klavye çalışmıyorda

usb şeçeneklerini nasıl açarım klavye çalışmıyorda

TABİKİ BİOSA GİRİP BİRAZ KURCALAMAN GEREKİR..AMA ÇOK BİLGİN YOKSA HİÇ KURCALAMA BİLEN BİRİNE GÖSTER

• quote:

Orjinalden alıntı: korkmazmustafa

quote:

usb şeçeneklerini nasıl açarım klavye çalışmıyorda

TABİKİ BİOSA GİRİP BİRAZ KURCALAMAN GEREKİR..AMA ÇOK BİLGİN YOKSA HİÇ KURCALAMA BİLEN BİRİNE GÖSTER

iyi güzel de adam klavye çalışmıyo diyo kardeş!!!nasıl gircek biosa klavyesiz

• usp ek kart al sorununu çözersin bence
    harddiskini götür tak
    hangi işletim sistemini yükleyeceksen orda kur daha sonra harddiski çıkart kendi bilgisayarına tak o zaman klavye maus çalışır usb başlangıçta çalışmaz kendine iyi bak takılırsan PM at
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.