Başlıkta Belirtiğim gibi Oyunda ve Masaüstünde Donmalar oluyor...
Olay Şöyle Başladı... Wolf Team Adlı online oyunu oynuyorum...1 ay öncesine kadar hiç bir sorun yoktu....
Ne gariptirki Oyuna girince Ne internete(browsera) girebiliyorum , nede başka birşeye... Alt tab yapılmıyor..... Görew Çubuğu gözükmüyor... Başlat menüsü açılmıyorr , msn den biri birşey yazarsa Entera tkladığım an msnde kapanıyor (pencere değil , tamamen)... F1.F2 ws. hiç biri çalışmıyor Tamamen Kullanılamaz hala geliyor pc. sadece oyundan çıkınca görew yöneticisini açabiliyorum.. görew yöneticisinden yeni görev> masaüstü > Masaüstünü göster O şekilde eski haline getirebiliyorum.....
We şimdide oyunda mouse donmaya başladı ya geliyor , gidiyor yada hiç düzelmiyor (Bununla birlikte klawyede aynı şekilde) Masaüstünede sıçradı 1-2 sn. lik donmalar oluyor... We bazen birden bire kendi kendine dosya açılıyor,kapanıyor çok hızlı bir şekilde..
Oyunu Silip yükledim defalarca... Virüs , spyware ws. ws. hepsini orjinal lisanslı programlarla tarattırdım... Sonuç tekrar aynı...
Pc'm
Amd Athlon Çift çekirdek işlemci...(32 Bit) Ndvıa GForce 9400 GT 1 Gb ekran kartı.. 2 Gb Kingston Ram Microsoft Mouse ve klawye