Şimdi Ara

Mouse tutuş şekliniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=E2Jz3ffM64U
    Ben palm şeklinde tutarak oynuyorum siz nasıl tutuyorsunuz.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fare Tutus¸ S¸ekilleri ve O¨nemi

Bilgisayar kullanırken kullandıgˆınız fare tutus¸ s¸ekli, rahatlıgˆınızı, verimliligˆinizi ve hatta genel sagˆlıgˆınızı etkileyebilecek o¨nemli bir faktöru¨ temsil eder. Farklı fare tutus¸ s¸ekilleri vardır ve her biri kendine o¨zgu¨ avantaj ve dezavantajları ile gelir.

En Yaygın Fare Tutus¸ S¸ekilleri

En yaygın fare tutus¸ s¸ekilleri s¸unlardır:

• Avuc¸ I·c¸i Tutus¸u: Bu en yaygın tutus¸ s¸eklidir ve fareyi avucunuzun ic¸ine tamamen oturtturmanıza olanak tanır. Rahattır ancak uzun su¨reli kullanımda bilek agˆrılarına neden olabilir.
    • Parmak Ucu Tutus¸u: Bu tutus¸ s¸ekli, farenin sadece parmak uçlarınızla tutulmasını içerir. Hassasiyet sağlar ancak bilek yorgunlugˆuna yol açabilir.
    • Penc¸e Tutus¸u: Bu tutus¸ s¸eklinde, fare avucunuzun sadece kenarıyla tutulur. Hızlı hareketler için uygundur ancak bilek agˆrısına neden olabilir.
    • Digˆer Tutus¸ S¸ekilleri: Yukarıda belirtilen tutus¸ s¸ekillerine ek olarak, bazı kis¸iler ergonomik fareler için tasarlanmıs¸ daha az yaygın tutus¸ s¸ekillerini de kullanabilir.

Fare Tutus¸ S¸eklinin O¨nemi

Dogˆru fare tutus¸ s¸eklini sec¸mek, bilgisayar kullanırken rahatlıgˆınızı ve verimliligˆinizi artırabilir. Uygun olmayan bir tutus¸ s¸ekli, bilek agˆrıları, karpal tu¨nel sendromu ve diğer sagˆlık sorunlarına yol açabilir.

Kendiniz I·c¸in En I·yi Fare Tutus¸ S¸eklini Sec¸mek

En iyi fare tutus¸ s¸ekli, bireysel tercihlerinize ve fiziksel o¨zelliklerinize bagˆlıdır. Kusursuz bir tutus¸ s¸ekli yoktur ve ideal sec¸iminiz zamanla degˆis¸ebilir. Farklı tutus¸ s¸ekillerini deneyerek ve rahat ve verimli buldugˆunuz birini sec¸erek kendiniz ic¸in en uygun olanı belirleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tutuş şekli ile mouse uyumu çok önemli. Hangi mouseu hangi şekilde tuttuğun önemli. Ben mouse olarak WMO kullanıyorum ve PALM tutuşuyla oynuyorum.
  • G300S kullanıyorum. Claw tutuşuymuş benimki
  • Tek elle tutuyom ben genelde bazen awp kullanırken diğer elimden de yardım alıyom
  • Simdi dıkkat ettımde sılaha gore degısıyor benım tutus hocam
  • Genellikle kullandığım tutuş şekli videoya göre FingerTip imiş.
  • amuda kalkıp tutuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ugurss222 kullanıcısına yanıt
    ya yeter aga nasıl rahat tutuyorsanız öyle kullanın açıp durmayın artık şöyle konular. sens ve dpi da aynı şekil nasıl rahat ediyorsan en iyisi odur bitti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.