Canlı Yayın
Yapay zekayı oyun gibi kullanıyor ve çılgın fikirleri test ediyoruz. İzleyici yorumlarıyla şekillenen interaktif yayında ilk soru: İstanbul'un enerji ihtiyacı %100 güneşten karşılanabilir mi?
Şimdi Ara

Mouse Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm öncelikle şu iki mouse begendim hangisi tavsiye edersiniz:
    ..logitech g300 gaming
    ..A4tech x7-755BK
    sormak istedigim diger bir konuda oyunlarda optik mouse mi daha iyi yoksa lazer bide
    şu logitech g300 gamin bazı sitelerde lazer bazılarında ise optik algılayıcısı var sitemi yanlış yazmış yoksa
    oyunculara çift seçenekmi sunulmuş anlamadım.

The Sopranos - Breaking Bad - Person of Interest - Game of Thrones - Sons of Anarchy - Banshee - Homeland - House of Cards - Prison Break - Lost - OZ - Spartacus
    How I Met Your Mother - Supernatural - Fringe - The Big Bang Theory - House MD - Two and a Half Men - Family Guy - Sherlock - Boardwalk Empire - Malcolm in the Middle

bu liste günceli yansıtmamaktadır
  • Kullanmakta olduğum mouse,Roccat Kova Plus.Oyun için mükemmel tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenJohhan -- 27 Ağustos 2012; 17:24:56 >

///M MOTORSPORT
  • bower mauseleri :D

FPS oynuyorsan optik fareler daha iyidir.a4 lerin avantaji dpilarininbiraz daha yuksek olmasidir. - leri kotu malzeme ;) ben g300 aldimmalzeme ve logitech kalitesi yuzunden :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Mouse ve Mouse pad önerisi
    4 ay önce açıldı
    Mouse Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: MostProf

Slm öncelikle şu iki mouse begendim hangisi tavsiye edersiniz:
    ..logitech g300 gaming
    ..A4tech x7-755BK
    sormak istedigim diger bir konuda oyunlarda optik mouse mi daha iyi yoksa lazer bide
    şu logitech g300 gamin bazı sitelerde lazer bazılarında ise optik algılayıcısı var sitemi yanlış yazmış yoksa
    oyunculara çift seçenekmi sunulmuş anlamadım.

Tabii ki logitech g300 gaming .

DAHA UCUZ FİYATA AYNI PERFONMANSI ALABİLECEĞİM YADA BUNA YAKIN PERFONMANS ALABİLEĞİM MOUSE VARMI TEVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM..
  • GIGABYTE GM-M8000 bende var iste bu
     Mouse Tavsiye

• sometimes you just have to do things the hard way
  • quote:

Orijinalden alıntı: BattleWaVe

GIGABYTE GM-M8000 bende var iste bu
     Mouse Tavsiye

cs için iyimidir ? :D

Orijinalden alıntı: drum_god

YUH BE YUH!! ADAM IMPERATOR 4G, KOVA + YAZMIS YUH BILADER. G300-A4 BAN ADAMIN NE ISI OLUR ONLARLA ONERECEKSENIZ MANTIKLI ONERIN!

FPS oynuyorsan optik fareler daha iyidir.a4 lerin avantaji dpilarininbiraz daha yuksek olmasidir. - leri kotu malzeme ;) ben g300 aldimmalzeme ve logitech kalitesi yuzunden :)

sakin ol şampiyon, futbol maçında değılsın neyı yuhluyorsun anlamadım. Adamda para vardır gıder alır bız kullandığımız mauseden memnunuz kı onerdık sende g300 unden memnunsan oner haaa ımperator 4g veya kova plus kullandın ve eksılerını gorduysen ve g300 aldıysan onları yansıt dusuncelerını belirt, karsındakıne ofleyıp pofleyıp yuhlamana gerek yok

///M MOTORSPORT
  • quote:

Orijinalden alıntı: Win River Win*

quote:

Orijinalden alıntı: BattleWaVe

GIGABYTE GM-M8000 bende var iste bu
     Mouse Tavsiye

cs için iyimidir ? :D

iyi altında ağırlık koyma yeri var ve yanında 3 adet 6g bir adet de 20 g ağırlık geliyo hassasiyet ayarlaya biliyorsun

• sometimes you just have to do things the hard way
  • logitech g300 ü aldım 2 gündür kullanıyorum çok memnunkaldım tavsiyeleriniz için teşekkürederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MostProf -- 29 Ağustos 2012; 5:23:48 >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.