Şimdi Ara

Mouse takılıyor!!! Lütfen yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ''BIOS'ta USB Mouse Support Disable oluyor!!!'' diye bir forum açmıştım. Fakat az önce mouse yine takıldı ve BIOS'ta bu sefer USB Mouse Support Enable idi. Bilgisayar'ı açtım ve mouse çalışıyor. Bir türlü anlam veremedim. Anlayanınız varsa lütfen yardım etsin! Her an takılacak diye beklemekten bıktım artık!

• Mouseun takılmasının sebebi illaki BIOStan olmaz...Bu bir virüs bile olabilir...Ya da mouseun kablosunda sorun olabilir ya da kasa girişinde...Mouse bence başka bir makinede dene...Ayrıca makinenin performansında düşüş var mı?Ramle ilgili de olabilir...
  • Ya ben ilk bulduğum şeyi yazmıştım, tabi ki illa da BIOS'tan demedim. Girişine baktım kabloyu oynattım falan herhangi birşey olmadı. Ram'le ilgili bir şey yok. Performans süper. Ben de anlamadım, arda bir yapıyor. Gerçi dünden beri 3 oldu. Ve zaten dün başladı sorun. PS2'den kullanıyordum, arkada çok çıkıntı oluyor diye (USB-PS2 Dönüştürücü malum) USB'den bağladım. Bilgisayar hemen donanımı tanıdı ve problem yoktu. Daha sonra Everest'i açtım, gezinirken birden takıldı mouse. BIOS'a baktım USB Mouse Support Disable olmuş, Enable yapıp açtım sorun düzeldi. Daha sonra tekrar bu sefer CD'nin imajını oluşturuyordum ki yine. Bu gün de pencerenin birini kapatırken gitti. Acaba explorer'la ilgili bir sorun mu diye düşündüm. Ayrıca iki virüs programına tarattım bir kaç virüs bulup karantinaya attım fakat yine de devam ediyor.
  • Ya arkadaşlar böyle bir sorun yaşayan olmadı mı hiç? Veya olasılıkları yazarak da yardımcı olabilirsiniz.
  • Bence usbden olabilir...Bilgisayarında usb2.0 yüklü mü?bende microsoftun mouseu var mesela ilk usbden taktım olmadı sonra ps2 dönüştürücüsüyle taktım tamam oldu bence öyle dene yoksa dediim gibi virüste olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godlessfrog -- 12 Haziran 2006; 21:40:38 >
  • kablodadır sorun (büyük ihtimal)

eğer ucuz bir mouse ise hiç uğraşma yenisini al
  • A4 Tech Swop-80
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.