Şimdi Ara

Mouse önerisi, g502'den upgrade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, bir önceki konum:https://forum.donanimhaber.com/mouse-almak-ve-mad-catz-r-a-t-9--101209473#101209473
    2015 Ocak ayında açmış ve ardından g502 ile sonlandırmışım. Şimdi ise biraz sıkıntılı noktalara sahip olan g502'm hem rgb olmaması (tamam elimin altında duran bir şey ama diğer bileşenler nedeniyle ortak olsun yine de) hem de butonlarında çift basmalar başlaması nedeniyle yeni mouse arayışındayım. Yarın öbür gün almayacağım, belki ocakta belki daha sonrasında ama biraz piyasaya dair fikir edinmek de istiyorum. Belki çok etkileyen bir ürün olursa da sipariş butonuna götürüp götürüp çekebilirim elimi :)

    Diğer bileşenler:
    -g910 v2
    -g933
    -g440

    Tabii aydınlatma açısından anakart ve ekran kartı MSI, sıvı soğutma Corsair, ek aydınlatma NZXT. Yani ortak kullanım imkanı zaten kısıtlı şu an. Eğer ek aydınlatma Razer olsaydı (ben almadan önce çıkartmış olsaydı) Razer'ı öncelikli düşünürdüm ama maalesef. Neyse efenim aklıma takılan en büyük konu Roccat Leadr alıp bir baharat eklemeli miyim sistemime? Yoksa g903 ile ileride powerplay mi almalıyım? Ya da g502'den butonları ve tasarımı olarak geçilesi, kablosuz olarak da kullanılabilen bir mouse var mı öneriniz olan başka?
    @Antibi0tic @benis
    Sizler de önceki alımımda yardımcı olduğunuz için eklemek istedim.


    edit: g502'de en sevdiğim olay g-shift idi. Oyunlardaki katkısı yüksek ve masaüstü ya da çeşitli uygulamalarda multi tuş atama olayını sağlaması önemli. g9032de en büyük eksiklik hissettiğim durum. Elimin de oturup da o alt kısımdan desteklenmesi de önemli ama :/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St Batuhan -- 14 Kasım 2017; 11:53:38 >







  • Bu konularda çok profesyonel birisi değilim ama kendi deneyimlerime göre size bir öneride bulunmak isterim. 3 gün önceye kadar Corsair M65 Pro kullanıyordum. İlk başlarda çok kaba geldi ama sonradan alıştım. Ancak 3 gün önce Corsair Glaive mouse aldım ve elime m65 pro'dan kat kat daha iyi oturdu ve gerçekten tuşları çok hassas ve akıcı. Yani size tavsiyem Corsair Glaive. Dediğim gibi aşırı profesyonel bir insan değilim mouse konusunda ancak bu mouseden gerçekten çok memnunum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: F.Kasap

    Bu konularda çok profesyonel birisi değilim ama kendi deneyimlerime göre size bir öneride bulunmak isterim. 3 gün önceye kadar Corsair M65 Pro kullanıyordum. İlk başlarda çok kaba geldi ama sonradan alıştım. Ancak 3 gün önce Corsair Glaive mouse aldım ve elime m65 pro'dan kat kat daha iyi oturdu ve gerçekten tuşları çok hassas ve akıcı. Yani size tavsiyem Corsair Glaive. Dediğim gibi aşırı profesyonel bir insan değilim mouse konusunda ancak bu mouseden gerçekten çok memnunum.

    Yorumunuz için teşekkür ederim, fiyatı da gayet uygun bir mouse ve özellikle yan tarafın değiştirilebilir olup 502'de olduğu gibi parmağı sarmalama imkanı olması çok güzel. Yine de tuş sayısı bakımından zayıf geldi, aydınlatma konusu falan hoşuma gitmesine rağmen. Corsair'in diğer ürünlerine de göz attım haliyle. Güzel ürünler var ama scroll tuşuyla ile ilgili Logi'nin sunduğu özellik var mı emin değilim.




  • An itibariyle değişim mouse um geldi. Fark ettim ki garanti 3 yıl ve Logitech ile görüştüm direkt. Sağ olsunlar Hollanda'dan sıfır ürün yolladılar. Sanırım mouse alma olayını bir süre daha erteleyip umarım Logitech g502'nin yerini dolduracak g903 kıvamında bir mouse (kablosuz, kablosuz olarak şarj, hatta daha güzel bir rgb aydınlatma gibi şeylerle) çıkartır da geçmek kısmet olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.